Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

gel bebeqiim ben bakarım sana ballarla kaymaklarla beslerim bugün pasta börekte yapıcm sana yediririm ellerimleyalnız benım kız saclara cok meraklı bütün saclarıını yolabilir

ooyyy kurbanın olurum takır takır yollarınaaaaa yolsun merviş benim saçımı basımıı oynarım ben onla bütün gün razıyım her işkencesine

ilaç aldın mı bebekim bence al artmasın ağrın
bende geçen gece üşüttüm heralde görevli çalıştığım gece boğazım ağrıyorr

paylasim icin tesekkurler canim

canım sen bu konuyu açarken hamile miydin? 2. çocuğunu mu bekliyordun? :)) o kadar çok sayfa var ki ilk sayfaları ve son sayfaları takip edebildim ama kafam karıştı :)) özel değilse beni aydınlatabilimisin acaba :)) kafama takıldı da :))

yok canım hamile değildim hala da değilim ama olursa 2. olck allah nasip ederse

yok canım hamile değildim hala da değilim ama olursa 2. olck allah nasip ederse

:)) aynen canımm bende senin gibi merak ve heyecanla bekliyorum fazla ara vermediğin iyi olmuş. ben de bu ay hamile olursammm bebiş doğana kadar 3.5 yaşına girecek oğlum :) senin kuzun kaç yaşında? kız mı? erkek mi? :))

Günaydın kızlar ben geldimm

NAsılsınız ne var ne yok?

Fulyacım migrenin mi tuttu öyle bişey okudum sankii geçmiş olsun canım inşallah artmaz şiddeti

Günaydın kızlar ben geldimm

NAsılsınız ne var ne yok?

Fulyacım migrenin mi tuttu öyle bişey okudum sankii geçmiş olsun canım inşallah artmaz şiddeti

günaydın taze anne
biz iyiyiz siz nasılsınz
senin takvimini görünce benim giden bebek aklıma geliyor beraber doğacaklardı 1 gün vardı aralarında

Son düzenleme:
günaydın taze anne
biz iyiyiz siz nasılsınz

Ben iyi değilim canım dünden beri yatıyorum hastalıktan ilaç da içemiyorum bi de iştahsızlıkk iyice halsiz düşüyorumm . yatmaktan da sırtım kalçam her yanıım ağrıyor

Ayy canım benim yaa haklısın istersen kaldırayımm senin üzülmeni istemem

Son düzenleme:

yokk kuzu üzülürmüyüm ben aşk olsun seviniyorum ben yeğenimin büyüdüğünü gördükçe sakın haa öyle bişi yapma ayrıca kendine dikkat et ya bişeyler yemeğe çalış vitamin olsun can olsun kan olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…