Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

ben de usutmus olabilecegimi dusundum, gazim da vardi,ama kalmadi sadece agri var artik. histerik davranislara basladim yine acaba mi , olabilir mi vs. senin agrin hic mi gecmiyo fulya. dr.a gitmissindir. sebebi neymis?

canım işte evhmlı oldu habire kendimizi dinliyoruz ben 8. ayda düşük yaptım ondan beri kasık ağrım batmam geçmiyo dr gitim elbet hiç bişey çıkmıyo eğer bebeğim yaşasaydı mart annesi olucaktım saçma bi düşünce ama belki pskljik mart ta geçer ağrım artık o yönde düşünüp sıyırıyorummm çıtırdan ayaklarını koru cnm sende ben hep koruyorum ama nafile

kuzum geçmiş olsun dün bizde dr daydık 38,9 du eşimin ateşi 2 saat serum yedi kendine geldi sabaha kadar tetikteydim bende evet salgın varmış dikkat etmek lazımmm

geçmiş olsun tatlımm minike dikkat et tatlım grip eve girdimi cıkmıyor cok dikkatli olun kuzucummm

gecmis olsun, canimm
saol canım benım

aynen öyle cnm hastane nasıl kalabalık herkes hastabuarada sizede gecmiş olsn cnm

geçmiş olsun tatlımm minike dikkat et tatlım grip eve girdimi cıkmıyor cok dikkatli olun kuzucummm

saol cnm ya aynen kızı o kadar korudgm halde bizden bulastı sanırm:2:rabbım daha büyük dert vermesin

kızlar ben diyorum ki bu ayda biz yine havamızı alırsak eşime sperm tahlili yaptırıyım diyorum ikna oldu, ama bu tahlili biz kendimiz gitsek ürolojiye istesek adam verirmi yoksa kadın doğumcunun mu yönlendirmesi gerekiyo,yapanınız vardır mutlaka nasıl oluyo :44:

bize kadın doğumcu önerdi ama üroloji doktoruna gidip dedim biz bebek istiyoruz eşim için test yaptırmak istiyoruz ne kadardır istiyonuz dedi dedim 6 ay oldu daha cok erken deegilmi dedi bende dedim biz biraz aceleciyiz istedi sağolsun hemen yani gidip üroloji uzmanına söylesen yaptırır tahminimce minimum 3 maksimum 5 gün ilişki olmamsı gereklimiş aklında bulunsun tatlım

anladım canım çok saol o zaman ben bu ayı değerlendiriyim adet zamanında gidip tahlil yaptıralım ne zamandır uğraşıyosunuz diye sorarsada 8-10 ay deriz bişeler zaten 6 ay oldu hala tık yokartık şüphe etmeye başladım birimizden birinde bişe var sanırım görünüşte benim yumurtalarda bişe görünmüyo büyümesi falan herşeyi normal ama belki tüplerde sıkınıtı olabilirmi bilmiyorumki düşünmekten kafayı yicem,kocama tahlilden sonra doktoruma giderim o da artık tüplerime bakar diye düşünüyorum

bir senedir istiyoruz de canım eşin yaptırsın onda sorun yoksa sen kendine başlarsın çünkü bizim işlerimiz daha çetrefilli o yüzden eşten başlamak en mantıklısı aslında benim bir arkadaşim 2 sene denedi bebekleri olmadı kızın görmedigi tedavi kalmadı en son eşinde sorun çıktı ilaç kullandı eşi ve o ay hamile kaldı :26:

valla eşimin durumuna üzülmedim sayılır bu ay kaçıyo diye üzüldüm sadece ama esas o boş çıkma üzdü benide , banada doktorun hemşiresi sordu gebemisin diye kapının ağzında hayır demek ne zormuş .....

Kız şu abdominal lafı beni çok güldürür , bir çikolata reklamında diyodu ya çocuk, şişirdim abdominalleri diye

iremcim eşin için keciboynuzu kürü uygula biraz istersen herkes cok yayarını görmüş tatlim..,,

günaydın canlarım ve güzel anneciklerr nasılsınız bakalımmmm

canım pekmezini aldım keçiboynuzunun, bakalım ilacı kullansın pekmezi yesin gelecek ay tekrar bakılacak sınırdaymış zaten değeri ilac normalde günde4-6 defa kullanıyomuş doktora öyle dese de eczacı siz bir alın dedi .....

evey bende aynen böyle düşündüm zaten bizimkisi daha uğraştırıcı en azından ondan emin olursam kendim için uğraşır dururum artık napalım kader artık ,birde aynı gün alınıyomu canım bu tahlil sonucu?

hayırlı olsun tatlım insallah sorunsuz halledersiniz.. bol ceviz fındık fıstık felanda yesin bu aralar :)

benim bir kaç aydır düzensizliğim için doktora gidince benim doktor dediki bir üroloji doktoruna gidip eşimin doktoru sperm testi istedi deyin gerekli testi yapar dedi, bencede yaptır bak bana bende herhangi bişey yokmuş eşimde hareket sıkıntısı varmış , bende 2 aydır ciddi ciddi çalışıyorum boşa vakit kaybetmemiş olursunuz ........

5,6 saat sonra cıkıyor canım yani bize verdikleri evrakte öyle yazıyor bizde daha yaptırmadık

sabahtan versek akşama alırız yada en kötü ertesi gün çünkü benim koca sabahın köründe gidip o işi yapmaz hastanelerde ( adetimi bekliyim ve hemen yaptıralım en iyisi bu siz ne zaman yaptırcaksınız daha doğrusu bekleme sebebiniz ne canım ?

geçmiş olsun kuzum dikkat et hem kendine hemde kuzucuğuna

evet canım benim içime de öyle doğuyor aslına bakarsan sanki boşuna çalışıyomuşuz gibi bi sorun olduğunu hissediyorum ama inş yanılırım hislerimde,böyle heray umutla beklemek çok daha zor erkenden öğrenip sonuç almak istiyo insan artık bi yerde katlanmasıda zor oluyo , hakkımızda hayırlısı bu ay adet zamanı gidip yaptırcaz artık başka çaresi yok malesef,sizde en iyisini yapmışsınız en azından eşin tedavi olur hemencik bebeişlerinize kavuşursunuz inş

canım sabahtan yapılıyor o test bizim hastanedde ama sizin orda nasıldır bilemme eşin olmadan önce sen git görüş istersen ben adetimi bekledim çünkü rahim filmide çektircem.. ben haftaya salı rahim filmi çektiriyorum 5 şubatta eşimin tahlili olacak eşim hiç gelmeden bnrandevusunu felan aldım çalıştıgı için zor oluyor bize verdikleri evrakta sabah 09:30 12:00 arası diyor tahlil için canımcım

eşimin tahlilini özelde yaptırırız devlete gitmez sanırım o iş için o yüzden randevu sıkınıtımız olmaz zaten hastane hemen iş yerinin karşısında,yanlış düşünüyosam söyle canım ben diyorum ki önce onun tahlilini alalım sonra ben o tahlille kendi doktoruma gidiyim diyorum bi sorun çıkmazsa eşim sağlam benim için ne yapabilir onu konuşalım derim adamla ahbap olduk zaten gide gele,o tarihlerde adetimde bitmiş olur rahim filmi istersede artık onun tarihini bekleriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…