Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

amin canım hepimiz kavuşuruz inşallah, benim eşim öğleden önce verdi 2 saate çıkar dediler ben ertesi gün doktora gidecek olunca biz ertesi gün aldık gerçi,

bende hep araya girmiş gibi oldum ama , ben adetken hormon tahlili verdim eşim ben muayeneye gitmeden kendi tahlilini verdi ben onun snucu hrmon sonucumla gidip muayene oldum ..........

amin canım hepimiz kavuşuruz inşallah, benim eşim öğleden önce verdi 2 saate çıkar dediler ben ertesi gün doktora gidecek olunca biz ertesi gün aldık gerçi,

zor işler ya kendiliğinden gelseler ne olur sanki ben devlete gidiyorum normalde doktorum orda ama eşim özelde yaptırır o yüzden benimde bi kaç günü bulur özelin k.doğumcusu çok dandik bi doktor ona gitmiyorum ordan al öbür tarafa götür koşturup durcaz off yaa

bende hep araya girmiş gibi oldum ama , ben adetken hormon tahlili verdim eşim ben muayeneye gitmeden kendi tahlilini verdi ben onun snucu hrmon sonucumla gidip muayene oldum ..........

araya girmek ne demek olurmu öyle şey canım benim birbirimizi bilgilendiriyoruz burda aşkolsun ben adetken yaptırmıştım hormon testi hepsi normal çıkmıştı zaten adetlerimde düzenli benim geçen ay yumurta takibi yaptırıyım dedim doktor 3 tane yumurtan var demişti büyümeleride çok iyi falan filan bir sorun yok öyle deyince sonra gitmedim doktora 2 günde bir ilişki oldu ama yine olmadı ben tüplerimden şüpheleniyorum yada eşimden artık ne düşünceğimi şaşırdım artık test sonuçlarında neyin ne olcağını görcez

Eşlerinize tahlil yaptırmanız en doğru karar. Yoksa yalnızca kadının doktora gitmesiyle olacak iş değil kızlar. Gebe kalsanız bile sprem bozukluğu varsa düşük yaşanıyormuş Allah korusun.

Bu arada ben az önce doktorun hemşiresiyle konuştum. Son test sonucunu beğenmemiş doktor. Tekrar test yatırmasın haftaya perşembeyi beklesin ve gelsin demiş. Kanama ve lekelenme olursa hemen gelsin demiş. Şimdilik öyle birşeyim yok. Trabzona da gideceğim. Acaba bu bebeği kötü etkiler mi diye de endişeleniyorum. Ama anneme akşam belki gelemem deynce ağladı Hamile olduğumu bilmiyor. Greksiz yere üzülmesin bana diye söylemedim. Zaten kesinlikle bir çocuk daha yapmamı onaylamıyor...

sen moralini bozmamaya çalış canım iyi düşün herşey iyi olsun sıkı sıkı tutunsun sana,test yapmadan bekle ozaman inş sorun yaşamazsın hayırlısıyla şu dönemi bir atlatsan hepimiz rahatlıcaz allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş,aslında bana kalırsa gitmesen daha iyi olur şu ara ama sen bilirsin tabi rahatsızım falan desen annene toparlanayım öyle geleyim vs gibi şeyler işe yaramazmı ki

tatlım tabki önce eşin yaptırsın biz yanlış başladık olaya onu ikna etmişken hemen yolla yaptırsın sende adetin gelirse ilk gün git doktora hem eşinin tahlininide gösterirsin böylelikle oraya buraya devamlı gidip gelmemiş olursun tatlıcım
ablam üzme kendini git sen annenin yanina moral olur hem. bebişin sana tutunmusa eger hiç bir şey etkilemez onu sım sıkı tutar annesini kafan dagılmış olur hem annecgini görünce özlemişlerdir..

ablamm ne zaman gidiceksin trabzona ? Dr muaynesinden sonra gitsen olmaz mı ki?

banada doktor senin dediğini söyledi, eğer sperm sağlıklı olmadığından da olabilir düşüğün diye, bizde o yüzden yaptırdık, trabzona ne zaman geliyorsun , ilçeye mi geleceksin eğer daha gelmene varsa biletini almadıysan, bence kan değerine baktır doktoruna görün öyle gel canım.........

yaaaa gerçekten etkisi varmı?

peki bunu dr ne zaman istiyo ?????:44::44::44:

herkese slmm. bi kaç gündür giremiyorum nete oğlum hasta biraz onunla uğraşıyorum okula git gel derken de yoruluyorum baya... dönem sonunu bekliyorum dört gözle anacığımı özledim.. yazılanları okudum biraz muhabbetten geri kalmayayımdiye :) beyaz likyum doktora gidecekmişgaliba iyihaberrlerle gelir inşaallah..

Ben geldim hanımlar... muayene testler filan derken ancak eve geldim... üzülsemmi sevinsemmi bilemedim... :44: :44: :44:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…