- Konu Sahibi antidepresif
-
- #8.141
kuzum sen dr a gidice bu ağrını söyle olur mu
Hoşbulduk susamcığın annesi :) Git canım kontrol ettir kendini.
Canım benimde ağrılarım oluyo dün pek olmadı ama oluyo yani ara ara hatta bazen adet olcam sanıyorum. Halsizlik var bende baş dönmesi filan işte.
Eşin biraz kendini iyi hissetsin başlar peşinden koşmaya
Ne güzel göbek atıyosunuz canım çektii kalkıp oynasam olmaz mıAy bu arada ben halk oyunları kursuna gidiyorum biraz hoplayıp zıplamalı figürler var bebeğe zararı olur mu ki ??
Hoşbulduk susamcığın annesi :) Git canım kontrol ettir kendini.
Canım benimde ağrılarım oluyo dün pek olmadı ama oluyo yani ara ara hatta bazen adet olcam sanıyorum. Halsizlik var bende baş dönmesi filan işte.
Eşin biraz kendini iyi hissetsin başlar peşinden koşmaya
Ne güzel göbek atıyosunuz canım çektii kalkıp oynasam olmaz mıAy bu arada ben halk oyunları kursuna gidiyorum biraz hoplayıp zıplamalı figürler var bebeğe zararı olur mu ki ??
cumartesi sorucam canım bakayım nasılmış ne değilmiş bendede oluyor bu adet ağrıları gibi olan korkuyorum hatta
peki sende bel ağrıları oluyor mu ki
olur cnm o ağrılar hatta adet dönemlerinde aynı adet ağrısı gibi işte söyle druna belki ilaç verir normal ağrılar ama dra söylenmesi gereken şeyler
evt canım cumartesi gelse artık gidicem ak koyun kara koyun çıkıcak ortayaaa
cumartesi sorucam canım bakayım nasılmış ne değilmiş bendede oluyor bu adet ağrıları gibi olan korkuyorum hatta
peki sende bel ağrıları oluyor mu ki
detttttt otur sen oturduğun yere bende kursunada ara ver en azından druna sormadan yapma sakın diyimmmm o daha minnacıkkkk hoplamak zıplamak yok sen her türlü tedbiri al takdir Allahtan kuzummm benimm iyi bak yiğenime heee
hayırlısı fatmammm güzel hbrler vericeksin inşallahhhhh
yok canım bel ağrım yok benim ama bu belirtiler ağrılar kişiden kişiye değişir. Ben doktora gittiğimde sordu şikayetin var mı diye ben de ağrılarım var demiştim o da adet bile olabilirsin demişti. Cuma günü gidince tekrar sorarım ağrılar normal mi diye. Geçen bi yerde okudum hangi topicde hatırlamıyorum ama rahim büyüdüğü için o ağrılar oluyomş.
Kursu bırakmak istemiyorum da tabi dikkat etmem lazım . doktora sorayım ona göre gitme derse eğer gitmem susamıma bişey olmasın
Kızlar ben çıkıyorum biraz ders çalışayım kendinize iyi bakınn
inş bebeğim sizin destekleriniz ve allahın izni ile insallahhhhh
yok canım bel ağrım yok benim ama bu belirtiler ağrılar kişiden kişiye değişir. Ben doktora gittiğimde sordu şikayetin var mı diye ben de ağrılarım var demiştim o da adet bile olabilirsin demişti. Cuma günü gidince tekrar sorarım ağrılar normal mi diye. Geçen bi yerde okudum hangi topicde hatırlamıyorum ama rahim büyüdüğü için o ağrılar oluyomş.
Kursu bırakmak istemiyorum da tabi dikkat etmem lazım . doktora sorayım ona göre gitme derse eğer gitmem susamıma bişey olmasın
Kızlar ben çıkıyorum biraz ders çalışayım kendinize iyi bakınn
kızlaaarrrrr günaydın nasılsınızz
benim ambar sayımlarım devam. yeni siparişler de geliyo say babam say yaniii
kızlaaarrrrr günaydın nasılsınızz
gunaydin canim:) kolay gelsinkızlaaarrrrr günaydın nasılsınızz
kadın doğuma gitmenin en büyük derdi bu. hele bi de benim boş gebelik olduğunu öğrendiğim gün. odadan ağlayarak çıktım herkes yüzüme bakıyo, zavallı gibi hissetmiştim kendimi.günaydın kızlar ...............
bende haberler azıcık kötüüü , benim tahlil muayene hiç birinde sıkıntı yok ama eşimin sayı iyi ama hızda sıkıntı varmış buda normal yoldan olmasını biraz etkileyebilir dedi doktor , ilaç verdi bir ay sonra tekrarlanacak test, sonuç çok kötü değilde orda hamişleri gördüm üstüne herkes bebişlerinin ulturason fotolarını aldı ben anca yumoşumun fotosunu aldım çıktı o koydu bana
canım inşallah bebeişin yerleşiyodur sana güzel haberlerle dönersin.Hanımlar, günlerdir kasığımdaki ağrıdan adım atamaz hale geldim belimede vuruyor bu ağrı ve birazdan doktora gidicem korkuyorum kötü birşey çıkmasından(( dualarınıza ihtiyacım var...
tatlım muhtemelen yumurtluyosun. bu günleri iyi değerlendir. ama bi 7-8 gün sora da benzer bi sancın olursa o zaman bebiş için umutlan. daha çoook var ama strese sokma güzel canını...dualarimiz seninle canim. iyi haberler verirsin insallah. bende de var ayni sIKINTI. benim bi yumurtaligim alinmisti. sol yumurtaligim duruyo. sol tarafimda 2-3 gundur agri var. belimde agriyo. bazen oyle oluyor ki iki buklum yuruyorum. dogrulamiyorum. son birkac aydir oluyor ama. gaz sancisidoye dusunuyorum. gazim da var cunku. bir de yumurtlama donemim ondan da olabilir bilemedim. umutlanmak istemiyorum ama. cok kafama takiyorum sonra ki reglime 2 hafta varken kafama takarsan regle kadar kafayi yerim herhalde :)
geçmiş olsun canım aman dikkat edin birbirinize.günaydınnn bebeklerimmmmmmmmmmmmm
nasılsınız bakalımmm?
ben dün işten erken çıktım eve gittim eşimin ateşi 38,9 du hemen hastaneye götürdüm tahlil fln yapıldı şükür temiz boğazları iltihaplanmış oda ates yapmış ama korkuttu beni epey kötüydü durumu serum verdiler 2 saat hastanede kaldık sonra ilaçlarımı aldık evimize geldik serumdan sonra düşmeye basladı zaten ateşide yemekti sofraydı toplaydı nane limondu vitamindi derken sabaha kadar da tetite kaldım ya ateşi çıkarsa die şükür çıkmadı sabahta ateşi iyice düşmüştü oyyy kurban olduğumm nasılda nazlı bi bebek gibi oldu hasta oluncaaa
canım bence mesanen dolu olarak önce doktor odasına gir. gebelik şüphem var idrara sıkışığım önce abdominal bakın de.1 de canım ama zaman geçmiyo kalpten gidicem doktora varana kadar :)) bol su içipmi gitsem acaba bilemedim ki :S
yaw 78 de ne anacım. bizim burdaki özel hastanede geçen hamileliğimde yaptırmıştım 13 tl. şimdi kaç bilmiyom da yani abartmışlarrr.evet kuzum hastane ismi vermiyorum ama istanbulun ünlü isimlerinden ama kalitesi sıfır bence
günaydın kuzum sen nerde çalışıyosun canım
iremcim eşin için keciboynuzu kürü uygula biraz istersen herkes cok yayarını görmüş tatlim..,,valla ateş ölçüyodum ya dün akşam 9 olmadan yattım sabah bir namaza kalktım düşün satmışım ateşinide , bana 3 gün sonra ilişki dedi doktor zaten herif şehir dışına gidiyo oda sekteye uğradı gelecek aya o adamı kimse elimden kurtaramaz
tatlım muhtemelen yumurtluyosun. bu günleri iyi değerlendir. ama bi 7-8 gün sora da benzer bi sancın olursa o zaman bebiş için umutlan. daha çoook var ama strese sokma güzel canını...
canim yumurtlamayi bu kadar net hissedebilir miyim bilemedim. dedigin gibi olabilir. zaten bu arlar calisiyoruzda:) dollendigi anda hissedebilen var mi? ben bi topicte okudum hissettigini soyluyordu birkac kisi. simdi bi de spermler 3 gune kadar yasaybiliyo ya. dollenme olmus da olabilir belki. ondan mi agriyo diye dusunmuyo da degilim:)
iremcim eşin için keciboynuzu kürü uygula biraz istersen herkes cok yayarını görmüş tatlim..,,
günaydın canlarım ve güzel anneciklerr nasılsınız bakalımmmm[/QUO nasil bi kur tatlim o?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?