- Konu Sahibi antidepresif
-
- #8.201
evet canım benim içime de öyle doğuyor aslına bakarsan sanki boşuna çalışıyomuşuz gibi bi sorun olduğunu hissediyorum ama inş yanılırım hislerimde,böyle heray umutla beklemek çok daha zor erkenden öğrenip sonuç almak istiyo insan artık bi yerde katlanmasıda zor oluyo , hakkımızda hayırlısı bu ay adet zamanı gidip yaptırcaz artık başka çaresi yok malesef,sizde en iyisini yapmışsınız en azından eşin tedavi olur hemencik bebeişlerinize kavuşursunuz inş
eşimin tahlilini özelde yaptırırız devlete gitmez sanırım o iş için o yüzden randevu sıkınıtımız olmaz zaten hastane hemen iş yerinin karşısında,yanlış düşünüyosam söyle canım ben diyorum ki önce onun tahlilini alalım sonra ben o tahlille kendi doktoruma gidiyim diyorum bi sorun çıkmazsa eşim sağlam benim için ne yapabilir onu konuşalım derim adamla ahbap olduk zaten gide gele,o tarihlerde adetimde bitmiş olur rahim filmi istersede artık onun tarihini bekleriz
amin canım hepimiz kavuşuruz inşallah, benim eşim öğleden önce verdi 2 saate çıkar dediler ben ertesi gün doktora gidecek olunca biz ertesi gün aldık gerçi,
bende hep araya girmiş gibi oldum ama , ben adetken hormon tahlili verdim eşim ben muayeneye gitmeden kendi tahlilini verdi ben onun snucu hrmon sonucumla gidip muayene oldum ..........
Eşlerinize tahlil yaptırmanız en doğru karar. Yoksa yalnızca kadının doktora gitmesiyle olacak iş değil kızlar. Gebe kalsanız bile sprem bozukluğu varsa düşük yaşanıyormuş Allah korusun.
Bu arada ben az önce doktorun hemşiresiyle konuştum. Son test sonucunu beğenmemiş doktor. Tekrar test yatırmasın haftaya perşembeyi beklesin ve gelsin demiş. Kanama ve lekelenme olursa hemen gelsin demiş. Şimdilik öyle birşeyim yok. Trabzona da gideceğim. Acaba bu bebeği kötü etkiler mi diye de endişeleniyorum. Ama anneme akşam belki gelemem deynce ağladıHamile olduğumu bilmiyor. Greksiz yere üzülmesin bana diye söylemedim. Zaten kesinlikle bir çocuk daha yapmamı onaylamıyor...
tatlım tabki önce eşin yaptırsın biz yanlış başladık olaya onu ikna etmişken hemen yolla yaptırsın sende adetin gelirse ilk gün git doktora hem eşinin tahlininide gösterirsin böylelikle oraya buraya devamlı gidip gelmemiş olursun tatlıcımeşimin tahlilini özelde yaptırırız devlete gitmez sanırım o iş için o yüzden randevu sıkınıtımız olmaz zaten hastane hemen iş yerinin karşısında,yanlış düşünüyosam söyle canım ben diyorum ki önce onun tahlilini alalım sonra ben o tahlille kendi doktoruma gidiyim diyorum bi sorun çıkmazsa eşim sağlam benim için ne yapabilir onu konuşalım derim adamla ahbap olduk zaten gide gele,o tarihlerde adetimde bitmiş olur rahim filmi istersede artık onun tarihini bekleriz
ablam üzme kendini git sen annenin yanina moral olur hem. bebişin sana tutunmusa eger hiç bir şey etkilemez onu sım sıkı tutar annesini kafan dagılmış olur hem annecgini görünce özlemişlerdir..Eşlerinize tahlil yaptırmanız en doğru karar. Yoksa yalnızca kadının doktora gitmesiyle olacak iş değil kızlar. Gebe kalsanız bile sprem bozukluğu varsa düşük yaşanıyormuş Allah korusun.
Bu arada ben az önce doktorun hemşiresiyle konuştum. Son test sonucunu beğenmemiş doktor. Tekrar test yatırmasın haftaya perşembeyi beklesin ve gelsin demiş. Kanama ve lekelenme olursa hemen gelsin demiş. Şimdilik öyle birşeyim yok. Trabzona da gideceğim. Acaba bu bebeği kötü etkiler mi diye de endişeleniyorum. Ama anneme akşam belki gelemem deynce ağladıHamile olduğumu bilmiyor. Greksiz yere üzülmesin bana diye söylemedim. Zaten kesinlikle bir çocuk daha yapmamı onaylamıyor...
eşlerinize tahlil yaptırmanız en doğru karar. Yoksa yalnızca kadının doktora gitmesiyle olacak iş değil kızlar. Gebe kalsanız bile sprem bozukluğu varsa düşük yaşanıyormuş allah korusun.
Bu arada ben az önce doktorun hemşiresiyle konuştum. Son test sonucunu beğenmemiş doktor. Tekrar test yatırmasın haftaya perşembeyi beklesin ve gelsin demiş. Kanama ve lekelenme olursa hemen gelsin demiş. şimdilik öyle birşeyim yok. Trabzona da gideceğim. Acaba bu bebeği kötü etkiler mi diye de endişeleniyorum. Ama anneme akşam belki gelemem deynce ağladıhamile olduğumu bilmiyor. Greksiz yere üzülmesin bana diye söylemedim. Zaten kesinlikle bir çocuk daha yapmamı onaylamıyor...
napıyosunuz kuzu kızlarım benimmmmmm
Eşlerinize tahlil yaptırmanız en doğru karar. Yoksa yalnızca kadının doktora gitmesiyle olacak iş değil kızlar. Gebe kalsanız bile sprem bozukluğu varsa düşük yaşanıyormuş Allah korusun.
banada doktor senin dediğini söyledi, eğer sperm sağlıklı olmadığından da olabilir düşüğün diye, bizde o yüzden yaptırdık, trabzona ne zaman geliyorsun , ilçeye mi geleceksin eğer daha gelmene varsa biletini almadıysan, bence kan değerine baktır doktoruna görün öyle gel canım.........
kedi gibi sırnaşasım var benimmmm uyku bastı
gel uyutayım seni bebeğimmmmm
ben geldimmmm
Ben geldim hanımlar... muayene testler filan derken ancak eve geldim... üzülsemmi sevinsemmi bilemedim... :44: :44: :44:
ben geldim hanımlar... Muayene testler filan derken ancak eve geldim... üzülsemmi sevinsemmi bilemedim... :44: :44: :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?