- 6 Ocak 2013
- 946
- 30
- 68
- Konu Sahibi antidepresif
-
- #8.221
kızlar acil cvp kan testim 6.64 çıktı günüm 6 gün geçti sizce nee cvp lütfen
hayırdır cnm ne oldu?
canım ne oldu sonuç ne?
banada doktor senin dediğini söyledi, eğer sperm sağlıklı olmadığından da olabilir düşüğün diye, bizde o yüzden yaptırdık, trabzona ne zaman geliyorsun , ilçeye mi geleceksin eğer daha gelmene varsa biletini almadıysan, bence kan değerine baktır doktoruna görün öyle gel canım.........
Bu derece ağrı ve sancı çekmemi kas ağrısıdır diye tanımladı( rahmime alttan baktı ve bir kaç test yaptı gayet temiz bir sorunun yok dedi peki hamileyim dedim henüz çok erken adetin 3 gün geçsin öyle gel henüz kese görünmüyo dedi (( haftaya çarşambaya eğer o zamana kadar hamiş olmazsam yine gidicem ((( rahmimde sorun olmadığına sevineyimmi yoksa kese yok diye üzüleyimmi bilemedim... ayrıca kazan gibi o kadar karıştırdı, bebiş varsa eğer birşey olurmu acaba (((((
cnm bence rahminin temizolmasına sevinmelisin demekki bebek sahibi olman için sağlık yönünden biengelin yokne güzel işte..bebiş varsa da bişey olmaz diye düşünüyorumsen de öyledüşünmeye çalışve bir hafta boyunca boşuna üzme kendini..
haklısın canım düşünmemek ve üzülmemek en doğrusu... bardağın dolu yanını görmeliyim...
bebiş için çok erken henüz yeni evlisiniz, bir yıl geçsin o zamana kadar olmazsa detaylı inceleme yapılır dedi...
doktorlar zaten hep aynı şeyi söylüyolar bana da aynı şeyi söylemişlerdi ne kadar süre olmazsa geleyim dediğimde. o yüzden sıkma canını inşaallah en kısa zamanda bebeğin gelir
Lilyum, kese hemen nasıl görünsün canım. O aşama daha bize bile hayal. Bana bir hafta sonraya gün verdi doktor. Sabret ve önce gebelik testi yaptır canım. Ama bana sorarsan adetin bir hafta geçsin. Şimdiki aklım olsa bir sonraki bata kadar test yapar mıydım acaba
Bu derece ağrı ve sancı çekmemi kas ağrısıdır diye tanımladı( rahmime alttan baktı ve bir kaç test yaptı gayet temiz bir sorunun yok dedi peki hamileyim dedim henüz çok erken adetin 3 gün geçsin öyle gel henüz kese görünmüyo dedi (( haftaya çarşambaya eğer o zamana kadar hamiş olmazsam yine gidicem ((( rahmimde sorun olmadığına sevineyimmi yoksa kese yok diye üzüleyimmi bilemedim... ayrıca kazan gibi o kadar karıştırdı, bebiş varsa eğer birşey olurmu acaba (((((
kimseler yok bende gidip uyuyayım bariçok yorucu bir gündü sancımda var en iyisi kıvrılıp uyumak herkese iyi geceler hanımlar... rüyanızda doğacak bebişlerinizi görün inşallah
Canım evet ilçeye gidiyorum Vakfıkebir'e. Doktorla görüştüm, sıkıntı olur seniniçin dedi. Zaten herşey sıkıntı burda kalırsam kafayı üşütürüm. Hayırlısı olsun ne yapalım. Yarın son kez test yaptıracağım. Doktorum yaptırma dedi ama. İçim rahat etmez. Köye gideceğim ha deyince doktora görünemem. Perşembeye kadar bekleyip orda doktora gideceğim. Hamileliğin ne aşamada olduğu ancak o gün belli olurmuş. Ben iyi düşünüyorum, iyi olacak inşallah:))
canım öncelikle geçmiş olsun. sen de benim gibi alttan muayeneden kurtulamamışsın. valla kepçe gibi karıştırıyolar
canım hamişsen bile kese gözükmez daha. ben 5+2 de gittiğimde kesemi anca görmüştüm. listede adını göremedim BAT ne zamandı senin. 3 gün geçince bile zor. benim doktorum hep adetin 10 gün gecikince gel der bana. geç olsun güç olmasın tatlım. eğer bebişin varsa illaki görürsün zaten
benim bi arkadşım doktora gitmişti bebiş olmuyo diye. meğer hamileymiş daha 2,5 haftalık falan demiş doktor. ama arkadaş olmasaydık sölemez sölemek için adetinin geçmesini beklerdim demiş. yani doktorlar sağlamcı kesinliğini anlamadan bize sölemiyolar.
içini ferah tut canım.
beni listeye yazmamışlar canımmmbat 19 ocak... son 3 gün...
Sağolasın canımmmsanırım 3 gün geçince kan testiyle Beta Hcg ye bakıcak, keseyi görürüz filan demedi çünkü...
Sen hamişsin demek maaşallah canım inşallah hayırlısıyla bebişini kucağına alır onun mis kokusunu içine çekersin
yaaaa gerçekten etkisi varmı?
peki bunu dr ne zaman istiyo ?????:44::44::44:
Canım evet ilçeye gidiyorum Vakfıkebir'e. Doktorla görüştüm, sıkıntı olur seniniçin dedi. Zaten herşey sıkıntı burda kalırsam kafayı üşütürüm. Hayırlısı olsun ne yapalım. Yarın son kez test yaptıracağım. Doktorum yaptırma dedi ama. İçim rahat etmez. Köye gideceğim ha deyince doktora görünemem. Perşembeye kadar bekleyip orda doktora gideceğim. Hamileliğin ne aşamada olduğu ancak o gün belli olurmuş. Ben iyi düşünüyorum, iyi olacak inşallah:))
aynur ablacım geçmişteki bi kaç yazını da okudum. bence keşke gitmesen. kritik bi haftadasın. hem yol yorabilir hem ha dediğinde bi sağlıkçıya ulaşamayabilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?