- Konu Sahibi antidepresif
-
- #9.841
ohh hayırlı olsun cnm güle güle kullan okudum tak takıştır :)
aaaaaaaaaaa niye pişman oldun kızzzzz hem nerden aldın bakımmm
desene 1 günü de bir on günüde kolay gelsin yawrum sanaaa nerden enerji alıcam ben yaaa dinlenmeyi geç uyuyamıyorum bilemmm :26::26::26:
napalım yawrum az çalıştık az lafladıkkk işte bildiğin gibi gidip kalmak eve gelmesinden iyidir boşver
buraya bi abla geliyo o getiriyor 100 tl verdim ondan pişman oldummm
hımmmmm pek karlı bi alışveriş olmadı sanırım neysem almış bulunmuşsun o paranın çıkacağı varmışsendennn çek resminide görelim bebeğimmmmm ciciniiii
canlarr ne yazarmissiniz bea, peh peh pehhh. Oku oku gozlerim donduuu. Nasilsiniz bakalimm
fatmacanimm iyi gunlerde kullan sana su sarkiyla seslenmek istiyorumm :cikar at acilari, giy hadi cicileri, her seyi unutturur istanbul geceleri
bende diyom bu kız aşağıdan neyi kesiyooooHoşgeldin yawruşummmmm
canlarr ne yazarmissiniz bea, peh peh pehhh. oku oku gozlerim donduuu. nasilsiniz bakalimm
fatmacanimm iyi gunlerde kullan sana su sarkiyla seslenmek istiyorumm :cikar at acilari, giy hadi cicileri, her seyi unutturur istanbul geceleri
kuzum bi de arada uyumusumm, o kadar yanniGrup oluyormusuz.fulyacanim sana da su sarkiyla sesleneyim: Grup olalim grup, turp gibiyim turp turp, cikita muzzzz .deliriyorum sanirimm. Esikteyim tam. Gun icinde uzun sure uyuyunca bole oluyorum ben. Isterseniz arkadasligimizi bi gozden gecirin. Bulusmadan once ozellikle.
ayyy bu akşamm çıkıyozzz zatiiii yemğe gidiyozzz arkadaşlarlaaa
ayyy ne kadaaannn güzelll bende aile saadeti içinde kına gecesinde olacağımmmm
icime dogmuss demekayyy bu akşamm çıkıyozzz zatiiii yemğe gidiyozzz arkadaşlarlaaa
icimdeki igrenc insan cikti meydana, aman Allahimm.bugun iyice cividimm yahuuajdara bağlayana kadar herşey çok iyiydi ya laaaa
alemsin fulii yaaa :) senn kaynananlar nerde yaşıo böle 2 hafta geldiler
icime dogmuss demek
Icimdeki igrenc insan cikti meydana, aman allahimm.bugun iyice cividimm yahuu
yawruşumm bandırmada yaşıyolar allah var çok severim kendilerini ama bi süre sonra bayıyoooBirde çok yorgunum ben bu hafta hastaydım da düzelemedim dinelenemeyince de sıyırdımmmm zaten en son bayramda gelmişlerdi şimdide hem düğün için hemde görümcemin üni yarı yıla girdi uzun kalma olayıda burdan çıktı zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?