- 13 Kasım 2012
- 3.207
- 6
- 116
- Konu Sahibi antidepresif
-
- #10.421
canım insan hamileyken görüyor bu tarz rüyalar ilk 3 ay hep düşük yaptıgımı gördüm son ayda da bebeğimi dogurmıyormusum fln gibi sacma seyler... takılma hiç sen gönlünü ferah tut
kızlar selamm nasılsınız??
Ben birz keyifsizim bugün kendime gelemedim hala. Sabah acayip acayip rüyalar gördüm doktora gidiyormuşum giderken yolda bir sürü köpek görüyorum bir tanesi beni kovalıyo filan. SOnra doktorun yanına gidiyorum doktor benimle doğru düzgün ilgilenmiyo ultrasonla bakmıyoo tartışıyorum sonra şikayet etmeye gidiyorum filan acayip karışık bişeyler oluyorduu bebeğimi göremedim diye üzülüyordum
evet evet ben geldim
bende seni sormustum az önce ayyy ne kaaa temiz kalpliyim pat diye cıktın karsıma
İnsan bebeği için korkuyor bişey olacak diye.. İnşallah en kısa zamanda geçer canım teşekkür ederim :)
kuzum yıpratma kendini rüyalar tersine çıkarmış geçen hafta kaynım bizi rüyasında görmüştü bebek düşmeden önce anlatmadılar bizim ve onların bebeği varmış köpek gelip onlarınkini kaçırıyomuş bizimki kalıyomuş filan ama tabi öyle olmadı eltim çok sağlıklı bir hamilelik sürdürüyor benimki malum gitti sen böyle şeylere üzülüp yıpratma kendini sağsalim doğurcan o bebeğiii
iş ortamında samımıyet önemli bence tabiki ast üst ilişkisi olck arada ama büyük burunlu soğuk çalısma arkadaslarından nefret ediyorum
gördüm canım sağol merak etmişsin temiz kalpliliğinden şüphemiz yok zaten canım
Llleeeennnn acccukkk denk durunnn iki dk aşka geldim masamı temizliyorum evraklarım birikmiş habire çene çalıyonuzzz acukk çalışana saygıııı yaaaaa
ayy rüyaya bakk tüylerim ürperdii..
rüyalara takılmamak gerekiyo evet ama bu aralar sinirliyim gerginim bi de grip oluyorumm .. kuşlarım cık cık cık ötüyo hiç susmuyolar sinirimi onlardan çıkarıyorum
Cumartesi doktora gideceğim rahatlarım inşallah
canım bebeğinin pıt pıtlarını duydunuz mu
Llleeeennnn acccukkk denk durunnn iki dk aşka geldim masamı temizliyorum evraklarım birikmiş habire çene çalıyonuzzz acukk çalışana saygıııı yaaaaa
henüz duymadık canım cumartesi duymak için gideceğiz işte bakalım ne kadar büyümüş bizim mercimek :)
Kolay gelsin bacım :)) çene çalma sen iş yap :))
yelizcim hoşgeldinn
henüz duymadık canım cumartesi duymak için gideceğiz işte bakalım ne kadar büyümüş bizim mercimek :)
Kolay gelsin bacım :)) çene çalma sen iş yap :))
yelizcim hoşgeldinn
hoşbulduk didemcim nasılsın bebişimiz nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?