- Konu Sahibi antidepresif
-
- #10.821
günaydın bebeklerimmmmm
nasılsınızzz
ben bugun biraz migren ağrılıyım baş ağrısıyla uyandım akşamı görebilicekmiyim bilmiyorumm
canim bundan 3-5 ay oncesine kadar calisiyordum. uykumdan feragat edip sabah kalkip sandivic hazirliyordum. istanbul trafigi malumm. giderken arabada yiyorduk.o zaman o kdar bozuluyordum ki uykumu alamadim die. erken kalkiyorum die. ama simdi hic kotu hissetmiyorum. ne de olsa yatar uyurumm benvalla siz benim bildigimiz arkadasim gibi oldunuz. esim de cok rahat. eve geldiginde mutlu oldugumu goruyor hep. normalde cok mutsuz oluyordum. sIkIliyorum evde
sen hangi şehirdeydin bebek istanbul mu görüşcez ya sende gelirsin o zaman
günaydın bebeklerimmmmm
nasılsınızzz
ben bugun biraz migren ağrılıyım baş ağrısıyla uyandım akşamı görebilicekmiyim bilmiyorumm
günaydın şekeeer yorgun bir gece derkeeengünaydın yavru kuşlarımm nasılsınızzzz yorgun bir gecenin ardından sabah yine işteyimm uykuluyum mahmurum
günaydın bebeklerimmmmm
nasılsınızzz
gelmem mi canim, Allahtan bi sey cikmazsa gelecegim insallah, konustuk yaa gcende 15inden sonra olsun falan die
günaydın şekeeer yorgun bir gece derkeeen
günaydın fulyacm bende de inceden bir bas agrısı var bugün
eveeeeet günaydın canlar ben bugün evdeyim azıcıık uyumusum daaşimdi hem kahvaltı yapıyorum hem size yazıyorum
günaydın bebekim sen ne kadar fesatsınn aklında hemen başka şeyler geliyor okula gittim 10da eve geldim aklına gelen benim başıma geldi ama çok detaylı değildi
valla ben bilmem yorgunum fln yazan herkeste hemen aklıma çalışmalar gelio
eşimi işe gönderir-göndermez hemen size koşuyorum :) iyiki varsınız :) sayenizde dertleşebildiğim için , arkadaş varlığını desteğini hissettiğim için yüzüm daha çok gülüyormuş eşimson günlerde daha sevimli gözüküyorsun dedi :)))
Dilerim Allahtan inş. gönlünüze göre verir, gönlünüze göre olanı hakkımızda hayırlı eder veinş. hakkımızda hayırlı olanı da gönlümüze razı eder....
Adet olan kardeşlerim :) az sonra 1001 derde deva bir formül paylaşacağım sizinle :) yapanlar çok memnun ve kesin sonuç :))) pozitifff :))) ayrıca 5 kuruş para vermiyorsunuz :))
bu arada ben istanbuldan ankaraya 3.5 yıl önce gelin geldim :) çalışmıyrum ama eşim için uyanınca malesef uyuyamıyorum bir daha :) heyecanla buraya koşuyorum sevincimiz de üzüntümüz de ortak :) koocaman öpüyorum hepinizii.....
canım günaydın benimde kendi tarafımdan hiç kimsem yok burda ailem ara ara gelir ben giderim eşimin bütün ailesi burda Allahtan fazla yalnız hissetmıyorum kendimibende önceden öyleydim eşim giderken bir kalkıyordm bir daha uyku girermi gözüme ayrıca şu formulü merakla bekliyorum
biliyosun kuzum uzun süre çalışmasız kaldık bu bizim hakkımız artık
gecmis olsun kuzumm, bol su ic
günaydın bebekimm hoşgeldin iyiyiz işte bildiğin gibi ay kuzum dikkat et bu migren seni perişan ediyorrr dikkat et
günaydın şekeeer yorgun bir gece derkeeen
günaydın fulyacm bende de inceden bir bas agrısı var bugün
eveeeeet günaydın canlar ben bugün evdeyim azıcıık uyumusum daaşimdi hem kahvaltı yapıyorum hem size yazıyorum
saol bebekimmmm
valla sorma bitanem sağdan çok kötü vuruyo ağrı akşama komaya girmessem iyidir
günaydon patroniçeeemmmm ooohhh sefannn olsunnn madem evdesin bende gelim sana sen bak bana migrenliyim ben sevgiye şevkate iyi bakılmaya ihtiyacım var benimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?