Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

evet ablacım aynen öyle arada bi kaç gün kardeşlerine gider die düşünüyorum bakalımmm

ya azıkcık benimle ilgilenir misiiz çok korkuyorumm..

tatlı geçmiş sayfalarda yazdığımı okudun mu...bi kere panik olma.. stres düşmanımız bizim. bence hemen doktora git. 400 küsurdan 800 küsur olmus değerin yükselmiş. düşük falan deildir. muhtemelen rahminde bazı kanama alanları oluşmuştur. ama onunda progesteron gibi bi ilaçla durdurulması lazım. seni ve bebişini zorlar fazladan akan.. doktorunu aradın mı...

anlaşılan kimse bizimle konuşmak istemiyorum bebişim gidelim bu diyardan..

canım değerin iyi artmış bence bi problem yok eğer kanaman çoksa doktora gözükmekte fayda var.

Kızlar selamm nasılsınızz az bi göz attım geçmişee ve gidiyorumm

Kocadan azarı yedim çok oyalanıyosun bilgisatarda diyoo ders çalış diyooo

Öpüyorum hepinizi görüşürüzzz

değer canım cumartesi akşam beş gibi 430 du dün gece iki de tekrar yaptırdım 820 olmuş ii mi sizce

canım değerin iyi 2 günde en az % 60 artmalı seninde artmış, lekelenme içinde arkadaşların dediği gibi dinlen bolca yorma ki tutunsun bebeğin, büyük ihtimal tutunmadan dolayıdır, stres yapma lekelenmek normal herkeste olmasada lekelenip hatta kanamalı 9 ay geçirenler var diyorum sana, yeterki değerin düşmesin bu arada ,

aslında sakinimdir ama bazen istiyo piskopatlık
günde hiç gelmese 600 700 kişi giriyo dükkana ehh içinden iki çinayet çok değil aslında yüzdeye vurursan
idare eder:))

ya şu yemek tariflerinin olduğu yeri söylemişsin canım
ne yani sizin bana düşmanlığınızmı var zaten iyice şiştim
yarım dünya gibi oldum bide şimdi bunlara bak dur
offff yaaa zaten mutfağı çok severim allahtan boy var kaldırıyo ama yinede 78 kiloyum ben
geçen sene 36 bedendim şimdi 42 oldum imdaaaaaat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…