Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

kızlar

şu çakşır otundan bahsetmiştim ya

amaaaaaaaaaaaan diyim ben yaptığım bi kavanozu
az önce itibariyle çöpe atmış bulunuyorum

günaydın kızlar, ben hamileyim:) Allah herkese nasip etsin
ilk denemede olması bizi çok şaşırttı, en az 3-4 ay olmaz diyorlardı,çok şaşkınım.

aaaaaa neden kiiiii canımm

canım sorma yaa bendeniz salak bir kavanoz
çakışırla karışık balı yaptım ve koçişe dedimki hergün bir kaşık
benim saf koçiş tadı güzel diye sen kalk yarım kavanoz ye
oturduğu yerden kaşıkla gece 12 de beni aradı gel diye
anammmm gitmez olaydım henüz uyuyamadım anla yani sen
bi dahamı tövbe

ama iyi tarafından baksana bide ot işe yaramış eşin nerde oluyoki akşamları ben kaçırdım heralde perişan etti heralde seni

ama iyi tarafından baksana bide ot işe yaramış eşin nerde oluyoki akşamları ben kaçırdım heralde perişan etti heralde seni

canım bizim marketimiz var ben gündüz eşimde gece çalışıyo
24 saat açık kapanmıyo ama akşam kapamak zorunda kaldık
hemde 1 de evet işe yaradı ama ben bittim yok anam yok
eğer bir daha yedirirsem sadece ovü günü yediririm en azından bi işe yarasın
çünkü dün akşam boşa gitti

Ya Rabbi Cuma`yı en bereketli gün yaptığın gibi,bizide Cumanın bereketi ile bereketlendir. Amin..-Hayırlı Cumalar-

ama eniştemde abartmış yarım kavanoz yiyince böyle olur tabi ayy dur ben yediriyim az az kocama ovi gününe yedirmek mantıklı ama işe yarar

detay ver o zaman sat ne zamandı kan testin kaç çıktı 5 hafta olmadan gözükmez

kan testi yaptırmadık, idrar testinde çıktı, sat 15 aralıktı.
aralığın son haftası ovulasyon dönemimdi o zaman hamile kaldıysam 5 hafta oluyor mu?
bulunduğum yerde kan testi yaptırma imkanım yok, yarın merkeze gidicez orda yine kan testi yaptırcam emin olmak için.

tam beşinci haftadasın bence HAFTASONU Bİ BAKTIR GÖRÜRLER UMARIM KESEYİ EN AZINDAN

pardon canımmm senin yarın 6. hafta olacak keseyi görürsünn kesin umarımmm canımm bebeğin seninledir

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…