- Konu Sahibi antidepresif
-
- #8.101
randevun kacta tatlim?
günaydınnn bebeklerimmmmmmmmmmmmm
Nasılsınız bakalımmm?
Ben dün işten erken çıktım eve gittim eşimin ateşi 38,9 du hemen hastaneye götürdüm tahlil fln yapıldı şükür temiz boğazları iltihaplanmış oda ates yapmış ama korkuttu beni epey kötüydü durumu serum verdiler 2 saat hastanede kaldık sonra ilaçlarımı aldık evimize geldik serumdan sonra düşmeye basladı zaten ateşide yemekti sofraydı toplaydı nane limondu vitamindi derken sabaha kadar da tetite kaldım ya ateşi çıkarsa die şükür çıkmadı sabahta ateşi iyice düşmüştü oyyy kurban olduğumm nasılda nazlı bi bebek gibi oldu hasta oluncaaa
inşallah canım çok teşekkür ederim
doktordan gelir gelmez yazıcam ne olduğunu...
sen nasılsın bugün yine keyifli gibisin maaşallah senin pozitifliğin beni taa burdan etkiliyo
geçmiş olsun canımmm maalesef erkekler hasta olunca bebek moduna geçiyo... bunlar birde doğum sancısı çekip doğursa ne hale gelirler düşünemiyorum bile :))
Dün alışverişe gittik ve ben adım atamaz oldum sancımdan beyfendi bana abartma diyoooo bir sinirlendim dedim bir dakika bu sancıyı sen çek başka birşey istmeyorum... Allah korusun de ben dayanamam diyodedim seninki can benimli patlıcan öküzzzzzzzzzz kırasım geldi kafasını
sanada günaydın fulyammm, geçmiş olsun eşine canım tez zamanda düzelir inşallah, ben üzülmüyom zaten bir kere oldu yine olur diye umudum varda eşim etkilenecek diye tırstığımdan dün kırk takla attım ilkide mi benim yüzümden düştü bazı rahatsızlıklar geçirmişti, onlar yüzünden mi oldu falan diye konuşup durdu dün , bu ay kaçtı bakalım gelecek ay nolcak...........
bitanemm benimmm güzel olucak herşey gör bak ben öyle yürekten öyle derinden inanıyorum ki göbüşlerimiz kocaman bu günleri anıcazz gülüşücezzz .. Eniştemmm yaaa nasıl kötü olmuştur tabi ister istemez bi duygu çöküntüsü yaşamıştır ama onluk bi durum değil ki düşük allah'ın takdiri işte giden meleklerimizin yerine sağlıklı bebeklerimiz gelicek bizimbende bu ayı pas geçiyorum zaten bir sonraki aya tutmayın biziiii
günaydınnn bebeklerimmmmmmmmmmmmm
nasılsınız bakalımmm?
ben dün işten erken çıktım eve gittim eşimin ateşi 38,9 du hemen hastaneye götürdüm tahlil fln yapıldı şükür temiz boğazları iltihaplanmış oda ates yapmış ama korkuttu beni epey kötüydü durumu serum verdiler 2 saat hastanede kaldık sonra ilaçlarımı aldık evimize geldik serumdan sonra düşmeye basladı zaten ateşide yemekti sofraydı toplaydı nane limondu vitamindi derken sabaha kadar da tetite kaldım ya ateşi çıkarsa die şükür çıkmadı sabahta ateşi iyice düşmüştü oyyy kurban olduğumm nasılda nazlı bi bebek gibi oldu hasta oluncaaa
valla ateş ölçüyodum ya dün akşam 9 olmadan yattım sabah bir namaza kalktım düşün satmışım ateşinide , bana 3 gün sonra ilişki dedi doktor zaten herif şehir dışına gidiyo oda sekteye uğradı gelecek aya o adamı kimse elimden kurtaramaz
çok geçmiş olsun canım ateşinin düşmesine sevindim
iyim kuzum bende ne olursa olsun gülebilmek önemli işte tutuyo bazen benimde somurtkan damarım ama pozitifim hep geneldegüzel enerji verebiliyosam ne mutlu bana canımmmmm
evet evet dün koluna serum için iğne takıyolar görmen lazım halini sanırsın doğum yapıyo benimkinin canı normalden daha bi tatlı zatenn tir tir titredi serum kolundayken die demez mi ben ilk kez serum yiyorum die hastane odasında bastım kahkahayı dioki kocasını acile gietirip kahkaha atabilen tek kadınsın dedim şu halini videoya alsam tıklanma rekoru kırar
kuzum saolasınn sen nasılsn bakalım bugun yiğenim nasılll kendini nasıl hissediyosunn
kızlar teste gittim makineleri bozukmuş test vermediler bana özel hastaneye sordum 78 dedi vazgeçtim
Maaşallah canım Allah gülen yüzünü hiç soldurmasın inşallah
süpersin ama seninki yine iyiymiş benimkiyle nikah tarihi almak için gerekli kan tahlillerini yaptırmaya gittik hastaneye, meğer bunu kan tutuyomuş :) kan aldıracakken hemşireye ben kötü oluyorum dedi kadın daha iğneyi batırırken küt gitti :)) çok komik gelmişti dev gibi adamın iğne görünce bayılması meğer kan tutuyomuş geçenlerde parmağımı kestim baya derin ben sancıdan kolumu havaya kaldırıyorum bizimki yerlerde aman ben görmiyim diyo ne kadar güçlü görünseler de erkek milletinin alayının içi fos bizler bin daha güçlüyüz
maaşallah canım allah gülen yüzünü hiç soldurmasın inşallah
Süpersin ama seninki yine iyiymiş benimkiyle nikah tarihi almak için gerekli kan tahlillerini yaptırmaya gittik hastaneye, meğer bunu kan tutuyomuş :) kan aldıracakken hemşireye ben kötü oluyorum dedi kadın daha iğneyi batırırken küt gitti :)) çok komik gelmişti dev gibi adamın iğne görünce bayılması meğer kan tutuyomuş Geçenlerde parmağımı kestim baya derin ben sancıdan kolumu havaya kaldırıyorum bizimki yerlerde aman ben görmiyim diyo Ne kadar güçlü görünseler de erkek milletinin alayının içi fos bizler bin daha güçlüyüz
bir kan testi mi 78 lira
kızlar teste gittim makineleri bozukmuş test vermediler bana özel hastaneye sordum 78 dedi vazgeçtim
iyiyim çok şükür fena değilim kan testi veremedim moralim bozuldu yeğenin iyi midemi bulandırıyor ve beni çok duygusallaştırdı
patlatalım fulyam o nufusu biz iflastayız daha 3 e tamamlayacam sayıyı
Güzel hikayeler var kız sende
çüşşşşşşşşşşşşş oharessssssssssss hangi hastaneymiş o beee ben bugune kadar en fazla geçen gittiğim hastanede ödedim 42 tl ona bile söylendim özel plklnklerde bile 20 ye yapıolar kıl oldum o hastaneye
Aynen ya özel sağlık hizmetinin suyu çıkmış resmen kim ne fiyat tutturursa
ooyyyy tutunmuş o tutunmuşşşşş miğde de bulandırırmışşşş yerler onun totosunu
Sen hiç kendini bırakma herşey güzel olacakkk
evet kuzum hastane ismi vermiyorum ama istanbulun ünlü isimlerinden ama kalitesi sıfır bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?