- Konu Sahibi antidepresif
-
- #10.841
gel bebeqiim ben bakarım sana ballarla kaymaklarla beslerim bugün pasta börekte yapıcm sana yediririm ellerimleyalnız benım kız saclara cok meraklı bütün saclarıını yolabilir
saol bebekimmmm
valla sorma bitanem sağdan çok kötü vuruyo ağrı akşama komaya girmessem iyidir
günaydon patroniçeeemmmm ooohhh sefannn olsunnn madem evdesin bende gelim sana sen bak bana migrenliyim ben sevgiye şevkate iyi bakılmaya ihtiyacım var benimmm
paylasim icin tesekkurler canimÇocuk Sahibi Olmak İçin Okunacak Duâ:
rasulullah s.a.s. efendimiz buyurdu ki :
bir kimse bir kap içerisine bir miktar yağmur suyu (nisan yağmuru olması daha iyidir ) biriktirir de o suya :
70 kere fatiha
70 kere ayetü l -kürsi
70 kere ihlas-ı şerif
... 70 kere felak
70 kere nas
suresını okursa , varlığım kudretınde olan rabbime yemin ederım ki , bir gün bana cebrail aleyhiselam geldiginde dedi ki :
ya muhammed s.a.s. ! her kim bu tertıp üzere okunmus sudan üst üste 7 gün içerse , ALLAH ü teala o kımseden bütün hastalıkları gıderir. varlığını saranher hastalık vücudunu birer birer terk ederler. kim o sudan hanımına içirip onunla cima ederse ,ALLAH ın izni ile o kadın hamile kalır . göz ağrısını ,sihri giderir. balgamı keser , gögüs ve diş agrılarını ve cok yemek yemekten meydana gelen agırlıgı ,susuzlugu , idrar tutuklugunu giderir. o kımse kan aldırmaya muhtaç duymaz. bunun faydaları saymakla bitmez
ooyyy kurbanın olurum takır takır yollarınaaaaa yolsun merviş benim saçımı basımıı oynarım ben onla bütün gün razıyım her işkencesine
canım sen bu konuyu açarken hamile miydin? 2. çocuğunu mu bekliyordun? :)) o kadar çok sayfa var ki ilk sayfaları ve son sayfaları takip edebildim ama kafam karıştı :)) özel değilse beni aydınlatabilimisin acaba :)) kafama takıldı da :))
yok canım hamile değildim hala da değilim ama olursa 2. olck allah nasip ederse
anticimm atv yi acar misin, hepimizi ilgilendiren bi sey var
ziziag canım ben sana arkadaşlık daveti göndermeye çalıştım ama beceremedim.. beklemede diyor :S
Günaydın kızlar ben geldimm
NAsılsınız ne var ne yok?
Fulyacım migrenin mi tuttu öyle bişey okudum sankii geçmiş olsun canım inşallah artmaz şiddeti
actm canım:13:
Günaydın kızlar ben geldimm
NAsılsınız ne var ne yok?
Fulyacım migrenin mi tuttu öyle bişey okudum sankii geçmiş olsun canım inşallah artmaz şiddeti
günaydın taze anne
biz iyiyiz siz nasılsınz
gunaydin canimm. sen nerde yasiyordun didemm?
Manisa da yaşıyorum canım
Ben iyi değilim canım dünden beri yatıyorum hastalıktan ilaç da içemiyorum bi de iştahsızlıkk iyice halsiz düşüyorumm . yatmaktan da sırtım kalçam her yanıım ağrıyor
Ayy canım benim yaa haklısın istersen kaldırayımm senin üzülmeni istemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?