Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

yorma kendini canim, biliyosun dinlenmen gerek bu donemde. Allah kolaylik versin. gitmeyi planladigin dr. a ne zaman gideceksin?

evt kuzum dinlenmem gerek dikkat ediyorum yinede
cumartesi gidicem inş bi aksilik olmazsa
bugün kan testine gidicem yine değerim yükselmiş mi baktırıcamm

günaydın kızlar ...............

bende haberler azıcık kötüüü , benim tahlil muayene hiç birinde sıkıntı yok ama eşimin sayı iyi ama hızda sıkıntı varmış buda normal yoldan olmasını biraz etkileyebilir dedi doktor , ilaç verdi bir ay sonra tekrarlanacak test, sonuç çok kötü değilde orda hamişleri gördüm üstüne herkes bebişlerinin ulturason fotolarını aldı ben anca yumoşumun fotosunu aldım çıktı o koydu bana

Son düzenleme:
evt kuzum dinlenmem gerek dikkat ediyorum yinede
cumartesi gidicem inş bi aksilik olmazsa
bugün kan testine gidicem yine değerim yükselmiş mi baktırıcamm
hadi bakalim, haberdar et canim benim. insallah guzel haberler alacaksin :)
hayirlisi olsun canim. izleyeceginiz yolu biliyosunuz artik. Allah dermani olan dert versin yeterki. bir dahaki ay guzel haberler almaniz dilegiyle, her sey guzel olacak :)

Hanımlar, günlerdir kasığımdaki ağrıdan adım atamaz hale geldim belimede vuruyor bu ağrı ve birazdan doktora gidicem korkuyorum kötü birşey çıkmasından (( dualarınıza ihtiyacım var...

Hanımlar, günlerdir kasığımdaki ağrıdan adım atamaz hale geldim belimede vuruyor bu ağrı ve birazdan doktora gidicem korkuyorum kötü birşey çıkmasından (( dualarınıza ihtiyacım var...

dualarimiz seninle canim. iyi haberler verirsin insallah. bende de var ayni sIKINTI. benim bi yumurtaligim alinmisti. sol yumurtaligim duruyo. sol tarafimda 2-3 gundur agri var. belimde agriyo. bazen oyle oluyor ki iki buklum yuruyorum. dogrulamiyorum. son birkac aydir oluyor ama. gaz sancisidoye dusunuyorum. gazim da var cunku. bir de yumurtlama donemim ondan da olabilir bilemedim. umutlanmak istemiyorum ama. cok kafama takiyorum sonra ki reglime 2 hafta varken kafama takarsan regle kadar kafayi yerim herhalde :)

mrv86;
regline 2 hafta varsa yumurtlama sancısıdır canım... bol bol çalışman lazım bu dönemde
bende bir yandan acaba hamilemiyim diyorum çünkü bünyem çok zayıf ağır bir hamilelik bekliyorum diğer yandan da ya kötü bişiy varsa diyorum... ah şu vesveler

Son düzenleme:
28 gunde oluyorum regl. bugun 14 gunum. hayirlisi insallah. 7 aydir istiyoruz ama pek caliskan oldugumuz soylenemez. bir bu ay ustune dustuk biraz. Allahim insallah nasip eder isteyen herkese icinde bize de. olmazsa bi dahaki aya corekotu. tarcin bal karisimini deneyecegim. umut fakirn ekmegi :))

canım geçmiş olsun sen gidene kadar ılık soguga yakın duş alsın yüksek ates şakaya gelmez tatlım.. gerci naz yapar simdi girmez duşada sen gidene kadar

canım sağol dediğin gibi girmedi dusa gerçi ayakta duramıyodu ben gittiğimde 38,9 du ateşi apar topar hastaneye götürdüm şükür iyi şimdi

saol canım bu ay son zaten oldu oldu olmadı öbür ay hiç uğraşmıcam,bu arada geçmiş olsun canım eşin için sende dikkat et fena salgın var bizim burdada herkes hasta ve ateşli yanıyo.

teşekkürederim cnm benimmm giitik hastaneye iyi şimdi çok şükür

canim 2 kata ciktigini yazmistin. 3 katladigini yeni gordumm hadi insallah :)

gecmis olsun

teşekkürederim cnm sağolasın..

Değerim 87,18 Çok üzgünüm

ablammm üzülmeee artıcak o değerrr sen stres yapma sakın drun ne dedi bebeğin hala seninle üzme kendini

gunaydinn hanimlarr, hepimiz icin guzel ve umut dolu bir gun olsun

günaydın canımmmmm

günaydın iremiommmm üzülme sen gelecek ay daha hızlı olucak o sipoşlar az kaldı bebeklerimize kavuşmamıza

Günaydın Hanımlar... Herkes için güzel ve mutlu geçecek bir gün olmasını diliyorum
Yeni yeni hamişlerimiz olsun İnşallah :))

günaydınnnnnnnn :)

cnm dr dan sonra hbr ver ne diycek bakalım kasık ağrına

inşallah hamileliktir cnmmm dualarımız seninleeee

çörek otu yağı tavsiyemdir canım çünkü çörek otu yediğimizde tam çiğneme ve öğütme mümkün olmadığından kana karışımı düşük oluyor ama yağından içersen çok fayda görürsün...
ben 1 yıldır içiyorum çok faydasını gördüm herkese de tavsiye ediyorum her sabah bir çay kaşığı iç farkı göreceksin

günaydınnn bebeklerimmmmmmmmmmmmm

nasılsınız bakalımmm?

ben dün işten erken çıktım eve gittim eşimin ateşi 38,9 du hemen hastaneye götürdüm tahlil fln yapıldı şükür temiz boğazları iltihaplanmış oda ates yapmış ama korkuttu beni epey kötüydü durumu serum verdiler 2 saat hastanede kaldık sonra ilaçlarımı aldık evimize geldik serumdan sonra düşmeye basladı zaten ateşide yemekti sofraydı toplaydı nane limondu vitamindi derken sabaha kadar da tetite kaldım ya ateşi çıkarsa die şükür çıkmadı sabahta ateşi iyice düşmüştü oyyy kurban olduğumm nasılda nazlı bi bebek gibi oldu hasta oluncaaa

geçmiş olsun canımmm maalesef erkekler hasta olunca bebek moduna geçiyo... bunlar birde doğum sancısı çekip doğursa ne hale gelirler düşünemiyorum bile :))
Dün alışverişe gittik ve ben adım atamaz oldum sancımdan beyfendi bana abartma diyoooo bir sinirlendim dedim bir dakika bu sancıyı sen çek başka birşey istmeyorum... Allah korusun de ben dayanamam diyo dedim seninki can benimli patlıcan öküzzzzzzzzzz kırasım geldi kafasını

3 gün var canım ( ama inşallah 10 ay vardır yani hamişimdir
ayy insallah canimmm:))umarim hicbirimiz kirmizi kart yemeyiz bu ay da:)

cok gecmis olsun canim tekrar. koca bebek bu esler. dun gece esime folik asitim bittigi icin almasini soylemistim. unutma gafletine dusmus. actim agzimi yumdum gozumu. saydim saydim saydimm.... sonra yaninda gecerken ayagina carptim yanlislikla. dokundum aslinda. hizli falan degil he. yere yatti debelenmeye basladi. eyvah dedim tirnagi falan cikti herhalde. korktum .yanina gitti. askim iyimisin neyin var diye. agladim aglayacagim. hic orali degil role devam. kalktim buzluktan buz almaya arkamdan gelmis. acimadiki saka yaptim demez mi. gulmeye basladim. pek nazli oluyolar. onlari da boyle kabul edecegiz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…