- 13 Kasım 2012
- 3.207
- 6
- 116
- Konu Sahibi antidepresif
-
- #10.861
istanbulda isien bulusacagiz ya gelirsin die dedimm, gobisini oksardikk
yokk kuzu üzülürmüyüm ben aşk olsun seviniyorum ben yeğenimin büyüdüğünü gördükçe sakın haa öyle bişi yapma ayrıca kendine dikkat et ya bişeyler yemeğe çalış vitamin olsun can olsun kan olsun
Ben iyi değilim canım dünden beri yatıyorum hastalıktan ilaç da içemiyorum bi de iştahsızlıkk iyice halsiz düşüyorumm . yatmaktan da sırtım kalçam her yanıım ağrıyor
Ayy canım benim yaa haklısın istersen kaldırayımm senin üzülmeni istemem
günaydın canım nasılsın bakalım
siz buluşun yaa ne güzel orda olsam gelirdim ama artık uzaktan sadece el sallayabilirim size
Canım benim teşekkür ederim o da teyzelerini seviyoo
Biraz daha iyiyim bugün ama işte eşim de yok bi bakan olsa bi yemek pişiren olsa ne güzel olurdu
canım ya Allah şifa versin inş. gebelikte oluyor genellikle bu sıkıntılar. bak ilk hamileliğimde aynısını yaşadım ilk 3 ay doğum yaptıktan sonra 2 kez daha hamile kaldım ama düşük yaptım ben hele o zaman hamileliklerimde çok kötüydüm...
ilk oğluma hamileliğim ikiz gebelikti bebeğim memeden ayrılmış ve kendini zehirlemiş şuan doğan oğlumuda eşinden başlayıp zehirliyordu ki müdahale edildi. kuru dala can veren Allah ömür verince veriyor işte.... çok zor zamanlar yaşadım bende.. kimisi çok zor hamile kalıyor kimisi de benim gibi kalıyor ama devamı çok zor geliyor... Allah herkesin yardımcısı olsun
canım ya Allah şifa versin inş. gebelikte oluyor genellikle bu sıkıntılar. bak ilk hamileliğimde aynısını yaşadım ilk 3 ay doğum yaptıktan sonra 2 kez daha hamile kaldım ama düşük yaptım ben hele o zaman hamileliklerimde çok kötüydüm...
ilk oğluma hamileliğim ikiz gebelikti bebeğim memeden ayrılmış ve kendini zehirlemiş şuan doğan oğlumuda eşinden başlayıp zehirliyordu ki müdahale edildi. kuru dala can veren Allah ömür verince veriyor işte.... çok zor zamanlar yaşadım bende.. kimisi çok zor hamile kalıyor kimisi de benim gibi kalıyor ama devamı çok zor geliyor... Allah herkesin yardımcısı olsun
kiyamam canim, ailen de mi uzakti?
siz buluşun yaa ne güzel orda olsam gelirdim ama artık uzaktan sadece el sallayabilirim size
Canım benim teşekkür ederim o da teyzelerini seviyoo
Biraz daha iyiyim bugün ama işte eşim de yok bi bakan olsa bi yemek pişiren olsa ne güzel olurdu
kardeşim bende arkadaşlık daveti göndermek için seni arıyordum listede yeniyim ya çok da beceremedim :))) kısmet sen eklemişsin :))
kayınvalidenler nerelerdeler sana gelseler en ezından bu dönemde yada annenler
bende yeniyim 2 hafta falan oldu üye olalı.
Allah yardimcin olsun tatlim. her zaman uygun olunmuyor iste. belki denk getirirler de gelirler belli olmaz yinede.hamileligin ilk donemleri bir de o yuzden bu sikintilarin gececek insallahkayınvalidemler de uzaktalar iç anadolu da herkes. Herkesin de kendi işi gücü var kimse gelemiyor kayınvalidemin kendi kv si var başında hasta bakıyo, annem de çocuklarına bakıyo öyle yanii ...Biz kocayla idare ediyoruz artık
günaydın herkese nasılsınız bakalım
ilaç aldın mı bebekim bence al artmasın ağrın
bende geçen gece üşüttüm heralde görevli çalıştığım gece boğazım ağrıyorr
zaten her gün birinize bırakıcm staj yapın biraz çocuk bakımı üzerine1 saat sonra gel al diye arasınız
anticimm atv yi acar misin, hepimizi ilgilendiren bi sey var
günaydın kızlar ben geldimm
nasılsınız ne var ne yok?
Fulyacım migrenin mi tuttu öyle bişey okudum sankii geçmiş olsun canım inşallah artmaz şiddeti
günaydın herkese nasılsınız bakalım
canim muge anlida cocuklari tehlikelre karsi nasil egitmeliyiz nasil korumaliyiz la ilgili bi program var da. keske izleyebilseniz. tekrarina bakabilirsin netten amasabah ladım kuzucum ama basımı sola çevirince damarlarım çekiliyo sanki((
gönder ben hevesliyimmm bizim yiğende fena zilliye bayıla bayıla bakıyorummmm
ne var ki atv de
günaydın didoşummm evet bitanem migren ağrısı ile uyandım ben
günaydınn örttmenimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
kayınvalidemler de uzaktalar iç anadolu da herkes. Herkesin de kendi işi gücü var kimse gelemiyor kayınvalidemin kendi kv si var başında hasta bakıyo, annem de çocuklarına bakıyo öyle yanii ...Biz kocayla idare ediyoruz artık
sabah ladım kuzucum ama basımı sola çevirince damarlarım çekiliyo sanki((
günaydınn örttmenimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?