Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

istanbulda isien bulusacagiz ya gelirsin die dedimm, gobisini oksardikk

siz buluşun yaa ne güzel orda olsam gelirdim ama artık uzaktan sadece el sallayabilirim size

Canım benim teşekkür ederim o da teyzelerini seviyoo
Biraz daha iyiyim bugün ama işte eşim de yok bi bakan olsa bi yemek pişiren olsa ne güzel olurdu

canım ya Allah şifa versin inş. gebelikte oluyor genellikle bu sıkıntılar. bak ilk hamileliğimde aynısını yaşadım ilk 3 ay doğum yaptıktan sonra 2 kez daha hamile kaldım ama düşük yaptım ben hele o zaman hamileliklerimde çok kötüydüm...
ilk oğluma hamileliğim ikiz gebelikti bebeğim memeden ayrılmış ve kendini zehirlemiş şuan doğan oğlumuda eşinden başlayıp zehirliyordu ki müdahale edildi. kuru dala can veren Allah ömür verince veriyor işte.... çok zor zamanlar yaşadım bende.. kimisi çok zor hamile kalıyor kimisi de benim gibi kalıyor ama devamı çok zor geliyor... Allah herkesin yardımcısı olsun

Sağol canım gerçekten zor oluyor hamilelikte haasta olmak.Sen de baya sıkıntılı zamanlar geçirmişsin ama çok şükür ki bebeğin yaşamış Allah daha da uzun ömürler versin yavruna

Allah herkese önce sağlık,mutluluk,huzur versin.
cok gecmiş olsunn cnm.

kardeşim bende arkadaşlık daveti göndermek için seni arıyordum listede yeniyim ya çok da beceremedim :))) kısmet sen eklemişsin :))

kayınvalidenler nerelerdeler sana gelseler en ezından bu dönemde yada annenler

kayınvalidenler nerelerdeler sana gelseler en ezından bu dönemde yada annenler

kayınvalidemler de uzaktalar iç anadolu da herkes. Herkesin de kendi işi gücü var kimse gelemiyor kayınvalidemin kendi kv si var başında hasta bakıyo, annem de çocuklarına bakıyo öyle yanii ...Biz kocayla idare ediyoruz artık

Allah yardimcin olsun tatlim. her zaman uygun olunmuyor iste. belki denk getirirler de gelirler belli olmaz yinede.hamileligin ilk donemleri bir de o yuzden bu sikintilarin gececek insallah
günaydın herkese nasılsınız bakalım

gunaydin canim

ilaç aldın mı bebekim bence al artmasın ağrın
bende geçen gece üşüttüm heralde görevli çalıştığım gece boğazım ağrıyorr

sabah ladım kuzucum ama basımı sola çevirince damarlarım çekiliyo sanki ((

zaten her gün birinize bırakıcm staj yapın biraz çocuk bakımı üzerine1 saat sonra gel al diye arasınız

gönder ben hevesliyimmm bizim yiğende fena zilliye bayıla bayıla bakıyorummmm

anticimm atv yi acar misin, hepimizi ilgilendiren bi sey var

ne var ki atv de

günaydın kızlar ben geldimm

nasılsınız ne var ne yok?

Fulyacım migrenin mi tuttu öyle bişey okudum sankii geçmiş olsun canım inşallah artmaz şiddeti

günaydın didoşummm evet bitanem migren ağrısı ile uyandım ben

günaydın herkese nasılsınız bakalım

günaydınn örttmenimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

canim muge anlida cocuklari tehlikelre karsi nasil egitmeliyiz nasil korumaliyiz la ilgili bi program var da. keske izleyebilseniz. tekrarina bakabilirsin netten ama

sabah ladım kuzucum ama basımı sola çevirince damarlarım çekiliyo sanki ((

günaydınn örttmenimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

günaydın fulya. Ay gerçekten özledim öğrencilerimi geçen akşam rüyama girdiler sıpalar

Biliyormusun ben de de migren var hamileliği düşündüğümden beri ilaç almıyorum dayanıyorum ama çok zor..

Hele de gece ağrıyla uyumaya çalışıp sabah ilk gözünü açtığında ağrının aynı şiddette kaldığı yerden devam etmesi dayamnışlmaz bişey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…