- Konu Sahibi antidepresif
-
- #8.081
yorma kendini canim, biliyosun dinlenmen gerek bu donemde. Allah kolaylik versin. gitmeyi planladigin dr. a ne zaman gideceksin?iyiyim canım ne olsun dün birazcık ağrım oldu o da okulum vardı eve geç geldim direk yattımm
yorma kendini canim, biliyosun dinlenmen gerek bu donemde. Allah kolaylik versin. gitmeyi planladigin dr. a ne zaman gideceksin?
hadi bakalim, haberdar et canim benim. insallah guzel haberler alacaksin :)evt kuzum dinlenmem gerek dikkat ediyorum yinede
cumartesi gidicem inş bi aksilik olmazsa
bugün kan testine gidicem yine değerim yükselmiş mi baktırıcamm
hayirlisi olsun canim. izleyeceginiz yolu biliyosunuz artik. Allah dermani olan dert versin yeterki. bir dahaki ay guzel haberler almaniz dilegiyle, her sey guzel olacak :)günaydın kızlar ...............
bende haberler azıcık kötüüü , benim tahlil muayene hiç birinde sıkıntı yok ama eşimin sayı iyi ama hızda sıkıntı varmış buda normal yoldan olmasını biraz etkileyebilir dedi doktor , ilaç verdi bir ay sonra tekrarlanacak test, sonuç çok kötü değilde orda hamişleri gördüm üstüne herkes bebişlerinin ulturason fotolarını aldı ben anca yumoşumun fotosunu aldım çıktı o koydu bana
Günaydın Hanımlar... Herkes için güzel ve mutlu geçecek bir gün olmasını diliyorum
Yeni yeni hamişlerimiz olsun İnşallah :))
Hanımlar, günlerdir kasığımdaki ağrıdan adım atamaz hale geldim belimede vuruyor bu ağrı ve birazdan doktora gidicem korkuyorum kötü birşey çıkmasından(( dualarınıza ihtiyacım var...
28 gunde oluyorum regl. bugun 14 gunum. hayirlisi insallah. 7 aydir istiyoruz ama pek caliskan oldugumuz soylenemez. bir bu ay ustune dustuk biraz. Allahim insallah nasip eder isteyen herkese icinde bize de. olmazsa bi dahaki aya corekotu. tarcin bal karisimini deneyecegim. umut fakirn ekmegi :))regline 2 hafta varsa yumurtlama sancısıdır canım... bol bol çalışman lazım bu dönemde
bende bir yandan acaba hamilemiyim diyorum çünkü bünyem çok zayıf ağır bir hamilelik bekliyorum diğer yandan da ya kötü bişiy varsa diyorum... ah şu vesveler
canım geçmiş olsun sen gidene kadar ılık soguga yakın duş alsın yüksek ates şakaya gelmez tatlım.. gerci naz yapar simdi girmez duşada sen gidene kadar
saol canım bu ay son zaten oldu oldu olmadı öbür ay hiç uğraşmıcam,bu arada geçmiş olsun canım eşin için sende dikkat et fena salgın var bizim burdada herkes hasta ve ateşli yanıyo.
canim 2 kata ciktigini yazmistin. 3 katladigini yeni gordumm hadi insallah :)
gecmis olsun
Değerim 87,18Çok üzgünüm
gunaydinn hanimlarr, hepimiz icin guzel ve umut dolu bir gun olsun
günaydın kızlar ...............
bende haberler azıcık kötüüü , benim tahlil muayene hiç birinde sıkıntı yok ama eşimin sayı iyi ama hızda sıkıntı varmış buda normal yoldan olmasını biraz etkileyebilir dedi doktor , ilaç verdi bir ay sonra tekrarlanacak test, sonuç çok kötü değilde orda hamişleri gördüm üstüne herkes bebişlerinin ulturason fotolarını aldı ben anca yumoşumun fotosunu aldım çıktı o koydu bana
Günaydın Hanımlar... Herkes için güzel ve mutlu geçecek bir gün olmasını diliyorum
Yeni yeni hamişlerimiz olsun İnşallah :))
Hanımlar, günlerdir kasığımdaki ağrıdan adım atamaz hale geldim belimede vuruyor bu ağrı ve birazdan doktora gidicem korkuyorum kötü birşey çıkmasından(( dualarınıza ihtiyacım var...
mrv86;
regline 2 hafta varsa yumurtlama sancısıdır canım... bol bol çalışman lazım bu dönemde
bende bir yandan acaba hamilemiyim diyorum çünkü bünyem çok zayıf ağır bir hamilelik bekliyorum diğer yandan da ya kötü bişiy varsa diyorum... ah şu vesveler
28 gunde oluyorum regl. bugun 14 gunum. hayirlisi insallah. 7 aydir istiyoruz ama pek caliskan oldugumuz soylenemez. bir bu ay ustune dustuk biraz. Allahim insallah nasip eder isteyen herkese icinde bize de. olmazsa bi dahaki aya corekotu. tarcin bal karisimini deneyecegim. umut fakirn ekmegi :))
beyaz_lilyum senin regline kac gun var?
inşallah hamileliktir cnmmm dualarımız seninleeee
günaydınnn bebeklerimmmmmmmmmmmmm
nasılsınız bakalımmm?
ben dün işten erken çıktım eve gittim eşimin ateşi 38,9 du hemen hastaneye götürdüm tahlil fln yapıldı şükür temiz boğazları iltihaplanmış oda ates yapmış ama korkuttu beni epey kötüydü durumu serum verdiler 2 saat hastanede kaldık sonra ilaçlarımı aldık evimize geldik serumdan sonra düşmeye basladı zaten ateşide yemekti sofraydı toplaydı nane limondu vitamindi derken sabaha kadar da tetite kaldım ya ateşi çıkarsa die şükür çıkmadı sabahta ateşi iyice düşmüştü oyyy kurban olduğumm nasılda nazlı bi bebek gibi oldu hasta oluncaaa
ayy insallah canimmm:))umarim hicbirimiz kirmizi kart yemeyiz bu ay da:)3 gün var canım( ama inşallah 10 ay vardır yani hamişimdir
günaydınnn bebeklerimmmmmmmmmmmmm
nasılsınız bakalımmm?
ben dün işten erken çıktım eve gittim eşimin ateşi 38,9 du hemen hastaneye götürdüm tahlil fln yapıldı şükür temiz boğazları iltihaplanmış oda ates yapmış ama korkuttu beni epey kötüydü durumu serum verdiler 2 saat hastanede kaldık sonra ilaçlarımı aldık evimize geldik serumdan sonra düşmeye basladı zaten ateşide yemekti sofraydı toplaydı nane limondu vitamindi derken sabaha kadar da tetite kaldım ya ateşi çıkarsa die şükür çıkmadı sabahta ateşi iyice düşmüştü oyyy kurban olduğumm nasılda nazlı bi bebek gibi oldu hasta oluncaaa
inşallah canım çok teşekkür ederim
doktordan gelir gelmez yazıcam ne olduğunu...
sen nasılsın bugün yine keyifli gibisin maaşallah senin pozitifliğin beni taa burdan etkiliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?