- Konu Sahibi antidepresif
-
- #9.921
evet bebeğim bizler şanslı nesilleriz sapasağlam yetişip ailede söz hakkı verilerek büyütüldük bu sebeptendir ki dimdik ayaktayız bastığımız yerden ses gelir yazıyı okuyunca yinede içimizde ülkemizde halen ve halen bunların olduğunu görüyoruz ne acı..
hayırlısı olsun ablacım her işte bir hayır vardır elbet önümüzdeki maçlara bakcaz artıkcanlarım
benim BAT yarın biliyosunuz ama ben dayanamadım
erken gebelik testi yaptım ama sonuç kocaman bi foooooooos
kırmızıda yok bari insan şöyle silik milik bi çizgi çıkarırdı
bende acukun sevindirik olurdum ama olmadı
hayırlısı olsun ablacım her işte bir hayır vardır elbet önümüzdeki maçlara bakcaz artık
canlarım
benim BAT yarın biliyosunuz ama ben dayanamadım
erken gebelik testi yaptım ama sonuç kocaman bi foooooooos
kırmızıda yok bari insan şöyle silik milik bi çizgi çıkarırdı
bende acukun sevindirik olurdum ama olmadı
günaydın kızlar....................
ayyy hadi inşallahhhh bi ayağı içeridedir derler bebeğimmm gelcek yiğenim gör bakk
günaydın kızlar....................
günaydın canlarımmmm haftanın son günü çok mutluyum yarın tatillll yaşasınnn :)))
günaydın hatunlar
gunaydinn, mutlu gunlerrr
günaydınnn yavrularr şarjım bitmilş uyumuşum bi güzel işe geç kaldımmmm yeni geldimmm
kizlar dayanamadim esime test eldirdim gelirken.su erken belli olandan.bat a 7 gun var. test bana bakiyor ben teste.yapmadim. yapmayi da dusunmuyorum.ama icim gidiyor. bu ay kullanmak nasip olmazsa bi dahaki ay kullanirim dedim. evde olmasi lazim ama dimi ? kendimi nasil da avutuyorum ama
fatmam günaydın keşke hiç gitmeseydin ne süper olurdu
oda dogru mecbur oldugumuz için yapıyo gibiyiz.. biraz tadını cıkarmak gerek ablacım üzme eniştemizi
hayirlisi olsun ablacimm.uzme kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?