Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

valla superfreshin filan var ben alıyorum bazen pazardanda alıyorum ama yıkamak çok zor işten gelip onu yıkamak ölüm resmen
evet istanbullu arkadaşlar bilir süleymaniyede kurufasülyeciler vardır meşhurdur bizde oraya gitcezz sen gel senide götürürüm ben didoşumm

sen de haklısın canm çalışan olunca pratik olmak lazım hemen. Süleymaniyede kurufasüyeci iyiymiş canım :)) Ben de akşama kurufasülye pişircem isterseniz gelin bende yiyeim

süslen yawrum sende hem kocişinde sasırır görünce hoşune giderrr

evet haklısın yemek faslını filan halledeyim o gelmeye yakın süslenirim :)

kocişler yanınızdaysa sorun yok bende evdeyim sabah sabah üzücü bir haber aldım keyifsiizim biraz canım bişe yapmak istemiyo hiç

arkadaşımın annesi dün begin kanaması geçirmiş yogun bakımdaydı gece kaybetmişiz yarın gidicen yanına kayfim fena kaçtı sankı ayni şeyleri tekrar yaşadım babam aklıma geldi yine hüzünlendim aglayaamadımda içim dügümlendi sanki

başın saolsun kuzum her ölüm erken ölümdür allah arkadaşına ve sizlere sabır versin babanı mı kaybettin sen

basın sağolsun canım benimmm allah sabır versn arkadasınında bası sağolsun rabbim ölmüşlerimizin mekanını cennet etsin

Allah rahmet eylesinn canimm. olum Allahin emri, keske su ayrilik olmasaydi

başın saolsun kuzum her ölüm erken ölümdür allah arkadaşına ve sizlere sabır versin babanı mı kaybettin sen

basın sağolsun canım benimmm allah sabır versn arkadasınında bası sağolsun rabbim ölmüşlerimizin mekanını cennet etsin
sizler sağ olun canlarım.. evet mayıs 14de iki sene olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…