Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

cNIM fulyayi ben de cok merak ettim. kayinvalidesi de gelecekti acaba hastalandi mi? cumartesi temizlik pazar yemek falan yapcam diyodu. dinlenemedi de. yordu kendini belki de. daha fena oldu :18:

canım ben annemde kalmıyorum ama sabah eşim bırakıyo akşam alıyo annemde işi bıraktı kadın bana bakmak için cnm ya ama yemek kokularını duyunca bi kazan zorla yedirmişler gbi kusuyorum çok kötü çokkk, senin eşin yine yardımcı oluyormuş bizimkisinin en fazla yaptığı su vermek evi toplayamaz dağıtır anca

Son düzenleme:
Palavras soltas | Facebook kizlar bi sayfa onerisi bu. ispanyol sanirim kadin. bi suru fikir verebilir size. ozellikle bebek icin ben siklikla bakiyorum buraya. surekli foto kaydediyorum. bebegim oldugunda yapmak uzere. bir goz atin derim. en son yuklenen fotolardan biri bu da. elinizden geliyorsa da super olur valla. degisiklikte yapabilirsiniz. logusa tacinda kullanabilirsiniz. dantel ipiyle de yapilabilir. taci suslersiniz sonra ayy bi de bu vardi gecende yukledim. anneme yaptiririm bunu benim elimden gelmez cunku. ugurum olacak ya o benim. ugur bocegi de super olur o yuzden

kızlar merhaba daha geçmişe hiç bakmadım artık ancak ya yarın yada akşama fırsat bulursam bakabilirim ...

h.sonu temizlik dip köşe dünde yemek faslı derken fıtığım iyice azdı benim bugun iki buklumum ve 9 ayın çarşambası bu güne denk geldi bütün 1 ayın ödemesi bugundü anca nefes alabildim mrkta bıraktıysam kusuruma bakmayın merak ettiklerimde var tabiii hepiniz tek tek mrk ediyrum ama geçmişi okumaya suan için zamanım yok fatmammm ne yaptın aklım yüreğim sende aynur ablam ne yaptı irem merve yeliz kübranın ilk iş günüydü yanlış hatırlamıyorsam gülcan esra neler yaptınız herkes nasıl umarım iyisinzidir eğer ismini hatıorlayamadığım olduysa nolur kbakmasın hepinizi ayrı ayrı mrk ediyor ve seviyorum kafam kazan gibi belim felaket bir iki saatede k.validem gelicek bugun benim için tam bi karmaşa üstelik henüz bitmedi de eve gidip ohhh deme ihtimalimde yok malum kaygana geliyo

akşam bi fırsat bulup tüm geçmişi okuycam hepinizi çok kocaman öpüyorummm

geçmiş olsun canım baya yoğun bir tempo içindesin ve kaygana yüzünden de bu tempo devam edeceğe benziyor allah kolaylık versin yardımcın olsun ama sen yinede dikkatli ol yorma kendini fıtık şakaya gelmez kaynananda anlayış göstercektir sanırım,sağlık herşeyden önemli..

canım fulyam hoşgeldin geçmiş olsun dikkat et kuzum biraz kendine özledik seni sen iyi ol da akşam da kendini fazla yorma bende seni öpüyorum tatlımmm

yavrumm merak ettik valla. atesin tekrar cikti die dusunduk. cok gecmis olsun canim benim. Allah kolaylik versin. 1 ay sonra benim kayinvalidemle kayinpederim de geliyor. umarim sen de kazasiz belasiz atlatirsin

kızlar selam bugün hiç bakamadım o kadar yoğundu ki iş boynum ağrıdı rapor hazırlamaktan o kadar kötü hissediyorum ki kendimi hapşuruyorumda durmadan sizler naptınız neler oldu? fatma ne yaptık sonucu ne oldu aklım onda

kızlar saçma olacak belki ama bişey dicem. hani böyle yazılan mesajlarda alıntı yaparak cevap veriyoruz ya onu birden fazlakişiden alıntı yaparak tek mesajda nasıl cevaplıyosunuz ben bulamadım bi türlü!!!!!!!!!! umarım demek istediğimi de anlatabilmişimdir:))))

alintiyla cevaplanin yanindakini tikliyorsun. en sonuncusuna da alinti ile cevapla yapiyorsun canim. mesaj sayfasi aciliyor. cikan sayfada herkesin yazisinin altina kendi yorumunu yaziyorsun cicimm

aman sifayi kapma canim. dikkat et kendine. fatmanin degerleri dustu ve kanamasi basladi. sukur olsun operasyona gerek kalmadi.

alintiyla cevaplanin yanindakini tikliyorsun. en sonuncusuna da alinti ile cevapla yapiyorsun canim. mesaj sayfasi aciliyor. cikan sayfada herkesin yazisinin altina kendi yorumunu yaziyorsun cicimm

ok cnm şimdi fark ettim teşekkür ederim cevabın için :)))

merhaba kızlar nasılsınızzz.
bugün internete giremedim hiçç. çok yoğundum ve internette problemmli iş yerinde...
eve geldim yemek bulaşık ütü derken. sıkıcı bir günün dinlenme saatlerine geldim nihayettt :)))
sizler ne yaptınız özellikle fatmamı merak ettim.
geçmişe daliyorummm....

ya kızlarrr. valla olmaz öle sey... ben burdaki herkesi sohbeti muhabbeti çokk seviyorum. neler paylaştıkk. yok öle gitmek

fatmacımmm canım büyük geçmiş olsun. allah bundan sora gelicek bebklerimize uzun sağlıklı ömürler versinn.
sseni böle kendini bi nebze toparlamış ve umutlu görünce çok sevindim... inşallah güzel günler göreceğizz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…