- 27 Kasım 2012
- 952
- 375
- 323
- 42
- Konu Sahibi antidepresif
-
- #8.161
canım ben tvde dinlemiştim ama bakın burdada konu açmişlar bir göz atın isterseniziremcim eşin için keciboynuzu kürü uygula biraz istersen herkes cok yayarını görmüş tatlim..,,
günaydın canlarım ve güzel anneciklerr nasılsınız bakalımmmm[/QUO nasil bi kur tatlim o?
http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...sayisini-arttirmak-icin-keciboynuzu-kuru.html
geçmiş olsun canım aman dikkat edin birbirinize.
Ha haaa biz bebişimiz olsun diyoz ama evdeki kocalar en tatlı koca bebeklerimiz. Bizimki de ben şımarmayım diye çok yüz vermemeye çalışır şuram buram ağrıyo diyince. Ama kendi bi yerini çizsin anaammmAynı kedi şeyini görmüş yara sanmış hesabına döner
gel bacım gellll
iremcim eşin için keciboynuzu kürü uygula biraz istersen herkes cok yayarını görmüş tatlim..,,
günaydın canlarım ve güzel anneciklerr nasılsınız bakalımmmm
günaydın kızlar. Allahın sevgisi ve merhameti üzerinizde olsun inşallah.
canım ben tvde dinlemiştim ama bakın burdada konu açmişlar bir göz atın isterseniz
http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...sayisini-arttirmak-icin-keciboynuzu-kuru.html
sperm baslarini kuvvetlendirdigini duymustum keciboynuzu suyunun. bunu duymamistim .sagolasin tatlim :)
Yok canım gitmedim, gitmek istemiyorum artık bıktım...
aile ve sosyal politikalar bakanlığının bi kuruluşundayım. yurtta çalışıyorum.
satın alma, taşınır ve ambar işi yapıyorum
günaydın ablacım Allah razı olsunGünaydın kızlar. Allahın sevgisi ve merhameti üzerinizde olsun inşallah.
yardımcı olabildiysem ne mutlu tatlımsperm baslarini kuvvetlendirdigini duymustum keciboynuzu suyunun. bunu duymamistim .sagolasin tatlim :)
Günaydın kızlar. Allahın sevgisi ve merhameti üzerinizde olsun inşallah.
sperm baslarini kuvvetlendirdigini duymustum keciboynuzu suyunun. bunu duymamistim .sagolasin tatlim :)
kuzular ben kocama keçiboynuzu pekmezi verdim sürekli aklınızda olsun hem enerji hemde kuvvet veriyor kaynımda yiyodu eltimde hamileee
kuzular ben kocama keçiboynuzu pekmezi verdim sürekli aklınızda olsun hem enerji hemde kuvvet veriyor kaynımda yiyodu eltimde hamileee
NASIL VERDİN FATMAMMM ???? YANİ ÖZEL BİŞEY Mİ YAPTIN YOKSA DİREK PEKMEZ Mİ YEDİ
kizlar bir sey soracagimm. dollenme oldugunda yumurtayi ureten yumurtalik tarafimi agrir yoksa 2 kasik da agrir mi?
canım ben tam bilmiyorum ama bilen arkadaslar cvplarlar üşütmüş olmayasın ? kelin ilacı olsa kendi basına sürermiş benim hiç geçmeyen ağrım var
gecmis olsun, canimmmerhaba kızlaaar ben geldim dünden beri doktor kapılarnda sürünüyorz aksam kızı göturdk cok şükür hafif bır soğuk algınlığı varmış bir şurup verdi doktorumz gece ben ateslendm bu sabahta ben düştm yollara antibiyotik verdi bu aralar grip salgını varmış aman dikkat özellikle hamıle arkadslar bol vitamın alın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?