Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

teşekkür ederim canım okuduysan görmüşsündür benim değerler çok düşük ve nazlı nazlı artıyor yarın bir kez daha kandan bakılacak eğer düşmüşse sorun yok kimyasal olacak dedi ama yine böyle nazlı bir artış varsa demekki dış gebeliktir iğne ile düşüreceğiz dedi net bişey yok bende kasık ve karın ağrısı oluyor özellikle sol kasık ve karnımın sol tarafı ben sabırsız olduğum için erken baktırdım o yüzden lekelenmem başlamadı yalnız bugün pembe bi akıntı geldi neyle ilgili bilmiyorum yarın testten sonra ortaya çıkacak

ahhh bebegim bilirim o halleri cok kisa suren hamileligimde yasamistim ben de bi ara bu durumlari.
valla bebisim sag saglim annecigine gelsin yerlessin hic sikayet etmiycem diyorum buyuk konusmak gibi olmasin ama...
insallah senin sikayetlerin de azalir ve hamisliginin tadinq iyice varirsin sevocumm.

karnımın alt kısmında hiç kesilmeyen sızı şeklinde bir ağrı ve çekme va sizce neden olabilir

kendi derdime düşünce unuttum seni sormayı sen hamileydin dimi canım olur o hamileliktede oluyor ama adetin geçmemişti dimi yanlış hatırlamıyorsam o zaman temkinli ol kimyasal filan olmasın

kendi derdime düşünce unuttum seni sormayı sen hamileydin dimi canım olur o hamileliktede oluyor ama adetin geçmemişti dimi yanlış hatırlamıyorsam o zaman temkinli ol kimyasal filan olmasın

geçiş olsun be canım.Allah sabrını da versin inşalllah..
ben de şimdilik hamile görünüyorum bakalım. kan testinde değer 400 gibi bişi çıktı

karnımın alt kısmında hiç kesilmeyen sızı şeklinde bir ağrı ve çekme va sizce neden olabilir

merhaba taze anneee :) canim benim doktorum demistiki; rahim hamilelik durumuna yavay yavas bi kac ayda alisirmis. o yuzden ilk aylar ozellikle regl gunune denk gelen zamanlarda alt karinda ve kasiklarda agri kasilma olurmus. 4-5 aydan sorada rahim buyudugu icin benzer agrilar olurmuss.

geçiş olsun be canım.Allah sabrını da versin inşalllah..
ben de şimdilik hamile görünüyorum bakalım. kan testinde değer 400 gibi bişi çıktı

değerin çok güzel inşallah en kısa zamanda keseyi görürsün ve tüm şüpheler kafandan uçar gider çünkü ben bu durumu bilmeden kendimi normal gebe sanarken sürekli tuvalete giderdim kanama varmı kimyasal mı diye her karın ağrısı adet ağrısı mı diye korkardım

kizlar ben cikiyorum. herkese iyi geceler...
yarin is yerinden girebilimiyim bilmiyorum en son internette sikinti vardi...
basta fatmacim sen olmak uzere herkese hayirli bir pazartesi ve hafta diliyorum...
cok cok opuyorum hepinizi iyi geceler bacilarmm..

ben de öyle sürekli bi korku içindeyim
yarın kan testini yenileyeceğiz değere bakacağız

gebeliim sat göre 7 haftanin başı dün doktora gittik ilk defa...karından ultrason yaptı.. kesemi gördü ama 7mm ve bebek gözükmüyor dedi...5haftalık gozukuyorsun dedi...geç döllenme olabilir yada bebek olmayabilir dedi...off çok moralimi bozduu haftaya tekrar gel dedi...varmı bu durumda olmuş olan yada tanıdığınin başına gelen

eltimin kuzeni geç döllenme yaşadı ama detayı ne bilmiyorum sata göre 4 ağustosta doğması gerekirken 20 ağustosta doğacak sata göre 6. haftada bile keseyi görememisler sanırım içini ferah tut sen

diar ve roseis öğretmenmisiniz? ben de öğretmenim batmandayımsiz nerde çalışıyosunuz????

biraz geç olacak cnm ama dışardaydım.. Evt ben sakaryada 1.sınıf öğretmeniyim

bu arada kanama başladı kuzular kırmızı bişiler geliyo hafif hafif akıntı gibi sonum hayrolsun

inşallah kendiliğnden gider cnm benim kimyasalımda hcg 1in altına düştü ve kanamam başladı doktor şanslısın dedi inşallah öyle kendiliğinden olur seninde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…