Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

ortaya salata filan yap bence yoğurtlu olanlardan meze gibi ii gidiyo yemekle
bide sütlü tatlı olabilir akşam cayla verirsin

evet salata ve sütlü tatlı eksik bak o zaman havuç salatası yapım bayırlım nihahahaha

Baska ne salatası yapabilirim bilemedim aklım durdu

sütlü tatlı olarakta yalancı tavık göğsü olabilir gibime geldi veya irmik tatlısı

Geldim kızlar:) Tahlilden geldim. sonuç 2 de çıkacak. Ama hastanenin doktoru baya içimi rahatlattı. 60 dan 87 ye çıkmıştı ya. İki kat artmadı diye üzülmüştüm. Doktor iki kat artması kanun değildir dedi. Herkeste farklıdır dedi. 10 gün sonra ultrasona gel dedi. Ben ısrarla bir test daha istedim. Bütün bu sonuçlar moral bozmaktan başka işe yaramıyor deyince doktor şaştı. Değer artmış dedi neye moralin bozuluyor....Ben bu doktorları bir türlü anlayamayacağım sanırım. En iyisi Allaha bırakmak. Kesinlikle hamilesin dedi. İkide gel ilaç vereceğim dedi...Dedi dedi dedi...İlk defa eşimle gittim kan vermeye. O yüzden moralim çok iyi:)))

Fatmacım doktor sana ne dedi. Dğerlerinin küçük olmasına canım. İnşallah ultrasonda da çıkacaktır 10 güne merak etme.

Öperim gözlerinizden canlarım benim.

çok nazlıysa kız olucak derler canım desene prenses geliyo

oh oh mis nasıl canım çekti off kalkıp hepsini yapasım var ama bir kaçın ilk defa duyuyorum 52::
kuzum sen çalışıyosan onlar evde tekmi olcak valla işin zor Allah kolaylık versin

tavuklu salatam var benim göbek marulla yapılan

bide kereviz rendele cevizli yoğurtlu o da süper oluyorr

sütlüde şey yapsana kadayıflı ben onu denicem cumartesi günüm varr

ipek durumuz geliyo o zaman lilyumcum

acaba yok mu ki bebek

canım bencede boşa moralini bozma hamilesin işte keyfini çıkar yerinde olsan hiç kafaya takmazdım soınuçta doktor hamilesin demiş bence artık rahtlamalısın

evet cnm menü çok güzel cnm çekti :) ama birazdan yemeğe çıkcam allahtan

acaba yok mu ki bebek

İnşallah canım hımmm duru ismine bayılırım nedense duru isminde olanlar çok güzel oluyorlar isimleri giibi inşallah senin kızında öyle olur
hamiş olupta doktor hamilesin dedikten sonra bebek yokmu diyenlere buradan uçasım geliyo canım
keyfini çıkarın hamişliğinizin paranoyaya ne gerek var ben gibi doktor rahmin boş kese yok bence hamile değilsin dese anlıcam sizide öyle bir durum da yok çok şükür mutlu olun bakıyım

Son düzenleme:

Aslında kızkardeşimin birine dokuz ayı zehir etti. Her hafta bir sakatlık buldu çocukta. Kız dokuz ay ağladı ama sonuçta 5 kilo çocuk doğurdu. Şimdi bir yaşında bebek 19 kilo maşallah:)) Cihazları çok ileriymiş. Zaten topu topu bir kere gideceğim. Ama dediğin doktoru da düşüneceğim. Belki bir kere de ona giderim canım. Çok teşekkürler yardımcı olduğun için. Allahım ne muradın varsa versin tatlım:)

Otobüste sürekli uyurum ben, o yüzden sorun olmaz sanırım:) İnşallah hayırlısıyla gitmek gelmek nasip olur.

ablacım bak hamilesin ne güzelll süperr

ben devlette doktora gittim önceden test yaptığımı söylemedim karından görmedi test istedim o yüzden bana hiç bişi demedi bilmiyoki zavallı doktor benim öncede test yaptırdığımı sonuç yarın çıkar dedi bekliyorum yani bu benim sınavım beklemezdim asla ama allah bi sabır verdiki sorma

gunaydinnn, Allah hayra cikarsin ruyani canim guzel dusunelim guzel olsun. ben de gece ruyamda bi suru yakisikli adam gordum oglum olsuna yoruyorum
Sabah uyandım kahvaltı hazırlarken bir baktım pencereden yağmur fırtına felaket soğuk var dışarıda... Rabbim bu soğukta işe gidenlere yardım etsin...
Herkesin günü güzel geçsin inşallah
amin canim insallah, guzel haberler aldigimiz bi gun olsun
dualarim gonlumden geceni isteyen herkese nasip etmesi yonunde hep :)

ah bu kocalar. ama gercekci bakarsak istemediklerinden ya da moral bozmak icin degil de umitlenip hayal kirikligina ugrmayalim diye yapiyorlar gibi. ben de sinir oluyorum ama iyi yapiyorlar da adslinda
herkes neler konusuyor burda canim. hem herkesin istegi ortak ondan birbilerini bu kadar iyi anlayabiliyorlar. once kendi kendinin doktoru olman gerekli. senin senden iyi bilen yok. toparlanmaya calis. kendine dikkat et canim. uzmemeye calis kendini Allah gonlune gore verrsin insallah
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn hatuniçelerrrrrrr

nasılsınız nabıyonuz bakalımmm

burda bir yağmur yağıyo bir güneş açıyo tuhaf bir hava mevcut ve hani bana çayyy haniii banaaa
ben o kadar gec uyandim ki bu sabah firtinaya yetisemedim. burasi gunluk guneslik :)gunaydinlar....

bu kadın teste gider hepiniz öperrr
hadi insallah guzel haberler verirsin bize
canim bi kabanoz kurabiyesi var cok besleyici ve lezzetli. cocostar yumusayabilir kavanozda ama bu super oluyor kavanozda. internetten almistim tarifini. kirmizi mutfak zencefilli kurabiye yaz arama motoruna cikar:) ayrica gul tatlisi da yapabilirsin. yaparsan bize de biraz gonder lutfen fikir hakki ))
nasil sevinmissin farkinda misin sudemerve. moral her sey. kendine dikkat et. guzel haberler ver bize insallah:)

acaba yok mu ki bebek

yaaa deme ole... olcak insallah hayirlisi ile

ne yazmissiniz kizlar. oku oku bitiremedim yaz yaz yine bitiremedim. iyi haberler aliriz insallah. benim kasik agrim bugun azaldi. gezen bi agri sanki karnim icinde. dun gece gulme krizine girdim. iliski de pek verimli olamadi sanirim. 14. gunumdu halbuki, offffffffffffffff

ama doktor bana daha hiç bişey demediki sadece kurumun doktoru değerlerin çok düşük dedi. Düşük yapabilirsin belkide dedi belki de çocuk sağlıksız dedi iyi bişey diyen yokki gebe olduğumu düşünenler ben ve çevremdekiler

ablaammm bak ne güzel demiş drun yiğenimiz seninle ya sen gerisini düşünmeeee

evet kuzum çalışıyorum evde lucaklar ama gezerler gelirler fln işte zaten iki üç ayda bir geliyolar ses edemiyorum bende memnunum k.validemden de ama işte insan yinede huzursuz oluyo

tavuklu salatam var benim göbek marulla yapılan

bide kereviz rendele cevizli yoğurtlu o da süper oluyorr

sütlüde şey yapsana kadayıflı ben onu denicem cumartesi günüm varr

ooohhh bunların tarifi ne kız ben bilmiyomm Birde kadayıflı tatlıyı hiç enemedim bi tarifini bulım da bakımm

evet cnm menü çok güzel cnm çekti :) ama birazdan yemeğe çıkcam allahtan

tşkrederim cnmm allahtan yemeğe çıkıyormuşsun yoksa içime dert olurdu afiyet olsun canım snaaaa

14e 24e takılmayın bende adet bitip yeni adete gelene kadar çalışmaya devam edin 2 günde bir
iyi dileklerin için teşekkür ederim umarım güzel olur herşey

kuzumm öncelikle tünaydınnnnnn hava aydınlıksa moralde yükseliyor yüksek tut moralini yüzünü güneşe dön ve gözlerini kapa güzel şeyler geçir içinden hemen kabul olsun inşallahhhh

Tariflerine bakıcam ve becerebilirsemmm hepinize ikram edicemmmm

14e 24e takılmayın bende adet bitip yeni adete gelene kadar çalışmaya devam edin 2 günde bir
iyi dileklerin için teşekkür ederim umarım güzel olur herşey

biz biraz usengeciz canim. hele cocuga karar verdikten sonra uzerimize bi miskinlik dustu ozellikle benim. hayirlisii

Canım verdiğin tarife anında baktımmm buna benzer bir tarifi evlilik yıldönümümüzde şeker hamuru ile Kaplayıp yapmıştımmm tadıda nefis olmuştu bu haliylede güzel gideceğini ve becerebileceğimi düşünüyorummm çok sağolll

Son düzenleme:

yazdigini okuyunca tebessum kapladi yuzumu. sagolasin bacimm. becerirsin becerirsin cok kolay oluyo :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…