- 31 Ekim 2012
- 814
- 1.278
- 133
- Konu Sahibi antidepresif
-
- #8.281
dün doktora gittim baktı henüz kese yok hamile olduğunu sanmıyorum ama adetin 3 gün geçerse gel hamilelik için test yapalım dedi...bende kan testi yaptırmadım nedense adet olucakmışım gibi geliyo bu sebeple umutlanmak istemiyorum zaten eşimde ne bu acelen deyip duruyo moralimi bozuyo
cnm öncelikle hayırlısı olsun umarım bebeşin tutunur sana sağlıcakla gelir bu dönemde stres yapmamak çok önemli geç döllenme olabilir iyi düşün iyi olsun güzelimmm
canım geçmiş olsun rahminin temiz olmasına sevinmelisin bebek isterken bir pürüz oluşması insanın canını fena sıkar bu yüzden sevin ve mudunu yitirme hem kim bilir belki hamilesin
bebeğim dualarımız seninle sakın iş yapma kolarını çok yukarı kaldırma yükseğe uzanma nolur nolmaz bu bel ağrını flnda söyle dr a gözünü seveyim
iremimm bana hiç bi dr bunları demedi ya
düşüğüm içinde kromozon bozukluğu dediler içime acayip kurt düştü benim
günaydın ballı lokmammmm Rabbim rüyanı hayra çıkarsın bende son birbucuk aydır sürekli rüyamda ağlıyodum bir tek dün akşam yawru minik minik su kaplumbağları gördüm 5-6 tane elimde onları seviyorum parmaklarımın arasında dolaşıyolardı Allah hayır etsin
aminnn aminnnnn
canım panik yapma drlar hertürlü ihtimali gözönünde bulundururlar sen sakin ol beslenmene dikkat et 2 gunde bir testi tekrarla rabbime emanet kendini
ah canım benim eşimde dün doktora gittik birlikte girdik doktora doktor diyoki hamilesin diyemem şuan sana ama belki şuan hücereler halindedir bilemem diyor eşmde diyorki aşkım ümitlenme boşuna yoktur belki
ee diyorum doktora neden 5. üstünde bu değerlerre göre 1 - 2 haftalık gebelik diyor benim adet gecikmiş 6 gün belki var yoksa neden adet gecikti bukadar... bu belirtiler ne kimse anlamıyor
ben normalde 50 kiloyum ama çok az göbeğim var doktor alaycı bir şekilde bak göbeğinde çıkmış pisikolojik olarak diyor bende dedim ki benim zaten bu göbeğim hep vardı dedim sustu kaldı çatlak kadın
seni çok iyi anlıyorum canım.bizde 1 yıldır deniyoruz ama olmuyor.1 yıl önce doktora gitmiştim gebelik öncesi kontroldü herşey normal demişti ama bu 1 yıl içinde bazı sıkıntılarımız oldu eşimle ara ara da devam ediyorsıkıntılar bu yüzden die düşnüyorum. Artık içime ata ata dolmuşum demekki dün akşam sinir krizi geçirdim resmen eşimle kavga ettik artık kendime ve evliğimize zarar vermeye başladım.içim o kadar acıyor ki sanırım bunu tek başıma çözemicem yardım almam gerekicek.
Kendimi çok yanlız hissediyorum ailem şehir dışında yaşıyor burda kimsem yok
çok inançlı biriyim aslında zor zamanlarımda hep rabbim e sığındım ve şefkatini hissettim teselliyi kur'an da buldum
ama bu sefer o kadar kendimi boşlukta hissediyorum ki birinin beni elimden tutup kaldırması gerekli sanırım
bakıyorumda neler yazmışım öyle
kimseye anlatamadığım şeylerdi
içimi dökmüşüm resmen
konuşucağım kimse yok belki bu yüzden rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin
içimizdeki gamı kederi silsin inşallah
sağlıcakla kalın
teşekkürler cnm umarım tutunmuştur kkuzucum bana yarın tekrarlıcam testi bakalım
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn hatuniçelerrrrrrr
nasılsınız nabıyonuz bakalımmm
burda bir yağmur yağıyo bir güneş açıyo tuhaf bir hava mevcut ve hani bana çayyy haniii banaaa
ah canım benim eşimde dün doktora gittik birlikte girdik doktora doktor diyoki hamilesin diyemem şuan sana ama belki şuan hücereler halindedir bilemem diyor eşmde diyorki aşkım ümitlenme boşuna yoktur belki
ee diyorum doktora neden 5. üstünde bu değerlerre göre 1 - 2 haftalık gebelik diyor benim adet gecikmiş 6 gün belki var yoksa neden adet gecikti bukadar... bu belirtiler ne kimse anlamıyor
ben normalde 50 kiloyum ama çok az göbeğim var doktor alaycı bir şekilde bak göbeğinde çıkmış pisikolojik olarak diyor bende dedim ki benim zaten bu göbeğim hep vardı dedim sustu kaldı çatlak kadın
seni çok iyi anlıyorum canım.bizde 1 yıldır deniyoruz ama olmuyor.1 yıl önce doktora gitmiştim gebelik öncesi kontroldü herşey normal demişti ama bu 1 yıl içinde bazı sıkıntılarımız oldu eşimle ara ara da devam ediyorsıkıntılar bu yüzden die düşnüyorum. artık içime ata ata dolmuşum demekki dün akşam sinir krizi geçirdim resmen eşimle kavga ettik artık kendime ve evliğimize zarar vermeye başladım.içim o kadar acıyor ki sanırım bunu tek başıma çözemicem yardım almam gerekicek.
kendimi çok yanlız hissediyorum ailem şehir dışında yaşıyor burda kimsem yok
çok inançlı biriyim aslında zor zamanlarımda hep RABBİM e sığındım ve şefkatini hissettim teselliyi KUR'AN da buldum
ama bu sefer o kadar kendimi boşlukta hissediyorum ki birinin beni elimden tutup kaldırması gerekli sanırım
bakıyorumda neler yazmışım öyle
kimseye anlatamadığım şeylerdi
içimi dökmüşüm resmen
konuşucağım kimse yok belki bu yüzden Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin
içimizdeki gamı kederi silsin İnşallah
sağlıcakla kalın
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn hatuniçelerrrrrrr
nasılsınız nabıyonuz bakalımmm
burda bir yağmur yağıyo bir güneş açıyo tuhaf bir hava mevcut ve hani bana çayyy haniii banaaa
canım geçmiş olsun rahminin temiz olmasına sevinmelisin bebek isterken bir pürüz oluşması insanın canını fena sıkar bu yüzden sevin ve mudunu yitirme hem kim bilir belki hamilesin
haklısın canım İnşallah hamişimdir. değilsemde önümüzdeki maçlara bakıcaz artık
günaydınnn kuzuların fıstığııııı hoşgeldin burasıda öyle bi ağlıyo bi gülüyo hava
ben çayı geçtim kahve içiyorum 2günde bi fincan türk kahvesi içseydı
demekki bütün eşler aynı duygusuzlukta... senin doktorada gıcık oldum ayrıca uyuz ne olucak( benim doktorum çok şekerdi ve bana baya güldü çünkü ben bekarlıktan alışkanlık bol su içip gittim alttan ultrasınla bakıcam dedi ve bir baktı idrar torbası dolu kadın katıla katıla güldü sen artık evlisin üstten bakmayı unut bir dahada böyle çok su içip gelme şimdi idrarını yap öyle gel dedi. eşim gülüyo evlendin artık bunun farkına var dedim nerden biliyim uyuz kocam ne olucak
Canımmm Rabbim eşinle olan bütün sıkıntılarını gidersin inşallah... muhabbetinizi arttırsın, sevgili saygılı eylesin ve salih saliha hayırlı evlatlar versin inşallah... sen yüreğini ferah tut ve sinir krizine girecek seviyede daraldıysan her gün, her birinin başında besmele çekerek la havle.... duasının tamamını 100 kere oku ve kendine üfle hiçbir anti deprasan bunun verdiği ferahlığı vermiyor, deneyince göreceksin... Rabbim selamete kavuştursun canım...
ayrıca insan daralınca illaki içindeki zehri bir yere dökme ihtiyacı duyuyor sende buraya yaz sonuçta seni kimse tanımıyor ve buarada herkes samimi çünkü menfaat yok... bu yüzden burayı çok sevdim ben ve bir haftada müdavini oldum :) hiçbir arkadaşımla hamilelik planladığımı paylaşmazken burada en ince dataya kadar konuşup rahatlıyorum
çaylar yolda canım soğumazsa eğer bu havada gelmek üzeredir şimdiden afiyet olsun
cnm bnm yazdıkların o kadar çok etkiledki bni inan okurken gözlerim doldu bn yaşamadım ama etrafımda var lütfen kendini bu kadar üzme çaresini arayın eşinde sende yıpranmayın konuşarak herşey daha iyi anlaşılır biliorum bunlar belki boş gelio ama yptıktan sonra ve herşey geçip ikinizde sakinleştikten sonra daha farklı olcak herşey rabbine sığın o herşeyin en iyisini en doğrusunu bilir ama doktora gitmekten vazgeçme eğerki bişi olmuyosa tevekkül edip rabbine bırakcaksın dualarım sennle ...
fatmammmmm bende sana eşlik etmek istiyıorummmm b.düzü Fatih arası karşılıklı kahveeee
mmmmmmm geldi geldiii sıcacıkkk hiç bişi olmamış vallaaa mis gibiii
fatmammmmm bende sana eşlik etmek istiyıorummmm b.düzü Fatih arası karşılıklı kahveeee
:
hanımlar hanginiz beylikdüzünde bakalım hangini benim komşum
demekki bütün eşler aynı duygusuzlukta... senin doktorada gıcık oldum ayrıca uyuz ne olucak( benim doktorum çok şekerdi ve bana baya güldü çünkü ben bekarlıktan alışkanlık bol su içip gittim alttan ultrasınla bakıcam dedi ve bir baktı idrar torbası dolu kadın katıla katıla güldü sen artık evlisin üstten bakmayı unut bir dahada böyle çok su içip gelme şimdi idrarını yap öyle gel dedi. eşim gülüyo evlendin artık bunun farkına var dedim nerden biliyim uyuz kocam ne olucak
Canımmm Rabbim eşinle olan bütün sıkıntılarını gidersin inşallah... muhabbetinizi arttırsın, sevgili saygılı eylesin ve salih saliha hayırlı evlatlar versin inşallah... sen yüreğini ferah tut ve sinir krizine girecek seviyede daraldıysan her gün, her birinin başında besmele çekerek la havle.... duasının tamamını 100 kere oku ve kendine üfle hiçbir anti deprasan bunun verdiği ferahlığı vermiyor, deneyince göreceksin... Rabbim selamete kavuştursun canım...
ayrıca insan daralınca illaki içindeki zehri bir yere dökme ihtiyacı duyuyor sende buraya yaz sonuçta seni kimse tanımıyor ve buarada herkes samimi çünkü menfaat yok... bu yüzden burayı çok sevdim ben ve bir haftada müdavini oldum :) hiçbir arkadaşımla hamilelik planladığımı paylaşmazken burada en ince dataya kadar konuşup rahatlıyorum
çok teşekkür ederim.dediğim gibi aslında çok inançlı biriyim ama devamlı etrafıma güçlü görünmeye çalışmaktan ve herşeyin üstesinden gelmeye çalışmaktan kendimi yıpratmışım.hayatım iş ve evden ibaret .arkadaşlarım var ama dertlerimi paylaşıcağım türden değil.ailem yanımda değil içime ata ata dün akşam patladım.2 yıllık evliliğimde ilk defa kavga ettik buda bizim sınavımız demek.Allah a emanet olun
iremimm bana hiç bi dr bunları demedi ya
düşüğüm içinde kromozon bozukluğu dediler içime acayip kurt düştü benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?