- Konu Sahibi antidepresif
-
- #9.901
sizler sağ olun canlarım.. evet mayıs 14de iki sene olacak
aynen canım kelimeler kifayes,z kalıyor malesef.. AMin cümlemizin sevdiklerineallah sabır versin kuzum sanada başın saolsun ölüm karşısında pek birşey denmiyor allah diğer sevdiklerine uzun ömürler versin
kuzular ben size anlatmıştım ya hani bi şefim vardı benim hamileliğimi bilmişti düşürdüğümü duymuş bugün beni geldi gördü dediki üzülme en kısa zamanda yine olacak dedi merak etme sen dedi çok yakın dedi
kızlar arkadaşlarım gelmiş biz çıkıyoruzzz öptüm sizi
BEN YOĞUNUM SİZ ÇENELİ MAŞALLAHYOĞUN OLUNCADA ARALAR HEP KAÇIYO YAW :106::106::106:
bu saatlerde hep uyku basttıriyiii
malesef öyle kuzucum sizler sağ olunben de diyordum biri eksik ama kimMeğer sen yokmuşsun be iremcik.
cipcilekcimmm arkdaşının başı sağolsun seninde başın sağolsun Allah rahmet eylesin. Ölüm karşısında hiçbir şey söylenemeyen ve elimizden hiç bir şey gelmeyen bir durum maleseff..
beniöde mütemadiyen var uykum ama 3 gecedir bir gram uyku gelmiyorbenim zaten uykum varrrr son 1 haftadırr
beniöde mütemadiyen var uykum ama 3 gecedir bir gram uyku gelmiyor
benim işte aynen öyle fulyacım pazartesi gecesi salı günü film çekilcem diye korkudan uyuyamadım salı günü eşimin iş yerinde biraz sıkıntı varmiş ondan uyuyamadım dün gecede arkadaşın annesine üzüldüm işte öyleeeeeeesıkıntılı bi surum çileğiimm bazen insan çok yorgunken de uyuyamaz uyku tutmazbazense beynimiz öyle doludur ki bir türlü rahat olamazyız
benim işte aynen öyle fulyacım pazartesi gecesi salı günü film çekilcem diye korkudan uyuyamadım salı günü eşimin iş yerinde biraz sıkıntı varmiş ondan uyuyamadım dün gecede arkadaşın annesine üzüldüm işte öyleeeeeee
amin kuzucum amin rabbim isteyen herkese güzel sağlık bebişler nasip etsin tez zamandacanım sıkıntılar üstü üste gelir geldimi zaten çok şükür senin film temiz çıktı eşininde temiz çıkar tez zamanda yuvanız bir bebişle taçlanır inşallahsabrın sonu selamettir bizlein ödülü de bebişlerimiz olucak ALLAHın izniyle
amin kuzucum amin rabbim isteyen herkese güzel sağlık bebişler nasip etsin tez zamanda
Kadın çıkar başka kadının rahminden;
Hayata ilk çığlığını atar;
Sessizliği işitir..
Babasının gözlerindeki hayal kırıklığı;
İlk yaşadığı şaşkınlık olur.
Sessizlik oldu mu kız doğarmış sözünü öğrenir.
...Susar!
Kadın çocuk olur;
Gülmesi, oynaması,
Daldan dala koşması hor görülür;
Engellenir..
Kız kısmı ağır başlı olmalı sözünü öğrenir.
Susar!
Kadın okula gider;
Okuma yazma öğreneceği kadar,
Kadın olmasına yetecek kadar.
Nedenini anlayamaz;
Okuyup da ne olacaksın, okumuş ev kadını mı ?sözünü öğrenir.
Susar!
Kadın ergen olur;
Ayıplanır, saklanır.
Kadınlığın saklanması gerektiğini öğrenir.
Susar!
Kadın genç olur;
Gezmesi, tozması, konuşulur.
Laf gelmesin diye, camdan dışarı bakmaz.
Kötü kadın ne demekmiş öğrenir.
Susar!
Kadın evlenecek yaşa gelir;
Eş seçmez;
Seçilir.
Kız kısmını boş bırakırsan ya davulcuya ya zurnacıya sözünü öğrenir.
Susar!
Kadın evlenir,
Eş olmaz karı olur.
Evde hizmetçi,
Mutfakta ahçı,
Kocasının yanında cilveli olur.
Yuvayı dişi kuş yapar sözünü öğrenir..
Susar!
Kadın aşağılanır, sözü dinlenmez,
Dayak yer;
Kocanın vurduğu yerde, gül biter sözünü öğrenir
Susar!
Kadın anne olur,
Kocanın çocuğunun annesi olur.
Erkek doğurmadan da
Ne kadınlığını, ne anneliğini ispatlar.
Erkek doğurur,
İlk kez alkışlanır... ki;
Yine de koca övülür.
Erkek adamın erkek çocuğu olursözünü öğrenir;
Susar!
Kadın yaşlanır ana olur;
Saygıyı o yaşında görür.
Konuşmak ister;
Vakit geçtir..
Göçer gider...
YASEMİN PULAT
Annemle babama bin sukur, beni o kadar hur yetistirdiler ki. dimdik arkamda durdular.10 sene sehir disinda okudum. her turlu olanagi sundular. evlendim sonra kocamda 1 gunden gune sen necisin demedi. ne karar alirsam tamam dedi. Allah herkese hayirli kismetler versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?