Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

:) bankacı cnm eşim 9-6 :) bn maltepeden gebzeye geliorum hergün allahtan c.tesi pazar tatilde rahatım :) bazen bnde keşke evde olsam diorum evde kalıncada sıkılıorum patlıorum ama evde olsam sıkılmam artık heralde siz varsınız çünki :)

ohh miss valla ne güzel keyfini çıkar

cnm ben çok kötüyüm nolur bi şeyler deyin bana benim regli 6 . günün gecikmesinde yaptırrdım testi 6.64 çıktı biz duramadık eşimle hemen özel bi hastanenin muayenesine gitti gece doktor muayene etti ultrasyonla üstten baktı bişe görünmez zaten dedi şimdi
ama bu değerin çok düşük dedi hamilesin diyemem dedi ama sonuç neden 5 in üstünde dedim olabiliyor bazen dedi yaa acaba geç döllenme olabilirmi akıntım var tam gebelik akıntısı belim ağrıyor ne bilim var işte belirtiler
sencede bir ümit varmı

Son düzenleme:

ooo baya yol gidiyorsun canım yaa inşallah servisin vardır... bende üni de okurken 4 yıl göztepeye gittim her gün sabah akşam 3 saat yol çektim, kıtalar arası seyehat ve ömrümden 40 yıl eksildi resmen. iyi bilirim uzun yolun sıkıntısını Allah kolaylık versin canım...

evlendiğim ilk zamanlar bende çok sıkıldım işe gitmeye alışmıştım çünkü ama sonra bir güzel alışıyoki insan yan gelip yatmaya şimdide iş istemiyorum

Sen iyi düşün iyi olsun canım hamişsin hemde bal gibi hamiş inşallah yakında gördüm bebişimide diceksin
iyi o halde canım akşam 5 paydos bende sözleşmeliye baş vurdum ön sınava alındım o sınavı geçtim şimdi mülakata çağrılmayı bekliyorum bakalım kısmet...

arkadaşlar bir sorum olacak 15.01.2013 tarihinde kan testi yaptırdım sonuç 14497,8 çıktı. adetim 8 gün gecikmişti. bugün ultrason için hastaneye gideceğim ama sizce kaç haftalık bilen var mı?

hemen hemen aynı şeyleri yaşamışız testin üstünden 2 gün geçsin sen bi test daha yaptır katlıyorsa o zaman bişeyler vardır demek ama kendini ümitlendirme herşeye hazırlıklı ol ben şuan herşeyi allaha bıraktım duadan başka bişey gelmez elimizden gebeysen çok yeni olabilir yadasını düşünme iyi olsun herşey iyi düşün beklemekten başka çaremiz yok kuzum
bende bugün teste gidicem umarım değerlerim katlamıştır

ayy iyi ypmışsın walla var servisim cnm olmasa zaten çekilmez o yol :) bakalım bn çalışıyorum walla evde otorup napcam die düşünüyorum ama bebiş olursa naparım bilmiorum :)

inş kuzum inşallh öyledir
evet 4.30da çıkıyoruz akşamları inşallah seninde işin olur canım

arkadaşlar bir sorum olacak 15.01.2013 tarihinde kan testi yaptırdım sonuç 14497,8 çıktı. adetim 8 gün gecikmişti. bugün ultrason için hastaneye gideceğim ama sizce kaç haftalık bilen var mı?

Son adet tarihinden itibaren

geçen hafta sayısı DEĞER

3. hafta 5 – 130

4. hafta 75 – 2.600

5. hafta 850 – 20.800

6. hafta 4.000 – 100.200

7/12. hafta 11.500 – 289.000

13/16.hafta 18.300 – 137.000

17/24.hafta 1.400 – 53.000

25/40.hafta 940 – 60.000

sen bu değerlere göre, kan testi yaptırdığınde gebeliğin 5+... haftalık oluyor canım zaten doktor hesabına göre de adetten bir hafta sonra 5 haftalık oluyor gebelik çünkü onlar adetin ilk gününden hesaplıyor...

ya tek ümidim adetten 2 gün önce bizim eşimle yani geçen hafta salı oldu ilişki ondan ertesi gün aşırı ağrı hissettim kasıklarda acaba ozamanmı tutundu eğer öyley se şimdi 1 haftalık eğer 1 haftalıksa sence bu değer normalmi bilmiyorumm yaa bende yarın yine vericem kan bakalım görücez katlanmışmı değerim
bende bol bol dua edicem kızlar bugün hepiniz için kendim için sizde bana edin rabbim dualarımızın mükafatını verir inşlh

canım hem bu değerlere çok takılma çünkü kişiden kişiye değişen bişeymiş 1 haftadır araştırıyorum ben sen üzme kendini kuzum hayırlısı olsun allaha emanet et kendini bende sana dua edicem

cnm sendemi ka tsti yaptırıcaktın sanırım yaptırdınmı ne oldu

dün doktora gittim baktı henüz kese yok hamile olduğunu sanmıyorum ama adetin 3 gün geçerse gel hamilelik için test yapalım dedi...bende kan testi yaptırmadım nedense adet olucakmışım gibi geliyo bu sebeple umutlanmak istemiyorum zaten eşimde ne bu acelen deyip duruyo moralimi bozuyo

Son düzenleme:
canım hem bu değerlere çok takılma çünkü kişiden kişiye değişen bişeymiş 1 haftadır araştırıyorum ben sen üzme kendini kuzum hayırlısı olsun allaha emanet et kendini bende sana dua edicem

öyle yapyorum cnm emanetimiz Allaha tabii ama insan hissediyor var bişeyler sanki yada olamıyor
inşlh tutunmuştur bebeklerimiz bize canım herşeyin hayırlısı

günün geçsin cnm şüphelerinde varsa gidersin kocalar anlamıyor işte takılma ...ama bizz hissediyoruz bişeler işte anlamıyorlar

Kizlarr gunaydin..ruyamda test yapiyrdum cif cizgi cikiyordu..bende uyanir uyanmaz ovulasyon testini yaptim cif cizgi oldu..adetimden 5 gun gecti..sizce hamilemiyim? Ovulasyon testi hamile,oldugumu gosterir mi?

günün geçsin cnm şüphelerinde varsa gidersin kocalar anlamıyor işte takılma ...ama bizz hissediyoruz bişeler işte anlamıyorlar

onun bu umarsız tavırları beni deli ediyo. ben çok hassas ve duygulasım onda da duygu namına birşey yok buna sinir oluyorum. düne kadar gayet keyifliydim doktordan sonra moralim sıfır oldu ( doktora adet gecikmesinden bir ay sonra gidip al sana kapı gibi hamileyim diyerek gitmek lazım yoksa doktorların alayı insanı sinir ediyo insanı (((((((((((((((((((((

Son düzenleme:

ah canım benim eşimde dün doktora gittik birlikte girdik doktora doktor diyoki hamilesin diyemem şuan sana ama belki şuan hücereler halindedir bilemem diyor eşmde diyorki aşkım ümitlenme boşuna yoktur belki
ee diyorum doktora neden 5. üstünde bu değerlerre göre 1 - 2 haftalık gebelik diyor benim adet gecikmiş 6 gün belki var yoksa neden adet gecikti bukadar... bu belirtiler ne kimse anlamıyor
ben normalde 50 kiloyum ama çok az göbeğim var doktor alaycı bir şekilde bak göbeğinde çıkmış pisikolojik olarak diyor bende dedim ki benim zaten bu göbeğim hep vardı dedim sustu kaldı çatlak kadın

kızlar acil cvp kan testim 6.64 çıktı günüm 6 gün geçti sizce nee cvp lütfen

cnm öncelikle hayırlısı olsun umarım bebeşin tutunur sana sağlıcakla gelir bu dönemde stres yapmamak çok önemli geç döllenme olabilir iyi düşün iyi olsun güzelimmm

canım geçmiş olsun rahminin temiz olmasına sevinmelisin bebek isterken bir pürüz oluşması insanın canını fena sıkar bu yüzden sevin ve mudunu yitirme hem kim bilir belki hamilesin

çok aşır bir bel ağrım var ne olur kötü bişey olmasın dua edin kızlar neolurr ne oluurrr

bebeğim dualarımız seninle sakın iş yapma kolarını çok yukarı kaldırma yükseğe uzanma nolur nolmaz bu bel ağrını flnda söyle dr a gözünü seveyim

iremimm bana hiç bi dr bunları demedi ya
düşüğüm içinde kromozon bozukluğu dediler içime acayip kurt düştü benim

günaydın ballı lokmammmm Rabbim rüyanı hayra çıkarsın bende son birbucuk aydır sürekli rüyamda ağlıyodum bir tek dün akşam yawru minik minik su kaplumbağları gördüm 5-6 tane elimde onları seviyorum parmaklarımın arasında dolaşıyolardı Allah hayır etsin

Sabah uyandım kahvaltı hazırlarken bir baktım pencereden yağmur fırtına felaket soğuk var dışarıda... Rabbim bu soğukta işe gidenlere yardım etsin...
Herkesin günü güzel geçsin inşallah

aminnn aminnnnn

canım panik yapma drlar hertürlü ihtimali gözönünde bulundururlar sen sakin ol beslenmene dikkat et 2 gunde bir testi tekrarla rabbime emanet kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…