- Konu Sahibi antidepresif
-
- #9.241
o da bi şey mi ben de kadınlar külübündeki yemek topiklerini keşfettim onlara bakıyom ara ara... çivi çivi söker gibi ama deil ruhuma işkence yapıyorum şu an
hem diyet diyet diyom hem de hımmm bu tarif güzelmiş
ben evlenmeden önce yaratık gibi bişeydimmm uyku nedir bilmezdim 5 te yatım 6 da dikilirdim birde ışıkta uyuyamamm ben gün ağrınca uyanırım ama gel gör koca koynuna girdim anam uyanasım gelmiyobek dadlu geldiii
bunun üzerine bir yorum tanımam arkadas cok acıklayıcı olmuş
elosaaabende bakınıp bakınıp şişiniyommmm
yaaa benimde canım onyüzbinmilyon şey istiyo ama boğazım çok kötü ne tat alıyorum ne bişey pas gibi ağzımın içi suyun bile tadını alamaz oldum
aynen öyle ablacım ne oturabiliyorum ne kalkabiliyorum ne doğrulabiliyorum ne eğilebiliyorum hayır bide kaygana yanlış anlıycak diede ödüm kopuyo çaktırmıycam die dik durmaya çalışıyorum işkenceeee belimin arkasına yastık koyuyorum biraz iyi geliyo şuan için ablacımm bu arada anneminde adı hülya ablaaa
ben evlenmeden önce yaratık gibi bişeydimmm uyku nedir bilmezdim 5 te yatım 6 da dikilirdim birde ışıkta uyuyamamm ben gün ağrınca uyanırım ama gel gör koca koynuna girdim anam uyanasım gelmiyobek dadlu geldiii
elosa ve "bu da benim lezzet topiğimmm" diye bi topik var anaaammmmgörseller süperrrr
çok sevindim gerçi hülya pek kimse demiyo genelde hüliş diyolar
alıştım bende ama severim ismimi kaç gün kalcak kayganalar
ben bu konuda rahatım benim hiç kayganam olmadı benim kociş tek
canım dikkat et kendine uzan dinlen doktorunu ara belkide yerleşme kanamasıdır değerin nasıl yükselmiş mi peki
ayy bende gece kuşuydum ünide filan ama şimdi tavuk oldum adamıda alıp yatırıyom 11de
ayy bende gece kuşuydum ünide filan ama şimdi tavuk oldum adamıda alıp yatırıyom 11de
Eki Görüntüle 612805
kızlarr bizim topiğe nazar değdi valla... dökülüyoruz tek tek online bi kurşun dökünelimmm
girin çarşafın altınaaa
kübracım yeni işin nasıl rahatmısın
bu arad benim kızımın adı kübra
uuwwwww uğrayıp uğrayıpp şişineyim o zaman bende ben çok seviyorum daha önce yapmadığım şeyleri denemeyi
anneme de hüliş diyolar zaten ablacımm banada fuliş2 hafta burdalar ablacım kayganamla görümcemm zorları yok aslında ama işte evde yanlız değilsin ya tuhaf işte kapını kapat yat wc ye kalksan yanlış anlaşılır mı vss si var
terbiyesiz gız gısmısı öyle konuşmaz deycemde olmaz
elosa ve "bu da benim lezzet topiğimmm" diye bi topik var anaaammmmgörseller süperrrr
aaa kübra mı adaşım benimabla valla rahatım ya bütün gün bir ton dosya ile bunları bilgisayara aktarmakla ugrastım alıscm zamanla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?