Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

sukur canim kasik agrim disinda bi sorunum yok. insallah hamile oldugumu ogrenirsem daha iyi olacagimm 10 gun var reglime, offfff

Baya da varmış canım zaten yumrutlayalı daha 4 gün olmuş Sen yine de çalışmalara devam et :)
Umarım hamilelik haberini verirsin en kısa sürede :)

Bebeğin ne zaman olacağı da belli olmuyo yaa bak ben normalde 6. haftamdayım 6+5 bugün. Ama cumartesi günü doktor daha 4 buçuk aylık dedi. Yani benimki biraz geriden geliyo. Oysa ben tam yumurtadığım günden emindim artık ne ara olduysa bu sıpa bilemedim

saol canım valla kendime geldim yaptım yaparım yine yaparım allah bize sağlık versin şu kırmızılar gitsin bol ekşınlı geceler bizi bekliyor kayınvalidem de gidiyo bugün

saol canım valla kendime geldim yaptım yaparım yine yaparım allah bize sağlık versin şu kırmızılar gitsin bol ekşınlı geceler bizi bekliyor kayınvalidem de gidiyo bugün

iyi çalışmalar size canım

bize yasak 13. haftaya kadar. ben de de hiç istek yoktu zaten ama şimdi yasak konulunca ne olacak halimiz bilemiyorum

aman ne guzel/ Allah soyletmis 4 bucuk aylik yazmissin. cabucak gecsin bir avazda dogur insallah

geriden geliyo geç döllenme olmuş demekki kocan sen uyurken yaptı demekkii

aman ne guzel/ Allah soyletmis 4 bucuk aylik yazmissin. cabucak gecsin bir avazda dogur insallah

ayy evet yaa yanlış yazmışım 4 buçuk hafta diyecektim

sana bişi olmazda kocan marta yakın miyavlamaya başlar söyliyim az az oynaş adamla ama sana bişi yapmasın anladın sen

Kocayı başı boş bırakmam ben Allah korusun sonra napacağını şaşırır adamcağız

yavrularrr ben bi sey yaptim itimat etmek istemem buna ama merak ettim. hatirlarsaniz hulya abla (meleklerim35) igne testinden bahsetmisti aptim ben de. bilin bakalim ne oldu?

haklisin canim ama napiyim icim kipir kipir ben cok tez canliyimm olsun bitsin istiyorumm

bende senin gibiydim ve allah benim sınavımı sabırdan gönderdi ben 1 hafta boyunca doktora gitmedim nasıl durdum bilmiyorum ama dayandım sonra tam doktora girecekken doktor doğuma gitti beni yine bekletti biliyosunuz işte sana diyorumda insan o durumda sakin olamıyor kusura bakma ne olur yanlışta anlama kendim yaşadı diye herkes yaşıcak değil ama tecrübe galiba

yok yavrum yanlis falan anlayacak kusurluk bi durum yok. ben bunu defalarca yasadimm. umitlendimm umitlendim sonra husrana ugradim. hala akillanmadimm

Merhaba kızlar,,,

Fatmacım çok geçmiş olsun sana... Atlattığına sevindim... Bugün iyi olmana çok daha sevindim....
Umarım hayırlı ve sağlıklı bebiş haberini en kısa zamanda verirsin....

Ben yine yedim kırmızı kartı tam vaktinde bekliyordum aslında ama yine de üzülüyor insan...
artık hesapları kitapları bir kenara bırakıyorum... bütün hayatımı bebiş olma ihtimali üzerine planlamışım dört aydır bu aydan itibaren yapmayacağım artık... ne yumurtlamayı hesaplıyorum ne de bir sonraki batımı...
Rabbim kısmet ederse ne hesabı var ne kitabı var bu işin...
o yüzdendir ki topiğe girmeme kararı aldım ister istemez stres yapıyorum kendime...
bir yandan da seni ve aynuru çok merak ettim girip bi bakayım dedim... Hem de bağımlıllık gibi bişey :)
Aynur Trabzon'a gitti heralde ses yok...

Topiğin güzel hamiş adayları ve hamişleri sizler de iyisinizdir umarım...
Çok güzel bir hafta diliyorum herkeslere....
Gönlünüzde ışıl ışıl güneşler açsın herdaim...

çok teşekkür ederim bitanem iyiyim çok şükür geçen gece oturdum sizlere upuzun bi mesaj yazdım duygularımı anlattım gidiyorum bi müddet yokum diye yazacaktım ki sayfa zaman aşımı olmuş kaydetmedi attı sistem beni sonra vazgeçtim veda etmekten dediğin gibi bağımlılık gibi kim ne yapmış kimin batı gelmiş filan şimdilik sizlerleyim kafamdan çıkardım bebişi allah hayırlı zamanda nasip etsin burayada eğlenceğine geliyorum muhabbete kızları merakıma sadece gebelik değil bi sürü şey paylaştık onları bile merak edio insan

haklısın burda paylaştıklarımız için ayrılamıyor insan :)

haklısın burda paylaştıklarımız için ayrılamıyor insan :)

hatta geçen içimden geçirdim aynur ablanın teli olsa arasam naptın desem aynı şey şimdi fulya için geçerli çok mu hasta oldu acaba:18::18:
bizim diğer grupta asker yarenlerinde bi müddet sonra tellerimiz facebooklarımız vardı biri gelmeyince hemen arardık hayırdır sen yoksun bugün kötü bişey yok dimi filan diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…