Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

seni çok iyi anlıyorum canım.bizde 1 yıldır deniyoruz ama olmuyor.1 yıl önce doktora gitmiştim gebelik öncesi kontroldü herşey normal demişti ama bu 1 yıl içinde bazı sıkıntılarımız oldu eşimle ara ara da devam ediyorsıkıntılar bu yüzden die düşnüyorum. artık içime ata ata dolmuşum demekki dün akşam sinir krizi geçirdim resmen eşimle kavga ettik artık kendime ve evliğimize zarar vermeye başladım.içim o kadar acıyor ki sanırım bunu tek başıma çözemicem yardım almam gerekicek.
kendimi çok yanlız hissediyorum ailem şehir dışında yaşıyor burda kimsem yok
çok inançlı biriyim aslında zor zamanlarımda hep RABBİM e sığındım ve şefkatini hissettim teselliyi KUR'AN da buldum
ama bu sefer o kadar kendimi boşlukta hissediyorum ki birinin beni elimden tutup kaldırması gerekli sanırım
bakıyorumda neler yazmışım öyle
kimseye anlatamadığım şeylerdi
içimi dökmüşüm resmen
konuşucağım kimse yok belki bu yüzden Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin
içimizdeki gamı kederi silsin İnşallah
sağlıcakla kalın

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn hatuniçelerrrrrrr

nasılsınız nabıyonuz bakalımmm

burda bir yağmur yağıyo bir güneş açıyo tuhaf bir hava mevcut ve hani bana çayyy haniii banaaa

teşekkürler cnm umarım tutunmuştur kkuzucum bana yarın tekrarlıcam testi bakalım

lilyumcum ve zuzu lütfen kocaları suçlamayın onlar bizi teskin etmek ve ayakta kalmak için öyle davranıyolar onlarda bizim duygusallığımıza kapılsalar ne olacak kötü bi durumda iki kişi birden yıkılcak kocam sevinmiyor bile benim yanımda kendimi kaptıracağım diye onlar biz üzülmeyelim diye öyleler istemediklerinden değil bence ilk çocuklarınız değilmi neden istemesinler

cnm bnm yazdıkların o kadar çok etkiledki bni inan okurken gözlerim doldu bn yaşamadım ama etrafımda var lütfen kendini bu kadar üzme çaresini arayın eşinde sende yıpranmayın konuşarak herşey daha iyi anlaşılır biliorum bunlar belki boş gelio ama yptıktan sonra ve herşey geçip ikinizde sakinleştikten sonra daha farklı olcak herşey rabbine sığın o herşeyin en iyisini en doğrusunu bilir ama doktora gitmekten vazgeçme eğerki bişi olmuyosa tevekkül edip rabbine bırakcaksın dualarım sennle ...

teşekkürler cnm umarım tutunmuştur kkuzucum bana yarın tekrarlıcam testi bakalım

güzelim sen muhtemelen adetine bi kaç gün kala yumurtladın çünkü değere göre bebişin dha rahme doğru yolda benim ilk hamileliğimde 1 hafta geçince değerim 67 çıktı dr daha rahme oturmamıştır geç döllenme demişti ve muayne bile etmeden göndermişti onun için üzülme değerin katlanır sıkıntı stres yapıp kendini yiyip bitirme herşey olabilir gebelik süreci bu Rabbim kötüsünden korusun benim gebeliğim düşükle sonuçlandı rabbim kimseye bu acıyı yaşatmasın kötü düşünme rahat ol bebeğin sımsıkı tutunsun sana

burda bir yağmur yağıyo bir güneş açıyo tuhaf bir hava mevcut ve hani bana çayyy haniii banaaa

günaydınnn kuzuların fıstığııııı hoşgeldin burasıda öyle bi ağlıyo bi gülüyo hava
ben çayı geçtim kahve içiyorum 2günde bi fincan türk kahvesi içseydı

demekki bütün eşler aynı duygusuzlukta... senin doktorada gıcık oldum ayrıca uyuz ne olucak ( benim doktorum çok şekerdi ve bana baya güldü çünkü ben bekarlıktan alışkanlık bol su içip gittim alttan ultrasınla bakıcam dedi ve bir baktı idrar torbası dolu kadın katıla katıla güldü sen artık evlisin üstten bakmayı unut bir dahada böyle çok su içip gelme şimdi idrarını yap öyle gel dedi. eşim gülüyo evlendin artık bunun farkına var dedim nerden biliyim uyuz kocam ne olucak

Canımmm Rabbim eşinle olan bütün sıkıntılarını gidersin inşallah... muhabbetinizi arttırsın, sevgili saygılı eylesin ve salih saliha hayırlı evlatlar versin inşallah... sen yüreğini ferah tut ve sinir krizine girecek seviyede daraldıysan her gün, her birinin başında besmele çekerek la havle.... duasının tamamını 100 kere oku ve kendine üfle hiçbir anti deprasan bunun verdiği ferahlığı vermiyor, deneyince göreceksin... Rabbim selamete kavuştursun canım...
ayrıca insan daralınca illaki içindeki zehri bir yere dökme ihtiyacı duyuyor sende buraya yaz sonuçta seni kimse tanımıyor ve buarada herkes samimi çünkü menfaat yok... bu yüzden burayı çok sevdim ben ve bir haftada müdavini oldum :) hiçbir arkadaşımla hamilelik planladığımı paylaşmazken burada en ince dataya kadar konuşup rahatlıyorum

çaylar yolda canım soğumazsa eğer bu havada gelmek üzeredir şimdiden afiyet olsun

günaydınnn kuzuların fıstığııııı hoşgeldin burasıda öyle bi ağlıyo bi gülüyo hava
ben çayı geçtim kahve içiyorum 2günde bi fincan türk kahvesi içseydı

fatmammmmm bende sana eşlik etmek istiyıorummmm b.düzü Fatih arası karşılıklı kahveeee

mmmmmmm geldi geldiii sıcacıkkk hiç bişi olmamış vallaaa mis gibiii

Allah razı olsun..Şuan o kadar kötüyüm ki iş yerimdeyim ama kendimi tutamıyorum gözyaşlarım gözlerimden akıp gidiyor.Şuan bunları paylaşmak ve birinin beni anladığını düşünmek çok güzel.çok teşekkür ederim.
Rabbim hepimizin gönlüne göre versin.

günaydın kızlar

15 ocakta regl olmam gerekiyordu hala olmadı ama gebelik testi yaptım negatif çıktı, hala bir umudum var bir kaç gün daha olmazsam tekrar test yapıcam.

iremimm bana hiç bi dr bunları demedi ya
düşüğüm içinde kromozon bozukluğu dediler içime acayip kurt düştü benim

canım bence eşinde baktırsın ki içiniz rahatlasın kromozom bozukluğundan kasıt zaten sperm veya yumurtada herhangi bir sıkıntının olması sağlıklı olmaması demek, ama sıkıntı yapıp içine kurt düşürecek bişey yok, belkide herhangi bir sıkıntınız yok o ana özel bişeydi sağlıklı döllenme olmadı, ama yaptırmanız içinizi rahatlatır, bana düşükten 3 ay sonra kontrole gittiğimizde doktor yine sende herhangi bir sıkıntı yok eşinde sperm testi versin demişti, eşim biraz daha deneyelim olmazsa gideriz demişti, şimdi düşünüyorumda ben kasımda ciddi takip ve gerekli ilişkileri yapmama rağmen olmadı meğer 2 aydır boşuna deniyormuşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…