Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

bende bakıyom yemek sitelerine ama canım istiyor sonra bi yerim şişcek diye korkuyommm

bunun üzerine bir yorum tanımam arkadas cok acıklayıcı olmuş

elosa ve "bu da benim lezzet topiğimmm" diye bi topik var anaaammmm görseller süperrrr

çok sevindim gerçi hülya pek kimse demiyo genelde hüliş diyolar
alıştım bende ama severim ismimi kaç gün kalcak kayganalar
ben bu konuda rahatım benim hiç kayganam olmadı benim kociş tek

ayy bende gece kuşuydum ünide filan ama şimdi tavuk oldum adamıda alıp yatırıyom 11de

elosa ve "bu da benim lezzet topiğimmm" diye bi topik var anaaammmm görseller süperrrr

uuwwwww uğrayıp uğrayıpp şişineyim o zaman bende ben çok seviyorum daha önce yapmadığım şeyleri denemeyi

çok sevindim gerçi hülya pek kimse demiyo genelde hüliş diyolar
alıştım bende ama severim ismimi kaç gün kalcak kayganalar
ben bu konuda rahatım benim hiç kayganam olmadı benim kociş tek

anneme de hüliş diyolar zaten ablacımm banada fuliş 2 hafta burdalar ablacım kayganamla görümcemm zorları yok aslında ama işte evde yanlız değilsin ya tuhaf işte kapını kapat yat wc ye kalksan yanlış anlaşılır mı vss si var

terbiyesiz gız gısmısı öyle konuşmaz deycemde olmaz

öyle tabi evin içinde biri oldumu insan rahat edemiyo
o yüzden bende eşime hep diyom ebeveyn banyolu bi ev diye
ama malesef bizim burda 3+1 bile bulmak zor bide benim kocaman kızım var annemde benle
o yüzden seni anlıyabiliyorum

aaa kübra mı adaşım benimabla valla rahatım ya bütün gün bir ton dosya ile bunları bilgisayara aktarmakla ugrastım alıscm zamanla

allah yardımcın olsun canım evrak işi zor bilirim
hoş benim şuan yaptığımda pek kolay sayılmazda napıcan iş işte
eğer sakin biri olmasam valla hergün iki çinayet:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…