Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

buraya bi abla geliyo o getiriyor 100 tl verdim ondan pişman oldummm

canlarr ne yazarmissiniz bea, peh peh pehhh. oku oku gozlerim donduuu. nasilsiniz bakalimm
fatmacanimm iyi gunlerde kullan sana su sarkiyla seslenmek istiyorumm :cikar at acilari, giy hadi cicileri, her seyi unutturur istanbul geceleri

canlarr ne yazarmissiniz bea, peh peh pehhh. Oku oku gozlerim donduuu. Nasilsiniz bakalimm
fatmacanimm iyi gunlerde kullan sana su sarkiyla seslenmek istiyorumm :cikar at acilari, giy hadi cicileri, her seyi unutturur istanbul geceleri

bende diyom bu kız aşağıdan neyi kesiyoooo Hoşgeldin yawruşummmmm

bende diyom bu kız aşağıdan neyi kesiyoooo Hoşgeldin yawruşummmmm

kuzum bi de arada uyumusumm, o kadar yanni grup oluyormusuz.fulyacanim sana da su sarkiyla sesleneyim: grup olalim grup, turp gibiyim turp turp, cikita muzzzz .deliriyorum sanirimm. esikteyim tam. gun icinde uzun sure uyuyunca bole oluyorum ben. isterseniz arkadasligimizi bi gozden gecirin. bulusmadan once ozellikle.

canlarr ne yazarmissiniz bea, peh peh pehhh. oku oku gozlerim donduuu. nasilsiniz bakalimm

ayyy bu akşamm çıkıyozzz zatiiii yemğe gidiyozzz arkadaşlarlaaa

alemsin fulii yaaa :) senn kaynananlar nerde yaşıo böle 2 hafta geldiler

yawruşumm bandırmada yaşıyolar allah var çok severim kendilerini ama bi süre sonra bayıyooo Birde çok yorgunum ben bu hafta hastaydım da düzelemedim dinelenemeyince de sıyırdımmmm zaten en son bayramda gelmişlerdi şimdide hem düğün için hemde görümcemin üni yarı yıla girdi uzun kalma olayıda burdan çıktı zaten

[video=youtube;vx4XWVn9dAs]http://www.youtube.com/watch?v=vx4XWVn9dAs[/video]

her zaman dediğim gibi HERŞEY SENİNLE GÜZEL CANIM KOCACIĞIMMMMM

ayyy aşkım depreşttiiiiii du bi gidip sarılıp gelimmm

biz geldikkkk....

ohhh akşam biri kınaya gidio biti başka yere gidiyo kiminin görümcesi geliyo kiminin kaynanası kimi de annesine gidiyo :))) Benimde canım gezmek istiyo yaaaa beni de götürün bir yerlere . bi de yemek programı izliyordum ayy canım bi ıspanak çekti bi ıspanak çektii evde olsa yıkmasına üşenmiycem pişircem hemen ama evde yok bugün pazar da yok

anladım cnm ya hayırlısı olsun herşeyin tadı dozunda güzel derler ya aynn abartınca tadı kaçıo ama kocanın hatrı işte bizde haftasonu gitcez bnde kalmayı pek sevmem ama ypmk bişi yok kalcazz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…