Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

agom tavan yaptı şuan ama erkek olup dünyayı iplememeyi tercih ederdim canımm,
adam o kadar gamsız ki 96 kilo oldu, evlendik evleneli 26 kilo aldı ben 48 le evlendim 46 oldum gelde ifrit olma

[video=youtube;t4H_Zoh7G5A]http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=t4H_Zoh7G5A&feature=endscreen[/video]

HALA OTURUYOMUSUNUZ SİZ???

HAMİŞLER SİZ SAKIN KALKMAYIN BEN OYNARIM SİZİN YERİNİZEDE :118::118::118::118::118::118::118::118::118::118: :118::118::118::118::118:

yok kuzum bizim kurumun polikliğini sağlık ocağı varmı ki heryer aile hekimi olmadı mı

agom tavan yaptı şuan Ama erkek olup dünyayı iplememeyi tercih ederdim canımm,
adam o kadar gamsız ki 96 kilo oldu, evlendik evleneli 26 kilo aldı ben 48 le evlendim 46 oldum gelde ifrit olma

onlarda geniş yaratıklar canım işte Ben istemezdim zaten erkek gibi yetiştim kendi kendime koca dünya ya kafa tutabilecek gibi sağlam

AmA erkekler babannemin televizyonu gibi ses var ama görüntü yok

Son düzenleme:
[video=youtube;hcm55lU9knw]http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&v=hcm55lU9knw&NR=1[/video]

AYYY BİRİ BENİ DURDURSUNNN :118::118::118::118::118::118::118::118::118::118: :118::118::118::118:

oooooooooooo döktüresim geldi feci şekilde ama sancıdan yorganın altında oturuyorum benim yerime de döktürsün birileri oooo yandan

ben oynamıcam 2 göbecikte benim yerime at bebeğimmm

oooooooooooo döktüresim geldi feci şekilde ama sancıdan yorganın altında oturuyorum Benim yerime de döktürsün birileri oooo yandan

ben döktürürüm sen mrk etme

ben alıştım o kasık ağrısına bütünleştim resmen düşükten beri hiç geçmedi hala var sağ kasığımda bacağımı çekiyo ben oynaştıkça :118::118::118::118::118::118::118::118:

hatunlar benim kasigim patlamak uzere yaa, acayip agrimaya basladi. ayaga kalktigimda kopacak gibi oluyo icimde bi seyler. dik duramiyorum bile anammm

[video=youtube;rwDLu_u2GHI]http://www.youtube.com/watch?v=rwDLu_u2GHI&NR=1&feature=endscreen[/video]

HEPİNİZ OTURUN BEYAAA BEN OYNARIMM İÇİNİZ GEÇMİŞ SİZİN

ben oynamıcam 2 göbecikte benim yerime at bebeğimmm

memnuniyetle oynarım kuzucummmmmm benimmmmmmmmmm

hatunlar benim kasigim patlamak uzere yaa, acayip agrimaya basladi. ayaga kalktigimda kopacak gibi oluyo icimde bi seyler. dik duramiyorum bile anammm

kuzum senin yumoş günündü değil mi?

evt kuzum dinlenmem gerek dikkat ediyorum yinede
cumartesi gidicem inş bi aksilik olmazsa
bugün kan testine gidicem yine değerim yükselmiş mi baktırıcamm

Hanımlar, günlerdir kasığımdaki ağrıdan adım atamaz hale geldim belimede vuruyor bu ağrı ve birazdan doktora gidicem korkuyorum kötü birşey çıkmasından (( dualarınıza ihtiyacım var...

Umarım güzel sonuçlarla gelirsinn :)

kız fulyaaa günaydınnnn eşinin ateşinn düşmesine sevindim. Anlattığın kısa anıya da güldüm güldüm öldüm yani

Kızlar teste gittim makineleri bozukmuş test vermediler bana özel hastaneye sordum 78 dedi vazgeçtim

yarın yaptırırsın canım ya da yakında devlet hastanesi varsa oraya da gidebilirsin. Özeller istanbulda ayrı bir pahalı

Bak miden de bulanıyo demekki var sende bişeyler Benim pek bulantım yokk yaa ama sabah iştahsızlık vardı .

Napıyonuzz kızlarrr ?

eğer evdeysen ayağının altına sıcak su torbası koy canım sancını hafifletir birde sıcak bitki çayı iç mümkünse yeşil çaya bir dilim dilom atıp iç feci iyi geliyo

hoşgeldin güzel anne nasılsın yarına gidicem devlet hastanesi
bu arada benim karnımın sol tarafında da ağrım oluyor sende durum ne karnınla ilgili

saol didoşummmm biz iyiyz gördüğün gibi koçişte iyi maşşallahhhh yakında baska ateşi basar

canım benim gidiyorum da bişey vermiyolar ayaklarımı hep sıcak tutmaya çalışıyorum ama geçmiyo dr bile bişey demiyo bölleeeeeeee suratıma bakıyo hele en son gittiğim dr tam deli etti beni sonuçlar temiz neyseki benim bebeğim küçüktü kürtaja bile gerek kalmadı ama ondan hatıra kasık ağrısı kaldı neyse yeni umutlarla daha sağlıklı bebeklerimiz olucak inşallahhh

hoşgeldin güzel anne nasılsın yarına gidicem devlet hastanesi
bu arada benim karnımın sol tarafında da ağrım oluyor sende durum ne karnınla ilgili

Hoşbulduk susamcığın annesi :) Git canım kontrol ettir kendini.
Canım benimde ağrılarım oluyo dün pek olmadı ama oluyo yani ara ara hatta bazen adet olcam sanıyorum. Halsizlik var bende baş dönmesi filan işte.

Eşin biraz kendini iyi hissetsin başlar peşinden koşmaya

Ne güzel göbek atıyosunuz canım çektii kalkıp oynasam olmaz mı Ay bu arada ben halk oyunları kursuna gidiyorum biraz hoplayıp zıplamalı figürler var bebeğe zararı olur mu ki ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…