Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

kıyamam sana ya hamiş aşmı eriosun sen :) bn yarın akşam kaynanama gidiom büyük ihtimal yarın olmazsa c.tesi sarıyerdeyim haftasonu herkes bi yerlerde

canım güzel bnce sende beğendisen sorun yok )

ajdara bağlayana kadar herşey çok iyiydi ya laaaa

olsun bebeğim alınmış alınmıştır. Ayrıca güzelmiş ve sende daha da güzel olacağı kanısındayım bitanemm benimmm

iyi gunlerde kullan canimm, uzulme hic. begenmissin madem.onemli olan o.

evet ya kızlar beğendimm hemde aslında gerçek gümüşe göre filan pahalı değil sizle buluşmaya gelince takarım bende teşekkür ederimmm

oyyy kıyamam sanaaa gel seni kınaya götürimmmmm ama oynamak yok

kıyamam sana ya hamiş aşmı eriosun sen :) bn yarın akşam kaynanama gidiom büyük ihtimal yarın olmazsa c.tesi sarıyerdeyim haftasonu herkes bi yerlerde

evet aş eriyorum :) doğru yaa haftasonu oluncaa öyle oluyoo. bizim burda akrabamız kimsemiz olmadığı için hep evdeyiz :)

anladım cnm ya hayırlısı olsun herşeyin tadı dozunda güzel derler ya aynn abartınca tadı kaçıo ama kocanın hatrı işte bizde haftasonu gitcez bnde kalmayı pek sevmem ama ypmk bişi yok kalcazz

aynen öyle koca hatrı ağzının tadını kaçırıcağına sabret gitsin şekercimmm nede olsa sevdiğimiz adamların anaları

marketten yıkanmışş alsana bebeğimm dondurulmuş çok kolay çok temizzz
biz süleymaniye gidicezz kurufasülyeye

ben şimdi hem size laf yetiştiriyorum hemde oje sürüyorum ufaktan hazırlanıyorum ki akşam eve gidip giyineyim rahat rahat detaylarla uğraşmayayım

marketten yıkanmışş alsana bebeğimm dondurulmuş çok kolay çok temizzz
biz süleymaniye gidicezz kurufasülyeye

markette dondurulmuş hiç görmedim canım :S ama ben sağlıklı ürünlerden yanayım pazarda dolu satılıyo taze tazeee onları alırım :))

kurufasülyeye gidicez derken ben anlamadım kurufasülye yemeye mi gideceksiniz?

sen yinede çok hoplayıp zıplama bitanemmm aklının koca bi bölümünde olsun hamile olduğunnn

aklımda canım merak etme :)) ege yöresi oyunları ağır zaten zıplamıyosun fazla

ayy kızlarr canım süslenmek istedi haa :))) evde böyle eşofmanlarla oturuyorum hep kıyafetler gardopta eskiyo :d

Gerçi bir çoğunun içine sığmıyorum ama

bende çok kalabalık olmazsa çıkmadan o işi halletmeyi düşünüyorum eve ne kadar az iş bırakırsam o kadar az stres olurummm

en güzeli evde az koşturursun nerde kına fındıkzadede mi

yok kızzz ben masa altına sığmammmm

ozaman seni masanın üstüne yatırsınlar çocukları yatırırlardı yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…