Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

kuzum sen dr a gidice bu ağrını söyle olur mu

cumartesi sorucam canım bakayım nasılmış ne değilmiş bendede oluyor bu adet ağrıları gibi olan korkuyorum hatta
peki sende bel ağrıları oluyor mu ki

detttttt otur sen oturduğun yere bende kursunada ara ver en azından druna sormadan yapma sakın diyimmmm o daha minnacıkkkk hoplamak zıplamak yok sen her türlü tedbiri al takdir Allahtan kuzummm benimm iyi bak yiğenime heee

cumartesi sorucam canım bakayım nasılmış ne değilmiş bendede oluyor bu adet ağrıları gibi olan korkuyorum hatta

olur cnm o ağrılar hatta adet dönemlerinde aynı adet ağrısı gibi işte söyle druna belki ilaç verir normal ağrılar ama dra söylenmesi gereken şeyler

yok canım bel ağrım yok benim ama bu belirtiler ağrılar kişiden kişiye değişir. Ben doktora gittiğimde sordu şikayetin var mı diye ben de ağrılarım var demiştim o da adet bile olabilirsin demişti. Cuma günü gidince tekrar sorarım ağrılar normal mi diye. Geçen bi yerde okudum hangi topicde hatırlamıyorum ama rahim büyüdüğü için o ağrılar oluyomş.

detttttt otur sen oturduğun yere bende kursunada ara ver en azından druna sormadan yapma sakın diyimmmm o daha minnacıkkkk hoplamak zıplamak yok sen her türlü tedbiri al takdir Allahtan kuzummm benimm iyi bak yiğenime heee

Kursu bırakmak istemiyorum da tabi dikkat etmem lazım . doktora sorayım ona göre gitme derse eğer gitmem susamıma bişey olmasın

Kızlar ben çıkıyorum biraz ders çalışayım kendinize iyi bakınn

evet kuzum rahim büyüdüğü için ama sorup önlem almakta yarar var ve druna sor halk oyunlarını susamındand eğerli değil hiç birşeyyy

evet canım herkeste farklı oluyomuş umarım güzel şeyler olur ikimiz için ve tüm kızçelerim için
dikkat et kendine öptümmm

kadın doğuma gitmenin en büyük derdi bu. hele bi de benim boş gebelik olduğunu öğrendiğim gün. odadan ağlayarak çıktım herkes yüzüme bakıyo, zavallı gibi hissetmiştim kendimi.
bi de sıra beklerken soran da çıkıyo sizinki kaç haftalık diye. sanki herkes hamişlik için geliyi. ben hamile değilim dedikten sonra da "tedavi için mi" diyen çıkıyo. karnındaki sabiye dua et dalacam yoksa sana diyom içimden.

Hanımlar, günlerdir kasığımdaki ağrıdan adım atamaz hale geldim belimede vuruyor bu ağrı ve birazdan doktora gidicem korkuyorum kötü birşey çıkmasından (( dualarınıza ihtiyacım var...
canım inşallah bebeişin yerleşiyodur sana güzel haberlerle dönersin.

tatlım muhtemelen yumurtluyosun. bu günleri iyi değerlendir. ama bi 7-8 gün sora da benzer bi sancın olursa o zaman bebiş için umutlan. daha çoook var ama strese sokma güzel canını...

geçmiş olsun canım aman dikkat edin birbirinize.
ha haaa biz bebişimiz olsun diyoz ama evdeki kocalar en tatlı koca bebeklerimiz. bizimki de ben şımarmayım diye çok yüz vermemeye çalışır şuram buram ağrıyo diyince. ama kendi bi yerini çizsin anaammm aynı kedi şeyini görmüş yara sanmış hesabına döner

1 de canım ama zaman geçmiyo kalpten gidicem doktora varana kadar :)) bol su içipmi gitsem acaba bilemedim ki :S
canım bence mesanen dolu olarak önce doktor odasına gir. gebelik şüphem var idrara sıkışığım önce abdominal bakın de.
sora bi şey yosa ki allahım inşallah vardır tuvaletini yaparsın alttan bakar. ben öle yaptıydımmm.

evet kuzum hastane ismi vermiyorum ama istanbulun ünlü isimlerinden ama kalitesi sıfır bence
yaw 78 de ne anacım. bizim burdaki özel hastanede geçen hamileliğimde yaptırmıştım 13 tl. şimdi kaç bilmiyom da yani abartmışlarrr.

iremcim eşin için keciboynuzu kürü uygula biraz istersen herkes cok yayarını görmüş tatlim..,,

günaydın canlarım ve güzel anneciklerr nasılsınız bakalımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…