Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

canım insan hamileyken görüyor bu tarz rüyalar ilk 3 ay hep düşük yaptıgımı gördüm son ayda da bebeğimi dogurmıyormusum fln gibi sacma seyler... takılma hiç sen gönlünü ferah tut

İnsan bebeği için korkuyor bişey olacak diye.. İnşallah en kısa zamanda geçer canım teşekkür ederim :)

kuzum yıpratma kendini rüyalar tersine çıkarmış geçen hafta kaynım bizi rüyasında görmüştü bebek düşmeden önce anlatmadılar bizim ve onların bebeği varmış köpek gelip onlarınkini kaçırıyomuş bizimki kalıyomuş filan ama tabi öyle olmadı eltim çok sağlıklı bir hamilelik sürdürüyor benimki malum gitti sen böyle şeylere üzülüp yıpratma kendini sağsalim doğurcan o bebeğiii

ayy rüyaya bakk tüylerim ürperdii..

rüyalara takılmamak gerekiyo evet ama bu aralar sinirliyim gerginim bi de grip oluyorumm .. kuşlarım cık cık cık ötüyo hiç susmuyolar sinirimi onlardan çıkarıyorum
Cumartesi doktora gideceğim rahatlarım inşallah

Llleeeennnn acccukkk denk durunnn iki dk aşka geldim masamı temizliyorum evraklarım birikmiş habire çene çalıyonuzzz acukk çalışana saygıııı yaaaaa

kızlar su buharlı yüzey temizleyici aletler hakkında ne düşünüyorsunuz almak istiyorum ama memnun kalmazsam diye de korkuyorum

eltimde çok tedirgin oluyo acaba yaşıyo mu ordamı bilmem ne diye daha hissetmiyorsunuz ya ondan oluyor oynamaya başlayınca içiniz rahatlar korkma sen

canım bebeğinin pıt pıtlarını duydunuz mu

henüz duymadık canım cumartesi duymak için gideceğiz işte bakalım ne kadar büyümüş bizim mercimek :)

Llleeeennnn acccukkk denk durunnn iki dk aşka geldim masamı temizliyorum evraklarım birikmiş habire çene çalıyonuzzz acukk çalışana saygıııı yaaaaa

Kolay gelsin bacım :)) çene çalma sen iş yap :))

yelizcim hoşgeldinn

henüz duymadık canım cumartesi duymak için gideceğiz işte bakalım ne kadar büyümüş bizim mercimek :)

Kolay gelsin bacım :)) çene çalma sen iş yap :))

yelizcim hoşgeldinn

masallaaah canım ya zaman cok hızlı gecicek hamıle günlerinin tadını cıkar su an cok özel bir dönemdesin

Fatmann da dediği gibi henüz hissetmediğim için bi acayip oluyo :)

İyi diyelim iyi olalım yelizcim bebeğimiz de iyidir inşallah teyzesi birazcık huysuzluk yapıyo :)

Ben şimdiden beşiği evde nereye koyacaz onu düşünmeye başladım bi de ikinci soba kurmamız gerekecek nereye sığdırcaz napcaz etcez düşünmekle meşgulum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…