- Konu Sahibi antidepresif
-
- #9.281
yedin beni küboşum yaaa yerim senin şaşkın suratlarını
ben topiklerde değilde netten hoşuma gidenleri wordde hazırladım bir elim değse gidip çıktı alcamm..........
güzel tarif olan bir topik banada deyinde çıktı almadan ekleyim bende .........
ya şu yemek tariflerinin olduğu yeri söylemişsin canım
ne yani sizin bana düşmanlığınızmı var zaten iyice şiştim
yarım dünya gibi oldum bide şimdi bunlara bak dur
offff yaaa zaten mutfağı çok severim allahtan boy var kaldırıyo ama yinede 78 kiloyum ben
geçen sene 36 bedendim şimdi 42 oldum imdaaaaaat
doktoru aradım gel ilaç başlamak gerekebilir dedi...
şimdi bebişe kahvaltı hazırladım doyuracağım onu sonrada devlet hastanesin gideceğimm bi muayne olayacağım
ben bide sadece okumuyorum. kopyalayıp TARİFLER diye bi word dosyam var masaüstünde ona yapıştırıyomm.
valla kendim için deil, ay diyetteyim bennngelen giden misafirlere bi de kocişeee
şimdi bebişe kahvaltı hazırladım doyuracağım onu sonrada devlet hastanesin gideceğimm bi muayne olayacağım
kendime suç ortakları arıyorum... virüs gbi yayıyorum tarif topikleriniyaşasın kötülükkk
ben bide sadece okumuyorum. kopyalayıp TARİFLER diye bi word dosyam var masaüstünde ona yapıştırıyomm.
valla kendim için deil, ay diyetteyim bennngelen giden misafirlere bi de kocişeee
bende kendime senin usul bi yemek kitabı yaptımbeğendiklerimi aldım wordde bastım yemekler soslar börekler tatlılar derkn koca bi klasör olucak
bende kayganam bugünde sen yap hep ben hep ben derse diye
ben iyice aştım kendimi didoştan a5 formatında nası kaydediliyo onu öğrendim, küçük defter gibi çıkartcam, ünideki kitap fotokopileri gibi büyük olmasın azıcık estetik olsun deyi
bende kayganam bugünde sen yap hep ben hep ben derse diye
ben iyice aştım kendimi didoştan a5 formatında nası kaydediliyo onu öğrendim, küçük defter gibi çıkartcam, ünideki kitap fotokopileri gibi büyük olmasın azıcık estetik olsun deyi
kızlar hepinizi çok seviyorum iyiki varsınız
ama benim şimdi çıkmam lazım bir sürü iş var
beni bekliyo işlerimiz bitirip hemen gelicem
allah kıss sana ne demeli. öldüm gülmektennn
allah seni hamiş yapsın de nolur deeee (iyice sıyırmış irem formatındayım)
allahh seni hamişşşş yapsınnn inşallahhhhh
kızlar ben bi tuhafım bütün eklemlerim oynuyo içim bulanıyo basım dönüyo oturduğum yerden düşecek gibi hissediyorum bi ayran fln aldırıyım
allah seni hamiş yapsın de nolur deeee (iyice sıyırmış irem formatındayım)
sen bayağı yorulmuşun niye izin almadın ki diycem ama , evde kaygana varkende dinlenilmez ki
sen bayağı yorulmuşun niye izin almadın ki diycem ama , evde kaygana varkende dinlenilmez ki
kaygananı gönder 2 gün izin al bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?