- Konu Sahibi antidepresif
-
- #8.321
çok nazlııı çokkkkkkYirim onuuuu
ortaya salata filan yap bence yoğurtlu olanlardan meze gibi ii gidiyo yemekle
bide sütlü tatlı olabilir akşam cayla verirsin
anasına çekti desene yandık valla yani kocası yandı
kızlar var bu çocuk şimdiden benim anamı ağlattı bu ne naz bu ne niyazzz yaaaaa gözükmedi karından tabiki beklemiyodum görünmesini alttan dedi kadın yok dedim baktırmadım test verdi ama testin sonucu yarın çıkarmışş bu ne yaaa yok galiba bu çocuk canımı çıkardı benimmmmm
Hatunlar nereye kayboldunuz ????
Ben şimdi pazar günü yapacağım yemek listesini çıkartıyorummm malum p.tesi k.valide ve görümce gelecek
etli soğanlı terbiyeli çorba (işyerindeki yemekçi abladan öğrendim süper bi çorba)
tavuklu bezelye yemeği
fırında salçalı patatesli biftek
pilav
ayrıca tuzlu kurabiye ve kek ve cocostar kurabiye yapıp kurabiyeleri kavonazlara koymak istiyorum malum çalışıyorum evde yanlız olucaklar dilerlerse çayın yanına eşlik edecek bişeyler olsun die
varmı baska önerisi olan ???
evet salata ve sütlü tatlı eksik bak o zaman havuç salatası yapım bayırlım nihahahaha
Baska ne salatası yapabilirim bilemedim aklım durdu
sütlü tatlı olarakta yalancı tavık göğsü olabilir gibime geldi veya irmik tatlısı
çok nazlıysa kız olucak derler canım desene prenses geliyo
Oh oh mis nasıl canım çekti off kalkıp hepsini yapasım var ama bir kaçın ilk defa duyuyorum52::
Kuzum sen çalışıyosan onlar evde tekmi olcak valla işin zor allah kolaylık versin
Geldim kızlar:) Tahlilden geldim. sonuç 2 de çıkacak. Ama hastanenin doktoru baya içimi rahatlattı. 60 dan 87 ye çıkmıştı ya. İki kat artmadı diye üzülmüştüm. Doktor iki kat artması kanun değildir dedi. Herkeste farklıdır dedi. 10 gün sonra ultrasona gel dedi. Ben ısrarla bir test daha istedim. Bütün bu sonuçlar moral bozmaktan başka işe yaramıyor deyince doktor şaştı. Değer artmış dedi neye moralin bozuluyor....Ben bu doktorları bir türlü anlayamayacağım sanırım. En iyisi Allaha bırakmak. Kesinlikle hamilesin dedi. İkide gel ilaç vereceğim dedi...Dedi dedi dedi...İlk defa eşimle gittim kan vermeye. O yüzden moralim çok iyi:)))
Fatmacım doktor sana ne dedi. Dğerlerinin küçük olmasına canım. İnşallah ultrasonda da çıkacaktır 10 güne merak etme.
Öperim gözlerinizden canlarım benim.
Hatunlar nereye kayboldunuz ????
Ben şimdi pazar günü yapacağım yemek listesini çıkartıyorummm malum p.tesi k.valide ve görümce gelecek
etli soğanlı terbiyeli çorba (işyerindeki yemekçi abladan öğrendim süper bi çorba)
tavuklu bezelye yemeği
pilav
ayrıca tuzlu kurabiye ve kek ve cocostar kurabiye yapıp kurabiyeleri kavonazlara koymak istiyorum malum çalışıyorum evde yanlız olucaklar dilerlerse çayın yanına eşlik edecek bişeyler olsun die
ipek durumuz geliyo o zaman lilyumcum
acaba yok mu ki bebek
Günaydın kızlar..............
onun için bizim işyerindekiler memnun değildi , sıkıntı yaşayanda olmuş, ama kişiden kişiye değişir tabi , yıldızlı sana daha yakındır aklında olsun , otobüse gelecekmişin uçak etkisi olmayacak yani basınç , yoruculuğunu düşünmezsek benim bile içim rahatladı inşallah bebişin tutunur , sağlıkla kucağına alırsın inşallah
geldim kızlar:) tahlilden geldim. Sonuç 2 de çıkacak. Ama hastanenin doktoru baya içimi rahatlattı. 60 dan 87 ye çıkmıştı ya. Iki kat artmadı diye üzülmüştüm. Doktor iki kat artması kanun değildir dedi. Herkeste farklıdır dedi. 10 gün sonra ultrasona gel dedi. Ben ısrarla bir test daha istedim. Bütün bu sonuçlar moral bozmaktan başka işe yaramıyor deyince doktor şaştı. Değer artmış dedi neye moralin bozuluyor....ben bu doktorları bir türlü anlayamayacağım sanırım. En iyisi allaha bırakmak. Kesinlikle hamilesin dedi. Ikide gel ilaç vereceğim dedi...dedi dedi dedi...ilk defa eşimle gittim kan vermeye. O yüzden moralim çok iyi:)))
fatmacım doktor sana ne dedi. Dğerlerinin küçük olmasına canım. Inşallah ultrasonda da çıkacaktır 10 güne merak etme.
öperim gözlerinizden canlarım benim.
gunaydinnn, Allah hayra cikarsin ruyani canim guzel dusunelim guzel olsun. ben de gece ruyamda bi suru yakisikli adam gordum oglum olsuna yoruyorumhatunlarrr günaydınnn
dükkanın açılışı bugün ben yapıyorum nasılsınız.
bu gece bi rüya gördüm çok etkilendim hala etkisindeyim. gündüz vakti hayra yoralımhamileymişim. doktor da onaylamış ve bi kaç gün sonraya kalp atışlarını duymak için çağırmış.
ben hem inanılmaz seviniyorum hamişim diyekarnımı falan seviyorum hem de bu da boş gebelik olursa diye şakır şakır şakır ağlıyorum. eşim de yanımda. benimle gülüyo benimle ağlıyo. doktora gideceğim günün sabahında.... uykudan uyandım. sonucu öğrenemedim..
bu demek oluyo ki bilinç altımı tam temizleyememişim daha
amin canim insallah, guzel haberler aldigimiz bi gun olsunSabah uyandım kahvaltı hazırlarken bir baktım pencereden yağmur fırtına felaket soğuk var dışarıda... Rabbim bu soğukta işe gidenlere yardım etsin...
Herkesin günü güzel geçsin inşallah
dualarim gonlumden geceni isteyen herkese nasip etmesi yonunde hep :)valla hamişsem güzel gidiyorrr :) ama çok yemek yiyorum eğer hamiş değilsem boşuna kilo almış olacağımçok teşekkür ederim canım duanın gücüne çok inanırım sizin güzel dualarınız ve dileklerinizle bebişim benle olacak inş o zaman iste hepiniz için dualar edicem ki şimdi bile ediyorum
evet canım çalışıyorum cnaım bi kamu kurumunda sözleşmeli olarak
dün doktora gittim baktı henüz kese yok hamile olduğunu sanmıyorum ama adetin 3 gün geçerse gel hamilelik için test yapalım dedi...bende kan testi yaptırmadım nedense adet olucakmışım gibi geliyo bu sebeple umutlanmak istemiyorum zaten eşimde ne bu acelen deyip duruyo moralimi bozuyo
ah bu kocalar. ama gercekci bakarsak istemediklerinden ya da moral bozmak icin degil de umitlenip hayal kirikligina ugrmayalim diye yapiyorlar gibi. ben de sinir oluyorum ama iyi yapiyorlar da adslindaah canım benim eşimde dün doktora gittik birlikte girdik doktora doktor diyoki hamilesin diyemem şuan sana ama belki şuan hücereler halindedir bilemem diyor eşmde diyorki aşkım ümitlenme boşuna yoktur belki
ee diyorum doktora neden 5. üstünde bu değerlerre göre 1 - 2 haftalık gebelik diyor benim adet gecikmiş 6 gün belki var yoksa neden adet gecikti bukadar... bu belirtiler ne kimse anlamıyor
ben normalde 50 kiloyum ama çok az göbeğim var doktor alaycı bir şekilde bak göbeğinde çıkmış pisikolojik olarak diyor bende dedim ki benim zaten bu göbeğim hep vardı dedim sustu kaldı çatlak kadın
herkes neler konusuyor burda canim. hem herkesin istegi ortak ondan birbilerini bu kadar iyi anlayabiliyorlar. once kendi kendinin doktoru olman gerekli. senin senden iyi bilen yok. toparlanmaya calis. kendine dikkat et canim. uzmemeye calis kendini Allah gonlune gore verrsin insallahseni çok iyi anlıyorum canım.bizde 1 yıldır deniyoruz ama olmuyor.1 yıl önce doktora gitmiştim gebelik öncesi kontroldü herşey normal demişti ama bu 1 yıl içinde bazı sıkıntılarımız oldu eşimle ara ara da devam ediyorsıkıntılar bu yüzden die düşnüyorum. artık içime ata ata dolmuşum demekki dün akşam sinir krizi geçirdim resmen eşimle kavga ettik artık kendime ve evliğimize zarar vermeye başladım.içim o kadar acıyor ki sanırım bunu tek başıma çözemicem yardım almam gerekicek.
kendimi çok yanlız hissediyorum ailem şehir dışında yaşıyor burda kimsem yok
çok inançlı biriyim aslında zor zamanlarımda hep RABBİM e sığındım ve şefkatini hissettim teselliyi KUR'AN da buldum
ama bu sefer o kadar kendimi boşlukta hissediyorum ki birinin beni elimden tutup kaldırması gerekli sanırım
bakıyorumda neler yazmışım öyle
kimseye anlatamadığım şeylerdi
içimi dökmüşüm resmen
konuşucağım kimse yok belki bu yüzden Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin
içimizdeki gamı kederi silsin İnşallah
sağlıcakla kalın
ben o kadar gec uyandim ki bu sabah firtinaya yetisemedim. burasi gunluk guneslik :)gunaydinlar....günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn hatuniçelerrrrrrr
nasılsınız nabıyonuz bakalımmm
burda bir yağmur yağıyo bir güneş açıyo tuhaf bir hava mevcut ve hani bana çayyy haniii banaaa
hadi insallah guzel haberler verirsin bizebu kadın teste gider hepiniz öperrr
canim bi kabanoz kurabiyesi var cok besleyici ve lezzetli. cocostar yumusayabilir kavanozda ama bu super oluyor kavanozda. internetten almistim tarifini. kirmizi mutfak zencefilli kurabiye yaz arama motoruna cikar:) ayrica gul tatlisi da yapabilirsin. yaparsan bize de biraz gonder lutfen fikir hakkiHatunlar nereye kayboldunuz ????
tavuklu bezelye yemeği
pilav
nasil sevinmissin farkinda misin sudemerve. moral her sey. kendine dikkat et. guzel haberler ver bize insallah:)Geldim kızlar:) Tahlilden geldim. sonuç 2 de çıkacak. Ama hastanenin doktoru baya içimi rahatlattı. 60 dan 87 ye çıkmıştı ya. İki kat artmadı diye üzülmüştüm. Doktor iki kat artması kanun değildir dedi. Herkeste farklıdır dedi. 10 gün sonra ultrasona gel dedi. Ben ısrarla bir test daha istedim. Bütün bu sonuçlar moral bozmaktan başka işe yaramıyor deyince doktor şaştı. Değer artmış dedi neye moralin bozuluyor....Ben bu doktorları bir türlü anlayamayacağım sanırım. En iyisi Allaha bırakmak. Kesinlikle hamilesin dedi. İkide gel ilaç vereceğim dedi...Dedi dedi dedi...İlk defa eşimle gittim kan vermeye. O yüzden moralim çok iyi:)))
Fatmacım doktor sana ne dedi. Dğerlerinin küçük olmasına canım. İnşallah ultrasonda da çıkacaktır 10 güne merak etme.
Öperim gözlerinizden canlarım benim.
ipek durumuz geliyo o zaman lilyumcum
acaba yok mu ki bebek
inşallah canım hımmm duru ismine bayılırım nedense duru isminde olanlar çok güzel oluyorlar isimleri giibi inşallah senin kızında öyle olur
Hamiş olupta doktor hamilesin dedikten sonra bebek yokmu diyenlere buradan uçasım geliyo canım
Keyfini çıkarın hamişliğinizin paranoyaya ne gerek var ben gibi doktor rahmin boş kese yok bence hamile değilsin dese anlıcam sizide öyle bir durum da yok çok şükür mutlu olun bakıyım
geldim kızlar:) tahlilden geldim. Sonuç 2 de çıkacak. Ama hastanenin doktoru baya içimi rahatlattı. 60 dan 87 ye çıkmıştı ya. Iki kat artmadı diye üzülmüştüm. Doktor iki kat artması kanun değildir dedi. Herkeste farklıdır dedi. 10 gün sonra ultrasona gel dedi. Ben ısrarla bir test daha istedim. Bütün bu sonuçlar moral bozmaktan başka işe yaramıyor deyince doktor şaştı. Değer artmış dedi neye moralin bozuluyor....ben bu doktorları bir türlü anlayamayacağım sanırım. En iyisi allaha bırakmak. Kesinlikle hamilesin dedi. Ikide gel ilaç vereceğim dedi...dedi dedi dedi...ilk defa eşimle gittim kan vermeye. O yüzden moralim çok iyi:)))
fatmacım doktor sana ne dedi. Dğerlerinin küçük olmasına canım. Inşallah ultrasonda da çıkacaktır 10 güne merak etme.
öperim gözlerinizden canlarım benim.
çok nazlıysa kız olucak derler canım desene prenses geliyo
Oh oh mis nasıl canım çekti off kalkıp hepsini yapasım var ama bir kaçın ilk defa duyuyorum52::
Kuzum sen çalışıyosan onlar evde tekmi olcak valla işin zor allah kolaylık versin
tavuklu salatam var benim göbek marulla yapılan
bide kereviz rendele cevizli yoğurtlu o da süper oluyorr
sütlüde şey yapsana kadayıflı ben onu denicem cumartesi günüm varr
evet cnm menü çok güzel cnm çekti :) ama birazdan yemeğe çıkcam allahtan
gunaydinnn, allah hayra cikarsin ruyani canim guzel dusunelim guzel olsun. Ben de gece ruyamda bi suru yakisikli adam gordum oglum olsuna yoruyorum
Amin canim insallah, guzel haberler aldigimiz bi gun olsun
Dualarim gonlumden geceni isteyen herkese nasip etmesi yonunde hep :)
ah bu kocalar. Ama gercekci bakarsak istemediklerinden ya da moral bozmak icin degil de umitlenip hayal kirikligina ugrmayalim diye yapiyorlar gibi. Ben de sinir oluyorum ama iyi yapiyorlar da adslinda
herkes neler konusuyor burda canim. Hem herkesin istegi ortak ondan birbilerini bu kadar iyi anlayabiliyorlar. Once kendi kendinin doktoru olman gerekli. Senin senden iyi bilen yok. Toparlanmaya calis. Kendine dikkat et canim. Uzmemeye calis kendini allah gonlune gore verrsin insallah
ben o kadar gec uyandim ki bu sabah firtinaya yetisemedim. Burasi gunluk guneslik :)gunaydinlar....
Hadi insallah guzel haberler verirsin bize
canim bi kabanoz kurabiyesi var cok besleyici ve lezzetli. Cocostar yumusayabilir kavanozda ama bu super oluyor kavanozda. Internetten almistim tarifini. Kirmizi mutfak zencefilli kurabiye yaz arama motoruna cikar:) ayrica gul tatlisi da yapabilirsin. Yaparsan bize de biraz gonder lutfen fikir hakki))
nasil sevinmissin farkinda misin sudemerve. Moral her sey. Kendine dikkat et. Guzel haberler ver bize insallah:)
yaaa deme ole... Olcak insallah hayirlisi ile
ne yazmissiniz kizlar. Oku oku bitiremedim yaz yaz yine bitiremedim. Iyi haberler aliriz insallah. Benim kasik agrim bugun azaldi. Gezen bi agri sanki karnim icinde. Dun gece gulme krizine girdim. Iliski de pek verimli olamadi sanirim. 14. Gunumdu halbuki, offffffffffffffff
gunaydinnn, allah hayra cikarsin ruyani canim guzel dusunelim guzel olsun. Ben de gece ruyamda bi suru yakisikli adam gordum oglum olsuna yoruyorum
Amin canim insallah, guzel haberler aldigimiz bi gun olsun
Dualarim gonlumden geceni isteyen herkese nasip etmesi yonunde hep :)
ah bu kocalar. Ama gercekci bakarsak istemediklerinden ya da moral bozmak icin degil de umitlenip hayal kirikligina ugrmayalim diye yapiyorlar gibi. Ben de sinir oluyorum ama iyi yapiyorlar da adslinda
herkes neler konusuyor burda canim. Hem herkesin istegi ortak ondan birbilerini bu kadar iyi anlayabiliyorlar. Once kendi kendinin doktoru olman gerekli. Senin senden iyi bilen yok. Toparlanmaya calis. Kendine dikkat et canim. Uzmemeye calis kendini allah gonlune gore verrsin insallah
ben o kadar gec uyandim ki bu sabah firtinaya yetisemedim. Burasi gunluk guneslik :)gunaydinlar....
Hadi insallah guzel haberler verirsin bize
canim bi kabanoz kurabiyesi var cok besleyici ve lezzetli. Cocostar yumusayabilir kavanozda ama bu super oluyor kavanozda. Internetten almistim tarifini. Kirmizi mutfak zencefilli kurabiye yaz arama motoruna cikar:) ayrica gul tatlisi da yapabilirsin. Yaparsan bize de biraz gonder lutfen fikir hakki))
nasil sevinmissin farkinda misin sudemerve. Moral her sey. Kendine dikkat et. Guzel haberler ver bize insallah:)
yaaa deme ole... Olcak insallah hayirlisi ile
ne yazmissiniz kizlar. Oku oku bitiremedim yaz yaz yine bitiremedim. Iyi haberler aliriz insallah. Benim kasik agrim bugun azaldi. Gezen bi agri sanki karnim icinde. Dun gece gulme krizine girdim. Iliski de pek verimli olamadi sanirim. 14. Gunumdu halbuki, offffffffffffffff
14e 24e takılmayın bende adet bitip yeni adete gelene kadar çalışmaya devam edin 2 günde bir
iyi dileklerin için teşekkür ederim umarım güzel olur herşey
kuzumm öncelikle tünaydınnnnnn hava aydınlıksa moralde yükseliyor yüksek tut moralini yüzünü güneşe dön ve gözlerini kapa güzel şeyler geçir içinden hemen kabul olsun inşallahhhh
Tariflerine bakıcam ve becerebilirsemmm hepinize ikram edicemmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?