Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

aynen kedi ile totosu hesabı dediğin gibi benim hep kasığım ağrıyo ya boş bulup desem ağrıyo die bigünde bi yerin ağrımasın der şimdi kendi yatıyo koca bebek gibi

gel bacım gellll

gelim yawrum benimmm kafa kafaya verir bitiriveririz hemencikkk

iremcim eşin için keciboynuzu kürü uygula biraz istersen herkes cok yayarını görmüş tatlim..,,

günaydın canlarım ve güzel anneciklerr nasılsınız bakalımmmm

günaydınn çileğimmmmmmm gülcanımmmmm

kizlar bir sey soracagimm. dollenme oldugunda yumurtayi ureten yumurtalik tarafimi agrir yoksa 2 kasik da agrir mi?

canım ben tam bilmiyorum ama bilen arkadaslar cvplarlar üşütmüş olmayasın ? kelin ilacı olsa kendi basına sürermiş benim hiç geçmeyen ağrım var

Son düzenleme:
canım ben tam bilmiyorum ama bilen arkadaslar cvplarlar üşütmüş olmayasın ? kelin ilacı olsa kendi basına sürermiş benim hiç geçmeyen ağrım var

ben de usutmus olabilecegimi dusundum, gazim da vardi,ama kalmadi sadece agri var artik. histerik davranislara basladim yine acaba mi , olabilir mi vs. senin agrin hic mi gecmiyo fulya. dr.a gitmissindir. sebebi neymis?

merhaba kızlaaar ben geldim dünden beri doktor kapılarnda sürünüyorz aksam kızı göturdk cok şükür hafif bır soğuk algınlığı varmış bir şurup verdi doktorumz gece ben ateslendm bu sabahta ben düştm yollara antibiyotik verdi bu aralar grip salgını varmış aman dikkat özellikle hamıle arkadslar bol vitamın alın

gecmis olsun, canimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…