Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

evet kuzum bende çok çekiyorum bu ağrıdan ilk gebeliğimde bir tutmuştu ilaçta içemiyordum 24 saat çektim ben o ağrıyı kuzumu korumak için ama olmadı nasip değilmiş şimdide her tuttuğunda aklıma ogün geliyo ilaç içerken bile elim titriyo çok nalet bi ağrı migren

oyy kıyamam hemen geçer inşallahhhh

fulyacım ben çin yağı almıştım ağrıyınca alnıma sürüyorum naneli gibi baya yakıyor o an için ağrı hemen kesilmiyor ama sanki uzun vadede iyi geliyor.. yani ağrıdığı zaman bir dönem sürdüm umutla sonra uzun bir dönem baaş ağrım olmadı

başka bir bitki yağı da vardı onu unuttum ama denemek lazım

denedim bende kuzum onu daha çok bulantım oldu benim birde şu migren bantları var oda anca uyumana yardımcı oluyo ama kalktığında bazen ağrın kaldığı yerden devam ediyo dediğin gibi şu gün bi bitse evime gitsem kapasam kendimi odama

bilgisayara sürekli bakmak da arttırır başım ağrırken ben hiç açamam int. ve tv. Sende fazla kalma internette bence canım..

bilgisayara sürekli bakmak da arttırır başım ağrırken ben hiç açamam int. ve tv. Sende fazla kalma internette bence canım..

öylede bebeğim çalışıyorum malesef ödemelerim fln var bugün şantiye maaşlarını mtv yi fln yatırıcam yarında sskları halledicem

bi sürü imgım zıngım işlerimde var

öylede bebeğim çalışıyorum malesef ödemelerim fln var bugün şantiye maaşlarını mtv yi fln yatırıcam yarında sskları halledicem

bi sürü imgım zıngım işlerimde var

hııııııı anladım geçmiş olsun canım inşallah geçer kısa sürede

hadi ben de kaçtım öptüm sizi

işlerimi bitirdim ama kimsecik kalmamıs mobilyalarımı sildim wc banyoyu yıkadım bulasıklar makınaya koydum kızımın esyalarını astım geldiiim

ben varım sessiz sessiz oturuyorum ne kadarda hamaratlı bir kızçesin afferim sana

evdeyken fırsat buldukca temızlıkyapıyorum yoksa ev alıp basını gideckbide temizlik konusunda bıraz hassasım ben yaaaksama pizza elmalı kurabıye birde rus salatası yapıcm eşimin siparişleri

evdeyken fırsat buldukca temızlıkyapıyorum yoksa ev alıp basını gideckbide temizlik konusunda bıraz hassasım ben yaaaksama pizza elmalı kurabıye birde rus salatası yapıcm eşimin siparişleri

aaa ne güzl yemek yerine pasta börek yani süper olur akşama

haklısın valla benim ev öyleydi geçen gün kocam toplamış biraz kaç gecedir eve geç gidiyorum

aaa ne güzl yemek yerine pasta börek yani süper olur akşama

haklısın valla benim ev öyleydi geçen gün kocam toplamış biraz kaç gecedir eve geç gidiyorum

dünden bezelye yemeği vardı az pilavda yapcam yanına..yemekte ister benımki sever çok çeşitli yemeklerden olusan masayı aslında o mamaları daha cok aksama ben yerim muhtesem yüzyılı izlerken

kapalı soguk havadan içim şişti yaaa bahar gelsin artık:124::124::124::124::124:

dünden bezelye yemeği vardı az pilavda yapcam yanına..yemekte ister benımki sever çok çeşitli yemeklerden olusan masayı aslında o mamaları daha cok aksama ben yerim muhtesem yüzyılı izlerken

bende sevmem hiöç soğuk havayı bahar gelsin isterim hatta yaz gelsin yüzelimm

kuzey güney akşamı bizde eve kitlicez kendimizi telleri kapatcaz dinlemeye ihtiyacımız var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…