- Konu Sahibi antidepresif
-
- #10.881
günaydın fulya. Ay gerçekten özledim öğrencilerimi geçen akşam rüyama girdiler sıpalar
Biliyormusun ben de de migren var hamileliği düşündüğümden beri ilaç almıyorum dayanıyorum ama çok zor..
Hele de gece ağrıyla uyumaya çalışıp sabah ilk gözünü açtığında ağrının aynı şiddette kaldığı yerden devam etmesi dayamnışlmaz bişey
sabah ladım kuzucum ama basımı sola çevirince damarlarım çekiliyo sanki((
gönder ben hevesliyimmm bizim yiğende fena zilliye bayıla bayıla bakıyorummmm
ne var ki atv de
günaydın didoşummm evet bitanem migren ağrısı ile uyandım ben
günaydınn örttmenimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
fulyacım ben çin yağı almıştım ağrıyınca alnıma sürüyorum naneli gibi baya yakıyor o an için ağrı hemen kesilmiyor ama sanki uzun vadede iyi geliyor.. Yani ağrıdığı zaman bir dönem sürdüm umutla sonra uzun bir dönem baaş ağrım olmadı
başka bir bitki yağı da vardı onu unuttum ama denemek lazım
oyy kıyamam hemen geçer inşallahhhh
bilgisayara sürekli bakmak da arttırır başım ağrırken ben hiç açamam int. ve tv. Sende fazla kalma internette bence canım..
öylede bebeğim çalışıyorum malesef ödemelerim fln var bugün şantiye maaşlarını mtv yi fln yatırıcam yarında sskları halledicem
bi sürü imgım zıngım işlerimde var
hıııııııanladım geçmiş olsun canım inşallah geçer kısa sürede
hadi ben de kaçtım öptüm sizi
işlerimi bitirdim ama kimsecik kalmamısmobilyalarımı sildim wc banyoyu yıkadım bulasıklar makınaya koydum kızımın esyalarını astım geldiiim
ben varım sessiz sessiz oturuyorum ne kadarda hamaratlı bir kızçesin afferim sana
evdeyken fırsat buldukca temızlıkyapıyorum yoksa ev alıp basını gideckbide temizlik konusunda bıraz hassasım ben yaa aksama pizza elmalı kurabıye birde rus salatası yapıcm eşimin siparişleri
aaa ne güzl yemek yerine pasta börek yani süper olur akşama
haklısın valla benim ev öyleydi geçen gün kocam toplamış biraz kaç gecedir eve geç gidiyorum
bende burdayımmm ama mala bağladım bööölleeeeebakınıyorummm
offf o migren belasını bende cok iyi biliriminsanı hayattan soğutuyor valla algım tamamen kapanıyor atak gelince
kapalı soguk havadan içim şişti yaaa bahar gelsin artık:124::124::124::124::124:
dünden bezelye yemeği vardı az pilavda yapcam yanına..yemekte ister benımki sever çok çeşitli yemeklerden olusan masayı aslında o mamaları daha cok aksama ben yerim muhtesem yüzyılı izlerken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?