Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

Kızlar biz geçen yıl mayıs ayından beri deniyoruzz. İlk başlarda daha adet olmadan bile test yaptırdığım olmuştu ama baktım ki eşim benden çok ümitleniyor onu üzmemek için kendi heyecanımı bastırmaya başladım.
Şuan adetim 4 gün gecikmiş durumda. Bazı aylar böyle olabiliyor. Hem zaten aile hekimimiz bize bu ay korunun demişti bizde korunmak yerine birbirimize sarılarak uyuduk. İnanın kızlar aylarca görev gibi yaptıktan sonra bu ay çok daha keyifli geçti :)
Ben bu sabah baş dönmesiyle uyandım sonrada midem bulandı ve kustum. Midem boş olduğu için kusmaktan daha çok öğürmek şeklindeydi ve midemdeki tüm sarı suyu çıkartınca rahatladım. Ama işyerinde masamdan kalkınca başım şuan bile hafif hafif dönüyor.
Bana yardımcı olur musunuz, mide bulantısı hamilelikte ne zaman başlar? baş bönmesi sabah mı olur günün her anı devam eder mi?
İş çıkışı 2 tane test alıcam birini bu akşam diğerini yarın sabah yapıyım diyorum ne dersiniz?

çok alakasız olucak ama şimdi haber sayfalarını dolaşırken gördüm Mehmek Ali Birand ölmüş çook şaşırdım geçen hafta haberlerde görmüştüm... ölümlü dünya...

ohhh miss yanına birer çikolota yiyek kız bacımmmmm

olmaz sen yeee benim hakkımıdaaa

hanımlar hanginiz beylikdüzünde bakalım hangini benim komşum

ben ben bennn iş yerim b.düzünde bebişimmm sen nirdaasınnnn nirrdaaaa

fulya kuzusu orda ben şuan fatihteyimmm

haklısın kuzucum bu ay relaxız bakalım bi daha ki ay olmazsa kanına işlerim benimkininnn rabbim tekrar yaşatmasın o acıyı kimselere

çok alakasız olucak ama şimdi haber sayfalarını dolaşırken gördüm Mehmek Ali Birand ölmüş çook şaşırdım geçen hafta haberlerde görmüştüm... ölümlü dünya...

anaaaaa ölmüş mü kızzz

ben ben bennn iş yerim b.düzünde bebişimmm sen nirdaasınnnn nirrdaaaa

anaaaaa ölmüş mü kızzz

Bauhausun arka tarafındayım canım... hımm iş yerin burada yani bende burada ikamet ediyorsun sandım :) senin iş nerede?

adam ölümsüz değil ama insan şaşırıyor dimi....

Son düzenleme:
sen beni obezzzz yapıcan sanırımmm

yok yok yiğenime yarasın deyyuuuu şeeetttimmm

bauhausun arka tarafındayım canım... Hımm iş yerin burada yani bende burada ikamet ediyorsun sandım :) senin iş nerede?

Adam ölümsüz değil ama insan şaşırıyor dimi....

yawrum ben senden daha aşağıdayımmm ikamet olarak avcılarda oturuyorum yine yakınım fatmamnannn senin arandayım yehuuuu

Evet ölümsüz değilde allah rahmet eylesin ne diyelimm

bu kadın teste gider hepiniz öperrr

fatmaammmm güle güle git güzel sonuçlarla gel inşallahhh

haklısın kuzucum bu ay relaxız bakalım bi daha ki ay olmazsa kanına işlerim benimkininnn rabbim tekrar yaşatmasın o acıyı kimselere

inşallah tez vakit gelir gerek bile kalmaz, umarım gerek olsada bişey çıkmaz canımcım Bende ateş ölçmeyi bıraktım ovu testini bıraktım kocayı bile bıraktım sayılır bu ay , bak aklıma geldi akşam çarpsam mı ki

Kız ölmemiş yoğun bakımdaymış adam .............

Canımm kuzummm hani sen eşinle aynı yerdesin yaaaa kar yağdığında nispetmi yapıyorsun bize kocanla erken çıkıp eve giderek die takılıyodummm

P.tesi günü kocişim daha güzel daha iyi imkanlarla bizim yan şirkette işe başlıyooo işini değiştiriyoooo Artıkın bizde birlikte gidip gelicezzz yaşasınn yehuuuu

evet bitanem bu ay o bizim peşimizden koşsunnnn koca hasta bzdede tıhhhh yokkkk

aaaaa bu süper bi haberrr çok sevindim valla kocişle işe gidip gelmek gibisiyoktur sende anlayacaksın :

Hatunlar nereye kayboldunuz ????

Ben şimdi pazar günü yapacağım yemek listesini çıkartıyorummm malum p.tesi k.valide ve görümce gelecek

etli soğanlı terbiyeli çorba (işyerindeki yemekçi abladan öğrendim süper bi çorba)
tavuklu bezelye yemeği
fırında salçalı patatesli biftek
pilav

ayrıca tuzlu kurabiye ve kek ve cocostar kurabiye yapıp kurabiyeleri kavonazlara koymak istiyorum malum çalışıyorum evde yanlız olucaklar dilerlerse çayın yanına eşlik edecek bişeyler olsun die

varmı baska önerisi olan ???

güzel sonuçla gel inşalah canım

yok yok yiğenime yarasın deyyuuuu şeeetttimmm

fatmaammmm güle güle git güzel sonuçlarla gel inşallahhh

fatmacım hayırlı sonuclar getir bize

kızlar var bu çocuk şimdiden benim anamı ağlattı bu ne naz bu ne niyazzz yaaaaa gözükmedi karından tabiki beklemiyodum görünmesini alttan dedi kadın yok dedim baktırmadım test verdi ama testin sonucu yarın çıkarmışş bu ne yaaa yok galiba bu çocuk canımı çıkardı benimmmmm

ortaya salata filan yap bence yoğurtlu olanlardan meze gibi ii gidiyo yemekle
bide sütlü tatlı olabilir akşam cayla verirsin

çok nazlııı çokkkkkk Yirim onuuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…