Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

doktoru aradım gel ilaç başlamak gerekebilir dedi...
şimdi bebişe kahvaltı hazırladım doyuracağım onu sonrada devlet hastanesin gideceğimm bi muayne olayacağım

ben topiklerde değilde netten hoşuma gidenleri wordde hazırladım bir elim değse gidip çıktı alcamm..........

güzel tarif olan bir topik banada deyinde çıktı almadan ekleyim bende .........

bende kendime senin usul bi yemek kitabı yaptım beğendiklerimi aldım wordde bastım yemekler soslar börekler tatlılar derkn koca bi klasör olucak

kendime suç ortakları arıyorum... virüs gbi yayıyorum tarif topiklerini yaşasın kötülükkk

ben bide sadece okumuyorum. kopyalayıp TARİFLER diye bi word dosyam var masaüstünde ona yapıştırıyomm.
valla kendim için deil, ay diyetteyim bennn gelen giden misafirlere bi de kocişeee

ahahahahahahah hepimizde aynı takdiği uygulamışız ya laaaa

doktoru aradım gel ilaç başlamak gerekebilir dedi...
şimdi bebişe kahvaltı hazırladım doyuracağım onu sonrada devlet hastanesin gideceğimm bi muayne olayacağım

git tabi cnm drun muayne etsin mutlaka dediği gibi ilaç gerekebilir Rabbim korusun sizi

ben bide sadece okumuyorum. kopyalayıp TARİFLER diye bi word dosyam var masaüstünde ona yapıştırıyomm.
valla kendim için deil, ay diyetteyim bennn gelen giden misafirlere bi de kocişeee

bende kayganam bugünde sen yap hep ben hep ben derse diye

bende kendime senin usul bi yemek kitabı yaptım beğendiklerimi aldım wordde bastım yemekler soslar börekler tatlılar derkn koca bi klasör olucak

ben iyice aştım kendimi didoştan a5 formatında nası kaydediliyo onu öğrendim, küçük defter gibi çıkartcam, ünideki kitap fotokopileri gibi büyük olmasın azıcık estetik olsun deyi

kızlar hepinizi çok seviyorum iyiki varsınız
ama benim şimdi çıkmam lazım bir sürü iş var
beni bekliyo işlerimiz bitirip hemen gelicem

allah kıss sana ne demeli. öldüm gülmektennn

akullu gacu seniii

kızlar hepinizi çok seviyorum iyiki varsınız
ama benim şimdi çıkmam lazım bir sürü iş var
beni bekliyo işlerimiz bitirip hemen gelicem

bizde seni seviyoruz ablacım kolay gelsin görüşürüzzzz

kızlar ben bi tuhafım bütün eklemlerim oynuyo içim bulanıyo basım dönüyo oturduğum yerden düşecek gibi hissediyorum bi ayran fln aldırıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…