Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

hayırdır cnm ne oldu?

canım ne oldu sonuç ne?

Bu derece ağrı ve sancı çekmemi kas ağrısıdır diye tanımladı ( rahmime alttan baktı ve bir kaç test yaptı gayet temiz bir sorunun yok dedi peki hamileyim dedim henüz çok erken adetin 3 gün geçsin öyle gel henüz kese görünmüyo dedi (( haftaya çarşambaya eğer o zamana kadar hamiş olmazsam yine gidicem ((( rahmimde sorun olmadığına sevineyimmi yoksa kese yok diye üzüleyimmi bilemedim... ayrıca kazan gibi o kadar karıştırdı, bebiş varsa eğer birşey olurmu acaba (((((

Canım evet ilçeye gidiyorum Vakfıkebir'e. Doktorla görüştüm, sıkıntı olur seniniçin dedi. Zaten herşey sıkıntı burda kalırsam kafayı üşütürüm. Hayırlısı olsun ne yapalım. Yarın son kez test yaptıracağım. Doktorum yaptırma dedi ama. İçim rahat etmez. Köye gideceğim ha deyince doktora görünemem. Perşembeye kadar bekleyip orda doktora gideceğim. Hamileliğin ne aşamada olduğu ancak o gün belli olurmuş. Ben iyi düşünüyorum, iyi olacak inşallah:))

cnm bence rahminin temizolmasına sevinmelisin demekki bebek sahibi olman için sağlık yönünden biengelin yokne güzel işte..bebiş varsa da bişey olmaz diye düşünüyorumsen de öyledüşünmeye çalışve bir hafta boyunca boşuna üzme kendini..

kızlar acil cvp kan testim 6.64 çıktı günüm 6 gün geçti sizce nee cvp lütfen

Adet gecikmesne göre düşük bir değer ama inşallah geç döllenmedir canım. Evet teorik olarak hamilesin:)) Allah kucağında görmeyi nasip etsin canım. Bu ay hep mi böyle düşük değerler anlamadım yahu. Herkes böyle. Bu ay bela ayıymış bir de kızlar. Sadaka vermek gerekiyormuş...

Lilyum, kese hemen nasıl görünsün canım. O aşama daha bize bile hayal. Bana bir hafta sonraya gün verdi doktor. Sabret ve önce gebelik testi yaptır canım. Ama bana sorarsan adetin bir hafta geçsin. Şimdiki aklım olsa bir sonraki bata kadar test yapar mıydım acaba

haklısın canım düşünmemek ve üzülmemek en doğrusu... bardağın dolu yanını görmeliyim...
bebiş için çok erken henüz yeni evlisiniz, bir yıl geçsin o zamana kadar olmazsa detaylı inceleme yapılır dedi...

doktorlar zaten hep aynı şeyi söylüyolar bana da aynı şeyi söylemişlerdi ne kadar süre olmazsa geleyim dediğimde. o yüzden sıkma canını inşaallah en kısa zamanda bebeğin gelir

doktorlar zaten hep aynı şeyi söylüyolar bana da aynı şeyi söylemişlerdi ne kadar süre olmazsa geleyim dediğimde. o yüzden sıkma canını inşaallah en kısa zamanda bebeğin gelir

İnşallah canım... Rabbim isteyen herkese versin İnşallah...

Gittiğim hastanede kadın doğum ve çocuk poliklinikleri yan yanaydı o kadar çok yeni doğan karma aşıya yada kontrole gelen bebiş vardı ki her gördüğümü sevesim geldi kaç anne bunun ne kadar değerli bir armağan olduğunun farkında acaba diye düşünmeden edemiyo insan...

haklısında canım da bende o sabır yok maalesef ( beni anlıyorsundur eminim ama istiyorum ki öğreneyim kendimi ona göre koruyayım yada yememe içmeme dikkat edeyim ama şimdi bu şüphe ile yataktan çıkasım gelmiyo ya tutunmaya çalışıyosa diye evde hiç birşey yapasım gelmiyo canım... mesela hafta sonu evin altını üstüne getirip temizlicektim şimdi yapamıcam, çok gıcık bir durum :44:

kimseler yok bende gidip uyuyayım bari çok yorucu bir gündü sancımda var en iyisi kıvrılıp uyumak herkese iyi geceler hanımlar... rüyanızda doğacak bebişlerinizi görün inşallah

canım öncelikle geçmiş olsun. sen de benim gibi alttan muayeneden kurtulamamışsın. valla kepçe gibi karıştırıyolar
canım hamişsen bile kese gözükmez daha. ben 5+2 de gittiğimde kesemi anca görmüştüm. listede adını göremedim BAT ne zamandı senin. 3 gün geçince bile zor. benim doktorum hep adetin 10 gün gecikince gel der bana. geç olsun güç olmasın tatlım. eğer bebişin varsa illaki görürsün zaten
benim bi arkadşım doktora gitmişti bebiş olmuyo diye. meğer hamileymiş daha 2,5 haftalık falan demiş doktor. ama arkadaş olmasaydık sölemez sölemek için adetinin geçmesini beklerdim demiş. yani doktorlar sağlamcı kesinliğini anlamadan bize sölemiyolar.
içini ferah tut canım.

kimseler yok bende gidip uyuyayım bari çok yorucu bir gündü sancımda var en iyisi kıvrılıp uyumak herkese iyi geceler hanımlar... rüyanızda doğacak bebişlerinizi görün inşallah

iyi geceler şekerrr. kendine dikkat et temizlik neyim yorma kendini sakın.
sana da hayırlı ferah rüyalar canım.

aynur ablacım geçmişteki bi kaç yazını da okudum. bence keşke gitmesen. kritik bi haftadasın. hem yol yorabilir hem ha dediğinde bi sağlıkçıya ulaşamayabilirsin.

beni listeye yazmamışlar canımmm bat 19 ocak... son 3 gün...

Sağolasın canımmm sanırım 3 gün geçince kan testiyle Beta Hcg ye bakıcak, keseyi görürüz filan demedi çünkü...
Sen hamişsin demek maaşallah canım inşallah hayırlısıyla bebişini kucağına alır onun mis kokusunu içine çekersin

maalesef bi tanem hamiş değilim. ilk gebeliğimden bahsettim ben. maalesef devamı gelmedi onun
allahım bundan sora benim ve sizin olacak bebişlerimize uzun sağlıklı ömürler versin...

kızlar acil cvp kan testim 6.64 çıktı günüm 6 gün geçti sizce nee cvp lütfen

evt kuzum benmde adetim2 gün geçince 6 çıkmıştı sonra 2 gün sonra 18 oldu yarın tekrar teste gidicem değerler düşük ama bakalım önemli olan katlıyor olması cumarteside doktor randevu var geç döllenme olabilir

yaaaa gerçekten etkisi varmı?

peki bunu dr ne zaman istiyo ?????:44::44::44:

canım ben geçen hafta adetken hormon testine gidince bana dediki, sen ne kadar sağlıklı olursan güzzel yumurtlarsan yumurtla spermde ki sıkıntı döllenmeyi etkiler, kimisinde hız kimisinde sayı, kimisinin sperminde şekil sıkıntısı bile oluyomuş, bu durumdada sağlıklı hamilelik olmaz, sizinde bir düşüğünüz var ikinizin test sonuçlarını görelim ki ona göre bir tedavi uygulayalım dedi, o testi vermek için en fazla 4 ilişkisiz günden sonra gidip test veriyo eşin özel bir zamanı yok yani ..........

canım sana açık konuşmak istiyorum, ben hamile kaldığımda doktor değerim için günüme göre düşük olduğunu fakat 2 gün sonraki sonuç önemli demişti ve ben ertesi gün uçakla memleketime gittim, şuan eşimin sonuçlarını düşününce büyük ihtimal her türlü kaybedecektim bebeğimi fakat benim aklımda hep bu var, acaba uçak etkiledimi diye inan bence sonra aklına benim gibi gelecekse bir süreliğine ertele gitmeni, bu arada ben yıldızlı güvende sevilay hanıma gidiyorum özellikle gittiğin biri yoksa tavsiye ederim ben çok memnunum....................

aynur ablacım geçmişteki bi kaç yazını da okudum. bence keşke gitmesen. kritik bi haftadasın. hem yol yorabilir hem ha dediğinde bi sağlıkçıya ulaşamayabilirsin.

İki yıldır annemi görmüyorum Ne yapsam bilemedim. Düşecekse zaten düşecek. Bu sefer eşim gitmesen düşmezdi diyecek ben sinir küpü olacağım belki de. Of karışık bi durum. Ben Allaha emanet ettim kendimi. O bilir ve yapar..

Kesemi 5+2 de gördüm dedin ya, yarın benim 5+0 olacak. Oysa değerler kese görmek için çok düşük. Seninki kaçtı ki o kadar erken gördün canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…