- Konu Sahibi antidepresif
-
- #8.121
aminnnn canım Rabbim cümlemizin yüzünü güldürsünnn
sizn kan tutma olayı daha komikmiş dediğin gibi dağ gibi dururlar ama gel gör içeride savunmasız bir bebek var bizim yaşadıklarımzın onda birini yaşasalar depresyona fln girerlerdi herhalde BİZ KADINLAR MUHTEŞEM VARLIKLARIZ
ben bir kere özele sordum burda kan testini kaça yapıyorsunuz diye işten izin almamak için, 30 dedi bende vazgeçtim 10 daha verir direk doktora muayene olurum diye 78 muayene yok bişey yok adam soyuyolar resmen boşver büyüsün bebişin yüksek bir sonuç görür daha çok rahatlarsın yarın, sağlık ocağına mı gidiyon normalde ben hep sağlık ocağında yaptırmışımdır.....
yok kuzum bizim kurumun polikliğini sağlık ocağı varmı ki heryer aile hekimi olmadı mı
agom tavan yaptı şuanAma erkek olup dünyayı iplememeyi tercih ederdim canımm,
adam o kadar gamsız ki 96 kilo oldu, evlendik evleneli 26 kilo aldı ben 48 le evlendim 46 oldum gelde ifrit olma
[video=youtube;t4H_Zoh7G5A]http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=t4H_Zoh7G5A&feature=endscreen[/video]
HALA OTURUYOMUSUNUZ SİZ???
HAMİŞLER SİZ SAKIN KALKMAYIN BEN OYNARIM SİZİN YERİNİZEDE :118::118::118::118::118::118::118::118::118::118: :118::118::118::118::118:
[video=youtube;t4h_zoh7g5a]http://www.youtube.com/watch?nr=1&v=t4h_zoh7g5a&feature=endscreen[/video]
hala oturuyomusunuz siz???
Hamişler siz sakın kalkmayın ben oynarım sizin yerinizede :118::118::118::118::118::118::118::118::118::118: :118::118::118::118::118:
oooooooooooo döktüresim geldi feci şekilde ama sancıdan yorganın altında oturuyorumBenim yerime de döktürsün birileri oooo yandan
ben oynamıcam 2 göbecikte benim yerime at bebeğimmm
hatunlar benim kasigim patlamak uzere yaa, acayip agrimaya basladi. ayaga kalktigimda kopacak gibi oluyo icimde bi seyler. dik duramiyorum bile anammm
evt kuzum dinlenmem gerek dikkat ediyorum yinede
cumartesi gidicem inş bi aksilik olmazsa
bugün kan testine gidicem yine değerim yükselmiş mi baktırıcamm
Hanımlar, günlerdir kasığımdaki ağrıdan adım atamaz hale geldim belimede vuruyor bu ağrı ve birazdan doktora gidicem korkuyorum kötü birşey çıkmasından(( dualarınıza ihtiyacım var...
günaydınnn bebeklerimmmmmmmmmmmmm
nasılsınız bakalımmm?
ben dün işten erken çıktım eve gittim eşimin ateşi 38,9 du hemen hastaneye götürdüm tahlil fln yapıldı şükür temiz boğazları iltihaplanmış oda ates yapmış ama korkuttu beni epey kötüydü durumu serum verdiler 2 saat hastanede kaldık sonra ilaçlarımı aldık evimize geldik serumdan sonra düşmeye basladı zaten ateşide yemekti sofraydı toplaydı nane limondu vitamindi derken sabaha kadar da tetite kaldım ya ateşi çıkarsa die şükür çıkmadı sabahta ateşi iyice düşmüştü oyyy kurban olduğumm nasılda nazlı bi bebek gibi oldu hasta oluncaaa
Kızlar teste gittim makineleri bozukmuş test vermediler bana özel hastaneye sordum 78 dedi vazgeçtim
flyrey:27::27::27::27::27: HEPİNİZ OTURUN BEYAAA BEN OYNARIMM İÇİNİZ GEÇMİŞ SİZİN :27::27::27::27::27::27::27:[/QUOTE .!.:kıyamam yaa ağrıların için ağrı kesici yada kas gevşetici filan vermedimi doktor( üşütme kendini ayaklarını özellikle gerçi sen daha iyi bilirsin ama düşük zor oluyo bir uakınım 4,5 aylıkken bebeği karnında öldüde kız baya acı çekmişti ( Allah kimseye vermsin zor bir durum... neyse kötü moddan hemen çıkıyorum sen oynamaya devam et ama çok yorma kendini canım :118:
hatunlar benim kasigim patlamak uzere yaa, acayip agrimaya basladi. ayaga kalktigimda kopacak gibi oluyo icimde bi seyler. dik duramiyorum bile anammm
Umarım güzel sonuçlarla gelirsinn :)
kız fulyaaa günaydınnnn eşinin ateşinn düşmesine sevindim. Anlattığın kısa anıya da güldüm güldüm öldüm yani
yarın yaptırırsın canım ya da yakında devlet hastanesi varsa oraya da gidebilirsin. Özeller istanbulda ayrı bir pahalı
Bak miden de bulanıyo demekki var sende bişeylerBenim pek bulantım yokk yaa ama sabah iştahsızlık vardı .
Napıyonuzz kızlarrr ?
Umarım güzel sonuçlarla gelirsinn :)
kız fulyaaa günaydınnnn eşinin ateşinn düşmesine sevindim. Anlattığın kısa anıya da güldüm güldüm öldüm yani
yarın yaptırırsın canım ya da yakında devlet hastanesi varsa oraya da gidebilirsin. Özeller istanbulda ayrı bir pahalı
Bak miden de bulanıyo demekki var sende bişeylerBenim pek bulantım yokk yaa ama sabah iştahsızlık vardı .
Napıyonuzz kızlarrr ?
kıyamam yaa ağrıların için ağrı kesici yada kas gevşetici filan vermedimi doktor( üşütme kendini ayaklarını özellikle gerçi sen daha iyi bilirsin ama düşük zor oluyo bir uakınım 4,5 aylıkken bebeği karnında öldüde kız baya acı çekmişti ( Allah kimseye vermsin zor bir durum... neyse kötü moddan hemen çıkıyorum sen oynamaya devam et ama çok yorma kendini canım :118:
hoşgeldin güzel anne nasılsın yarına gidicem devlet hastanesi
bu arada benim karnımın sol tarafında da ağrım oluyor sende durum ne karnınla ilgili
hoşgeldin güzel anne nasılsın yarına gidicem devlet hastanesi
bu arada benim karnımın sol tarafında da ağrım oluyor sende durum ne karnınla ilgili
saol didoşummmm biz iyiyz gördüğün gibi koçişte iyi maşşallahhhh yakında baska ateşi basar
canım benim gidiyorum da bişey vermiyolar ayaklarımı hep sıcak tutmaya çalışıyorum ama geçmiyo dr bile bişey demiyo bölleeeeeeee suratıma bakıyo hele en son gittiğim dr tam deli etti beni sonuçlar temiz neyseki benim bebeğim küçüktü kürtaja bile gerek kalmadı ama ondan hatıra kasık ağrısı kaldı neyse yeni umutlarla daha sağlıklı bebeklerimiz olucak inşallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?