- Konu Sahibi antidepresif
-
- #9.181
kızlar çok kötü bi gece geçirdim
annem biraz rahatsızlandı bende onu hastaneye götürdüm
ben izmirdeyim biliyosunuz ama izmirin biraz dışında
dokuz eylüle gidiyoduk tam yola çıktık otobanda araba arıza yaptı
onu hallettik hastane girdik bekliyoruz çok kalabalıktı minicik bi bebiş getirdiler
ambulanla ağzından kan geliyodu ama çok onu gördüm çok kötü oldum
ağlamaya başladım dayanamam ben pek neyse işimiz bitti yola çıktık
tam otobana girdim kedi önüme bi atladı ezdim kediçiği
şiştim ya ağlamaktan bu gece uyku yok bana
kızlar merhaba daha geçmişe hiç bakmadım artık ancak ya yarın yada akşama fırsat bulursam bakabilirim ...
h.sonu temizlik dip köşe dünde yemek faslı derken fıtığım iyice azdı benim bugun iki buklumum ve 9 ayın çarşambası bu güne denk geldi bütün 1 ayın ödemesi bugundü anca nefes alabildim mrkta bıraktıysam kusuruma bakmayın merak ettiklerimde var tabiii hepiniz tek tek mrk ediyrum ama geçmişi okumaya suan için zamanım yok fatmammm ne yaptın aklım yüreğim sende aynur ablam ne yaptı irem merve yeliz kübranın ilk iş günüydü yanlış hatırlamıyorsam gülcan esra neler yaptınız herkes nasıl umarım iyisinzidir eğer ismini hatıorlayamadığım olduysa nolur kbakmasın hepinizi ayrı ayrı mrk ediyor ve seviyorum kafam kazan gibi belim felaket bir iki saatede k.validem gelicek bugun benim için tam bi karmaşa üstelik henüz bitmedi de eve gidip ohhh deme ihtimalimde yok malum kaygana geliyo
akşam bi fırsat bulup tüm geçmişi okuycam hepinizi çok kocaman öpüyorummm
kızlar selam bugün hiç bakamadım o kadar yoğundu ki iş boynum ağrıdı rapor hazırlamaktan o kadar kötü hissediyorum ki kendimihapşuruyorumda durmadan sizler naptınız neler oldu? fatma ne yaptık sonucu ne oldu aklım onda
merhaba kızlar nasılsınızzz.
bugün internete giremedim hiçç. çok yoğundum ve internette problemmli iş yerinde...
eve geldim yemek bulaşık ütü derken. sıkıcı bir günün dinlenme saatlerine geldim nihayettt :)))
sizler ne yaptınız özellikle fatmamı merak ettim.
geçmişe daliyorummm....
ya kızlarrr. valla olmaz öle sey... ben burdaki herkesi sohbeti muhabbeti çokk seviyorum. neler paylaştıkk. yok öle gitmek
fatmacımmm canım büyük geçmiş olsun. allah bundan sora gelicek bebklerimize uzun sağlıklı ömürler versinn.
sseni böle kendini bi nebze toparlamış ve umutlu görünce çok sevindim... inşallah güzel günler göreceğizz
sevgili zizagçok geçmiş olsun bundan sonra sağlıklı bebeklerin olsun inşallah
günayyyydıınnnn kızlarrrr....
nasılsınızzzz..
ben uykusuz ve yorgunummbölük pörçük uyudum dün gece...
hülya ablacım geçmiş olsun, allah daha büyük kazalardan korusun. annen nasıl şimdi...
fatmaaa bebişim nasılsınn
onu hallettik hastane girdik bekliyoruz çok kalabalıktı minicik bi bebiş getirdiler
canlar değerim düşüyorr 19a gerilemiş doktorumla telefonda konuştum %99 dış gebelik değil kanamanda başlamış düşük yapıyosun dedi biraz halsizim ama durum bu şimdilik canlar merak ettiğiniz için teşekkür ederim
günaydın fatmacım cnm bnm çok geçmiş olsun çok üzüldüm inan rabbim inş bundan sonralarnda sağlıklı gebelik yaşatır sana dualarım sennle
günaydın hatunlar.............
günaydın iremcan ghoşgeldin nassın bakemmm
iyidir canım , seni sormalı ........
gitmeyin kuzumben gitmedim gidemedim tubişimm ama lanvin kararlı sanırım
günaydın şekerrr.. ay kocişle cumartesi akşam bizde gittik. hele 2. bölüm öldük gülmekten. arka sırada 16-18 yaşlarında gençler vardı ayaklarını yere vura vura güldüler...günaydın bebekim ben çok halsizim bide dün gülmekten yorgubn düştüm cem yılmaza gittik tavsiye ederim çok komik yaa sen nasılsın nası gidiyor
günaydın canım nasılsınn...günaydın hatunlar.............
geçmiş olsun fulyaaaaaaaa canım kaygana senden değerli mi kendine iyi bak, yıpratma kendini o kadar geliyolar, kendileri temizleyip kendileri yapsınlar yemeklerini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?