- Konu Sahibi antidepresif
-
- #9.861
biz geldikkkk....
ohhh akşam biri kınaya gidio biti başka yere gidiyo kiminin görümcesi geliyo kiminin kaynanası kimi de annesine gidiyo :))) Benimde canım gezmek istiyo yaaaa beni de götürün bir yerlere . bi de yemek programı izliyordum ayy canım bi ıspanak çekti bi ıspanak çektii evde olsa yıkmasına üşenmiycem pişircem hemen ama evde yok bugün pazar da yok
canım güzel bnce sende beğendisen sorun yok)
ajdara bağlayana kadar herşey çok iyiydi ya laaaa
olsun bebeğim alınmış alınmıştır. Ayrıca güzelmiş ve sende daha da güzel olacağı kanısındayım bitanemm benimmm
iyi gunlerde kullan canimm, uzulme hic. begenmissin madem.onemli olan o.
biz geldikkkk....
ohhh akşam biri kınaya gidio biti başka yere gidiyo kiminin görümcesi geliyo kiminin kaynanası kimi de annesine gidiyo :))) Benimde canım gezmek istiyo yaaaa beni de götürün bir yerlere . bi de yemek programı izliyordum ayy canım bi ıspanak çekti bi ıspanak çektii evde olsa yıkmasına üşenmiycem pişircem hemen ama evde yok bugün pazar da yok
ayyy ne kadaaannn güzelll bende aile saadeti içinde kına gecesinde olacağımmmm
evet ya kızlar beğendimm hemde aslında gerçek gümüşe göre filan pahalı değil sizle buluşmaya gelince takarım bendeteşekkür ederimmm[/Q
rica ederiz bebiş güle güle kullan iyi günlerde
kıyamam sana ya hamiş aşmı eriosun sen :) bn yarın akşam kaynanama gidiom büyük ihtimal yarın olmazsa c.tesi sarıyerdeyim haftasonu herkes bi yerlerde
anladım cnm ya hayırlısı olsun herşeyin tadı dozunda güzel derler ya aynn abartınca tadı kaçıo ama kocanın hatrı işte bizde haftasonu gitcez bnde kalmayı pek sevmem ama ypmk bişi yok kalcazz
oynarsın kız birazzz duramazsın sen oynamadann
biz geldikkkk....
oyyy kıyamam sanaaa gel seni kınaya götürimmmmm ama oynamak yok
heee kapı gıcırtısı yeterrryeterdeee düşüp sızmam inşallah tenha bi yererde
ben şimdi hem size laf yetiştiriyorum hemde oje sürüyorum ufaktan hazırlanıyorum ki akşam eve gidip giyineyim rahat rahat detaylarla uğraşmayayım
ayy burda olsa gelirim hemen ama ben oynamadan duramam :
Akşam kursum var orda oynıycam artıkk doktora sordum bi sakıncası yok dedi
aynen öyle koca hatrı ağzının tadını kaçırıcağına sabret gitsin şekercimmm nede olsa sevdiğimiz adamların anaları
masa altında filan uyuyup kalmaaaa
bende birazdan makyaj yapcam sabahtan yapmadım bozuluyo dağılıyorr
marketten yıkanmışş alsana bebeğimm dondurulmuş çok kolay çok temizzz
biz süleymaniye gidicezz kurufasülyeye
sen yinede çok hoplayıp zıplama bitanemmm aklının koca bi bölümünde olsun hamile olduğunnn
bende çok kalabalık olmazsa çıkmadan o işi halletmeyi düşünüyorumeve ne kadar az iş bırakırsam o kadar az stres olurummm
yok kızzz ben masa altına sığmammmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?