- Konu Sahibi antidepresif
-
- #9.001
zizag arkadaşım geçmiş olsun okuduğum kadarı ile üzüldm durumuna bende bir düşük yaptım daha önceden şuan yine hamileyim ama beta değerlerm tam 2 katı olmuyor ama 30 dan 350 li değerlere kadar çıktı doktor artık yaptırma dedi beta hcg önümüzdeki hafta keseyi görmeye gideceğim.ama hala dış gebelik şüphem var ama benm hiç ağrım yada kanama lekelenmem yok senn varmıydı bu tür şikayetlerin.birde senin kesin dış gebelikmiymiş nasıl teşhis koydu
bende sizin gbi çok ,stiyordum oldu ama şimdide bulantıları baş dönmeleri baygınlık hali ağzımda tat yok varla yok arası ölü gbiyim evi b.k götürüyo halim yok bi bardağı kaldıramıyorum yani şu an hamileliğin en kötü dönemini yaşıyorum galiba bi an önce atlatırım inşallah kızlar3. aydan sonra geçer diyolarda sanırım daha çok var o 3 ay denlen şeye
karnımın alt kısmında hiç kesilmeyen sızı şeklinde bir ağrı ve çekme va sizce neden olabilir
kendi derdime düşünce unuttum seni sormayı sen hamileydin dimi canım olur o hamileliktede oluyor ama adetin geçmemişti dimi yanlış hatırlamıyorsam o zaman temkinli ol kimyasal filan olmasın
karnımın alt kısmında hiç kesilmeyen sızı şeklinde bir ağrı ve çekme va sizce neden olabilir
geçiş olsun be canım.Allah sabrını da versin inşalllah..
ben de şimdilik hamile görünüyorum bakalım. kan testinde değer 400 gibi bişi çıktı
Selam zizagim nasilsin? nasil gidiyor hamilelik canim benim?
gurbetim hamilelik falan yok maaleseff dış gebelik
değerin çok güzel inşallah en kısa zamanda keseyi görürsün ve tüm şüpheler kafandan uçar gider çünkü ben bu durumu bilmeden kendimi normal gebe sanarken sürekli tuvalete giderdim kanama varmı kimyasal mı diye her karın ağrısı adet ağrısı mı diye korkardım
Anahhh duymadim canim geriyi okumadim o yuzden hayirlisi canim uzulme yaa... kesin belli oldumu dis gebelik oldugu
ben de öyle sürekli bi korku içindeyim
yarın kan testini yenileyeceğiz değere bakacağız
gebeliim sat göre 7 haftanin başı dün doktora gittik ilk defa...karından ultrason yaptı.. kesemi gördü ama 7mm ve bebek gözükmüyor dedi...5haftalık gozukuyorsun dedi...geç döllenme olabilir yada bebek olmayabilir dedi...off çok moralimi bozduu haftaya tekrar gel dedi...varmı bu durumda olmuş olan yada tanıdığınin başına gelen
diar ve roseis öğretmenmisiniz? ben de öğretmenim batmandayımsiz nerde çalışıyosunuz????
bu arada kanama başladı kuzular kırmızı bişiler geliyo hafif hafif akıntı gibi sonum hayrolsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?