- Konu Sahibi antidepresif
-
- #8.241
canım ben geçen hafta adetken hormon testine gidince bana dediki, sen ne kadar sağlıklı olursan güzzel yumurtlarsan yumurtla spermde ki sıkıntı döllenmeyi etkiler, kimisinde hız kimisinde sayı, kimisinin sperminde şekil sıkıntısı bile oluyomuş, bu durumdada sağlıklı hamilelik olmaz, sizinde bir düşüğünüz var ikinizin test sonuçlarını görelim ki ona göre bir tedavi uygulayalım dedi, o testi vermek için en fazla 4 ilişkisiz günden sonra gidip test veriyo eşin özel bir zamanı yok yani ..........
canım sana açık konuşmak istiyorum, ben hamile kaldığımda doktor değerim için günüme göre düşük olduğunu fakat 2 gün sonraki sonuç önemli demişti ve ben ertesi gün uçakla memleketime gittim, şuan eşimin sonuçlarını düşününce büyük ihtimal her türlü kaybedecektim bebeğimi fakat benim aklımda hep bu var, acaba uçak etkiledimi diye inan bence sonra aklına benim gibi gelecekse bir süreliğine ertele gitmeni, bu arada ben yıldızlı güvende sevilay hanıma gidiyorum özellikle gittiğin biri yoksa tavsiye ederim ben çok memnunum....................
İki yıldır annemi görmüyorumNe yapsam bilemedim. Düşecekse zaten düşecek. Bu sefer eşim gitmesen düşmezdi diyecek ben sinir küpü olacağım belki de. Of karışık bi durum. Ben Allaha emanet ettim kendimi. O bilir ve yapar..
Kesemi 5+2 de gördüm dedin ya, yarın benim 5+0 olacak. Oysa değerler kese görmek için çok düşük. Seninki kaçtı ki o kadar erken gördün canım.
iyi geceler tatlım mutlu güzel bebişli rüyalarrrben de kaçıyorum kızlar.
sülüman şu makbul ibrahimi bi türlü makdül yapamadı
diziyi bitirip direk yatıcam...
herkeslere iyi gecelerrrrdatlu rüyalarr
hatunlarrr günaydınnn
dükkanın açılışı bugün ben yapıyorum nasılsınız.
Bu gece bi rüya gördüm çok etkilendim hala etkisindeyim. Gündüz vakti hayra yoralımHamileymişim. Doktor da onaylamış ve bi kaç gün sonraya kalp atışlarını duymak için çağırmış.
Ben hem inanılmaz seviniyorum hamişim diyeKarnımı falan seviyorum hem de bu da boş gebelik olursa diye şakır şakır şakır ağlıyorum. Eşim de yanımda. Benimle gülüyo benimle ağlıyo. Doktora gideceğim günün sabahında.... Uykudan uyandım. Sonucu öğrenemedim..
Bu demek oluyo ki bilinç altımı tam temizleyememişim daha
hatunlarrr günaydınnn
bu gece bi rüya gördüm çok etkilendim hala etkisindeyim. gündüz vakti hayra yoralımhamileymişim. doktor da onaylamış ve bi kaç gün sonraya kalp atışlarını duymak için çağırmış.
ben hem inanılmaz seviniyorum hamişim diyekarnımı falan seviyorum hem de bu da boş gebelik olursa diye şakır şakır şakır ağlıyorum. eşim de yanımda. benimle gülüyo benimle ağlıyo. doktora gideceğim günün sabahında.... uykudan uyandım. sonucu öğrenemedim..
bu demek oluyo ki bilinç altımı tam temizleyememişim daha
hatunlarrr günaydınnn
bu gece bi rüya gördüm çok etkilendim hala etkisindeyim. gündüz vakti hayra yoralımhamileymişim. doktor da onaylamış ve bi kaç gün sonraya kalp atışlarını duymak için çağırmış.
ben hem inanılmaz seviniyorum hamişim diyekarnımı falan seviyorum hem de bu da boş gebelik olursa diye şakır şakır şakır ağlıyorum. eşim de yanımda. benimle gülüyo benimle ağlıyo. doktora gideceğim günün sabahında.... uykudan uyandım. sonucu öğrenemedim..
bu demek oluyo ki bilinç altımı tam temizleyememişim daha
Sabah uyandım kahvaltı hazırlarken bir baktım pencereden yağmur fırtına felaket soğuk var dışarıda... Rabbim bu soğukta işe gidenlere yardım etsin...
Herkesin günü güzel geçsin inşallah
Sabah uyandım kahvaltı hazırlarken bir baktım pencereden yağmur fırtına felaket soğuk var dışarıda... Rabbim bu soğukta işe gidenlere yardım etsin...
Herkesin günü güzel geçsin inşallah
amin cnm geldik bile işe başladık çalışmaya sanda afiyet olsun :)
Allah kolaylık versin canım... gel beraber olsun çay içer iki lafın belini kırarız
çalışırken kendime asla kahvaltı hazırlamazdım ama evlenince işler değişiyomuş evde bile olsan 7 de ayaktasın
günaydın tatlım seninde günün güzel olsun inşallah
Allah kolaylık versin canım... gel beraber olsun çay içer iki lafın belini kırarız
çalışırken kendime asla kahvaltı hazırlamazdım ama evlenince işler değişiyomuş evde bile olsan 7 de ayaktasın
hastane adını aklımda tutacağım canım. Kızkardeşlerim imperyalde doğum yaptılar. Dilek hanım varmış orda. Iyi dediler ama bakalım. Gider gitmez ona bir görüneceğim. O kadın ayrıntılı ultrasona sokuyormuş mutlaka. Yarınki test sonucumu alayım ona göre karar vereceğim. Ayrıca uçakla istediğim tarhte yer yok. Ve mecburen otobüsle gideceğim....yarınki teste ve doktorun söyleyeceklerine bağlı herşey.
valla evde olsam asla yataktan çıkmazdım :)
ayy cnm ne çok isterdim bi bilsen :)
ben 6:45 te çıkıorum evden kocam 8 de o yüzden onu uyandırmıorum kendim bişiler hazırlayıp çıkıorum evden :)
inşallah canım nasıl gidiyo hamişlikbu sitede hamiş olduğunu okuduğum ilk kişi sendin ve çoook sevinmiştim o an inşallah sağlıklı ve mutlu bir hamilelik geçirirsin
Çalıyormusun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?