- Konu Sahibi antidepresif
-
- #8.301
ohhh miss yanına birer çikolota yiyek kız bacımmmmm
hanımlar hanginiz beylikdüzünde bakalım hangini benim komşum
fulya kuzusu orda ben şuan fatihteyimmm
canım bence eşinde baktırsın ki içiniz rahatlasın kromozom bozukluğundan kasıt zaten sperm veya yumurtada herhangi bir sıkıntının olması sağlıklı olmaması demek, ama sıkıntı yapıp içine kurt düşürecek bişey yok, belkide herhangi bir sıkıntınız yok o ana özel bişeydi sağlıklı döllenme olmadı, ama yaptırmanız içinizi rahatlatır, bana düşükten 3 ay sonra kontrole gittiğimizde doktor yine sende herhangi bir sıkıntı yok eşinde sperm testi versin demişti, eşim biraz daha deneyelim olmazsa gideriz demişti, şimdi düşünüyorumda ben kasımda ciddi takip ve gerekli ilişkileri yapmama rağmen olmadı meğer 2 aydır boşuna deniyormuşum
çok alakasız olucak ama şimdi haber sayfalarını dolaşırken gördüm Mehmek Ali Birand ölmüş çook şaşırdım geçen hafta haberlerde görmüştüm... ölümlü dünya...
olmaz sen yeee benim hakkımıdaaa
ben ben bennn iş yerim b.düzünde bebişimmm sen nirdaasınnnn nirrdaaaa
anaaaaa ölmüş mü kızzz
bu kadın teste gider hepiniz öperrr
sen beni obezzzz yapıcan sanırımmm
bauhausun arka tarafındayım canım... Hımm iş yerin burada yani bende burada ikamet ediyorsun sandım :) senin iş nerede?
Adam ölümsüz değil ama insan şaşırıyor dimi....
bu kadın teste gider hepiniz öperrr
ben geldiim yawru kuşlarıım:2::2:nasılsınz bakalım
haklısın kuzucum bu ay relaxız bakalım bi daha ki ay olmazsa kanına işlerim benimkininnn rabbim tekrar yaşatmasın o acıyı kimselere
inşallah tez vakit gelir gerek bile kalmaz, umarım gerek olsada bişey çıkmaz canımcımBende ateş ölçmeyi bıraktım ovu testini bıraktım kocayı bile bıraktım sayılır bu ay , bak aklıma geldi akşam çarpsam mı ki
Kız ölmemiş yoğun bakımdaymış adam .............
Canımm kuzummm hani sen eşinle aynı yerdesin yaaaa kar yağdığında nispetmi yapıyorsun bize kocanla erken çıkıp eve giderek die takılıyodummm
P.tesi günü kocişim daha güzel daha iyi imkanlarla bizim yan şirkette işe başlıyooo işini değiştiriyooooArtıkın bizde birlikte gidip gelicezzz yaşasınn yehuuuu
aaaaa bu süper bi haberrr çok sevindim valla kocişle işe gidip gelmek gibisiyoktur sende anlayacaksın :
güzel sonuçla gel inşalah canım
yok yok yiğenime yarasın deyyuuuu şeeetttimmm
fatmaammmm güle güle git güzel sonuçlarla gel inşallahhh
fatmacım hayırlı sonuclar getir bize
Hatunlar nereye kayboldunuz ????
Ben şimdi pazar günü yapacağım yemek listesini çıkartıyorummm malum p.tesi k.valide ve görümce gelecek
etli soğanlı terbiyeli çorba (işyerindeki yemekçi abladan öğrendim süper bi çorba)
tavuklu bezelye yemeği
fırında salçalı patatesli biftek
pilav
ayrıca tuzlu kurabiye ve kek ve cocostar kurabiye yapıp kurabiyeleri kavonazlara koymak istiyorum malum çalışıyorum evde yanlız olucaklar dilerlerse çayın yanına eşlik edecek bişeyler olsun die
varmı baska önerisi olan ???
kızlar var bu çocuk şimdiden benim anamı ağlattı bu ne naz bu ne niyazzz yaaaaa gözükmedi karından tabiki beklemiyodum görünmesini alttan dedi kadın yok dedim baktırmadım test verdi ama testin sonucu yarın çıkarmışş bu ne yaaa yok galiba bu çocuk canımı çıkardı benimmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?