Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

sanada günaydın fulyammm, geçmiş olsun eşine canım tez zamanda düzelir inşallah, ben üzülmüyom zaten bir kere oldu yine olur diye umudum varda eşim etkilenecek diye tırstığımdan dün kırk takla attım ilkide mi benim yüzümden düştü bazı rahatsızlıklar geçirmişti, onlar yüzünden mi oldu falan diye konuşup durdu dün , bu ay kaçtı bakalım gelecek ay nolcak...........

inşallah canım çok teşekkür ederim
doktordan gelir gelmez yazıcam ne olduğunu...
sen nasılsın bugün yine keyifli gibisin maaşallah senin pozitifliğin beni taa burdan etkiliyo

iyim kuzum bende ne olursa olsun gülebilmek önemli işte tutuyo bazen benimde somurtkan damarım ama pozitifim hep genelde güzel enerji verebiliyosam ne mutlu bana canımmmmm

evet evet dün koluna serum için iğne takıyolar görmen lazım halini sanırsın doğum yapıyo benimkinin canı normalden daha bi tatlı zatenn tir tir titredi serum kolundayken die demez mi ben ilk kez serum yiyorum die hastane odasında bastım kahkahayı dioki kocasını acile gietirip kahkaha atabilen tek kadınsın dedim şu halini videoya alsam tıklanma rekoru kırar

bitanemm benimmm güzel olucak herşey gör bak ben öyle yürekten öyle derinden inanıyorum ki göbüşlerimiz kocaman bu günleri anıcazz gülüşücezzz .. eniştemmm yaaa nasıl kötü olmuştur tabi ister istemez bi duygu çöküntüsü yaşamıştır ama onluk bi durum değil ki düşük Allah'ın takdiri işte giden meleklerimizin yerine sağlıklı bebeklerimiz gelicek bizim bende bu ayı pas geçiyorum zaten bir sonraki aya tutmayın biziiii

valla ateş ölçüyodum ya dün akşam 9 olmadan yattım sabah bir namaza kalktım düşün satmışım ateşinide , bana 3 gün sonra ilişki dedi doktor zaten herif şehir dışına gidiyo oda sekteye uğradı gelecek aya o adamı kimse elimden kurtaramaz

çok geçmiş olsun canım ateşinin düşmesine sevindim

gelecek aya nufus patlamasına katkımız olucak diyosunnn

bizimde pazartesi kvalidemle görümcem geliyo 20 gun agani nagani yok sonrasındaki patlamayı düşünmek bile istemiyorum

Maaşallah canım Allah gülen yüzünü hiç soldurmasın inşallah

süpersin ama seninki yine iyiymiş benimkiyle nikah tarihi almak için gerekli kan tahlillerini yaptırmaya gittik hastaneye, meğer bunu kan tutuyomuş :) kan aldıracakken hemşireye ben kötü oluyorum dedi kadın daha iğneyi batırırken küt gitti :)) çok komik gelmişti dev gibi adamın iğne görünce bayılması meğer kan tutuyomuş geçenlerde parmağımı kestim baya derin ben sancıdan kolumu havaya kaldırıyorum bizimki yerlerde aman ben görmiyim diyo ne kadar güçlü görünseler de erkek milletinin alayının içi fos bizler bin daha güçlüyüz

[video=youtube;4m1EFMoRFvY]http://www.youtube.com/watch?v=4m1EFMoRFvY[/video]

haydeyin bakalımmm oturmak yokkk sabah dansıııı

aminnnn canım Rabbim cümlemizin yüzünü güldürsünnn

sizn kan tutma olayı daha komikmiş dediğin gibi dağ gibi dururlar ama gel gör içeride savunmasız bir bebek var bizim yaşadıklarımzın onda birini yaşasalar depresyona fln girerlerdi herhalde BİZ KADINLAR MUHTEŞEM VARLIKLARIZ

Patlatalım fulyam o nufusu biz iflastayız daha 3 e tamamlayacam sayıyı
güzel hikayeler var kız sende

kızlar teste gittim makineleri bozukmuş test vermediler bana özel hastaneye sordum 78 dedi vazgeçtim

çüşşşşşşşşşşşşş oharessssssssssss hangi hastaneymiş o beee ben bugune kadar en fazla geçen gittiğim hastanede ödedim 42 tl ona bile söylendim özel plklnklerde bile 20 ye yapıolar kıl oldum o hastaneye

iyiyim çok şükür fena değilim kan testi veremedim moralim bozuldu yeğenin iyi midemi bulandırıyor ve beni çok duygusallaştırdı

ooyyyy tutunmuş o tutunmuşşşşş miğde de bulandırırmışşşş yerler onun totosunu

Sen hiç kendini bırakma herşey güzel olacakkk

yok ya umutluyum sabah yazdım ya allaha emanetiz inşallah

evet kuzum hastane ismi vermiyorum ama istanbulun ünlü isimlerinden ama kalitesi sıfır bence

ben bir kere özele sordum burda kan testini kaça yapıyorsunuz diye işten izin almamak için, 30 dedi bende vazgeçtim 10 daha verir direk doktora muayene olurum diye 78 muayene yok bişey yok adam soyuyolar resmen boşver büyüsün bebişin yüksek bir sonuç görür daha çok rahatlarsın yarın, sağlık ocağına mı gidiyon normalde ben hep sağlık ocağında yaptırmışımdır.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…