- Konu Sahibi antidepresif
-
- #9.881
markette dondurulmuş hiç görmedim canım :S ama ben sağlıklı ürünlerden yanayım pazarda dolu satılıyo taze tazeee onları alırım :))
kurufasülyeye gidicez derken ben anlamadım kurufasülye yemeye mi gideceksiniz?
aklımda canım merak etme :)) ege yöresi oyunları ağır zaten zıplamıyosun fazla
ayy kızlarr canım süslenmek istedi haa :))) evde böyle eşofmanlarla oturuyorum hep kıyafetler gardopta eskiyo :d
Gerçi bir çoğunun içine sığmıyorum ama
en güzeli evde az koşturursun nerde kına fındıkzadede mi
evet bebeğim fındıkzadede
ozaman seni masanın üstüne yatırsınlar çocukları yatırırlardı yaa
selam yavrular nasılsınız bakemm çok süslenmeyin kaçırırlar bakk
valla superfreshin filan var ben alıyorum bazen pazardanda alıyorum ama yıkamak çok zor işten gelip onu yıkamak ölüm resmen
evet istanbullu arkadaşlar bilir süleymaniyede kurufasülyeciler vardır meşhurdur bizde oraya gitcezz sen gel senide götürürüm ben didoşumm
süslen yawrum sende hem kocişinde sasırır görünce hoşune giderrr
selam yavrular nasılsınız bakemm çok süslenmeyin kaçırırlar bakk
hhehehehe bu boyla masada yetmez ki la bana :)))
kocişler yanımızda aslan gibi bişi olmaz evelallahhh
ayy sende kendini dev yaptın yani oysa ne kibar ne çıtı pıtı kızsınnnn
kocişler yanınızdaysa sorun yok bende evdeyim sabah sabah üzücü bir haber aldım keyifsiizim biraz canım bişe yapmak istemiyo hiç
kocişler yanınızdaysa sorun yok bende evdeyim sabah sabah üzücü bir haber aldım keyifsiizim biraz canım bişe yapmak istemiyo hiç
tabiissiiii ordan öle görünüyo sanırım1.73 boy kg yi es geçelim sürekli hatırlamak istemiyorum nihahahaha birde giyeceğim topuklu olacak sana kazulet gibi
arkadaşımın annesi dün begin kanaması geçirmiş yogun bakımdaydı gece kaybetmişiz yarın gidicen yanına kayfim fena kaçtı sankı ayni şeyleri tekrar yaşadım babam aklıma geldi yine hüzünlendimaglayaamadımda içim dügümlendi sanki
arkadaşımın annesi dün begin kanaması geçirmiş yogun bakımdaydı gece kaybetmişiz yarın gidicen yanına kayfim fena kaçtı sankı ayni şeyleri tekrar yaşadım babam aklıma geldi yine hüzünlendimaglayaamadımda içim dügümlendi sanki
başın saolsun kuzum her ölüm erken ölümdür allah arkadaşına ve sizlere sabır versin babanı mı kaybettin sen
sizler sağ olun canlarım.. evet mayıs 14de iki sene olacakbasın sağolsun canım benimmm allah sabır versn arkadasınında bası sağolsun rabbim ölmüşlerimizin mekanını cennet etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?