Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

kızlar çok kötü bi gece geçirdim
annem biraz rahatsızlandı bende onu hastaneye götürdüm
ben izmirdeyim biliyosunuz ama izmirin biraz dışında
dokuz eylüle gidiyoduk tam yola çıktık otobanda araba arıza yaptı
onu hallettik hastane girdik bekliyoruz çok kalabalıktı minicik bi bebiş getirdiler
ambulanla ağzından kan geliyodu ama çok onu gördüm çok kötü oldum
ağlamaya başladım dayanamam ben pek neyse işimiz bitti yola çıktık
tam otobana girdim kedi önüme bi atladı ezdim kediçiği
şiştim ya ağlamaktan bu gece uyku yok bana

ay ablacim neler gelmis basina. Allah beterinden saklasin. cok gecmis olsun. annen nasil oldu iyidir umarim

fulimm canm sağlığında bişey olmamasına sevindim yoğunluk biraz yorar ama geçer canımcım bizi sensiz bırakma merak ediyoruz sonra bugün bizimle olursun heralde naptı kaynanan geldimi dün akşam

günayyyydıınnnn kızlarrrr....
nasılsınızzzz..
ben uykusuz ve yorgunumm bölük pörçük uyudum dün gece...
hülya ablacım geçmiş olsun, allah daha büyük kazalardan korusun. annen nasıl şimdi...
fatmaaa bebişim nasılsınn

canlar değerim düşüyorr 19a gerilemiş doktorumla telefonda konuştum %99 dış gebelik değil kanamanda başlamış düşük yapıyosun dedi biraz halsizim ama durum bu şimdilik canlar merak ettiğiniz için teşekkür ederim

tubam umutluyum en azından hamile kalıyorum güzel günler göreceğizzz

günaydın bebekim ben çok halsizim bide dün gülmekten yorgubn düştüm cem yılmaza gittik tavsiye ederim çok komik yaa sen nasılsın nası gidiyor

çok geçmiş olsun ablacımmm allah beterinden saklasın

günaydın fatmacım cnm bnm çok geçmiş olsun çok üzüldüm inan rabbim inş bundan sonralarnda sağlıklı gebelik yaşatır sana dualarım sennle

geçmiş olsun cnm üzme kendini çok fazla bilinç altınada yerleştirme piskolojin bozulur allah korusun

geçmiş olsun fulyaaaaaaaa canım kaygana senden değerli mi kendine iyi bak, yıpratma kendini o kadar geliyolar, kendileri temizleyip kendileri yapsınlar yemeklerini

ben gitmedim gidemedim tubişimm ama lanvin kararlı sanırım
gitmeyin kuzum biliyorum fatmacım zaman zaman zor durumlar başımıza gelebiliyo. bırakın topiği hayata bile küsüyoruz, kendimizi çekiyoruz. ama başından talihsiz bir olay geçmiş biri olarak diyorum, o dönemlerde benim de kendimi geri çekmişliğim vardır, yine de burası bize ilaç gibi. birbirini anlayan dertlerini paylaşan hatunlarız.hep destek tam desteğiz burda birbirimize allaha şükür. muhabbet ede ede kafamızı dağıtıyoruz.

günaydın bebekim ben çok halsizim bide dün gülmekten yorgubn düştüm cem yılmaza gittik tavsiye ederim çok komik yaa sen nasılsın nası gidiyor
günaydın şekerrr.. ay kocişle cumartesi akşam bizde gittik. hele 2. bölüm öldük gülmekten. arka sırada 16-18 yaşlarında gençler vardı ayaklarını yere vura vura güldüler...
ben de tavsiye ederimmm. little little little on the middle

günaydın hatunlar.............
günaydın canım nasılsınn...

geçmiş olsun fulyaaaaaaaa canım kaygana senden değerli mi kendine iyi bak, yıpratma kendini o kadar geliyolar, kendileri temizleyip kendileri yapsınlar yemeklerini

ha haaaa sen buldun bacım galiba öle kayganaaa benimki geldiğinde 10 gün kaldı yardımcı bayanın ne zaman gelcek diye sordu. bayanın geldiği gün de vınnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…