Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

kızlar az önce derya baykalın programında izledim normal dogumda cekilen sancı ve ağrı aynı anda 20 tane kemiğimizin kırılasında yasayacağımız acıya eşit oluyormus..kesinlikle gözünüzü korkutmak için söylemiyorum..aksine analarımızın bizi dogurmak için çektiği acıyı anlamamız için yazıyorum...bende normal dogum yaptım inanın rabbim veriyor kolaylığını sonundaki mucize herseye bedel....

ama bütün hücreler yenileniyorr ve günahlardan arınıyorsun ne yüce bi özellik allah bize nasip etmiş kadınlara kendi ismini bize bir organ olarak vermiş "rahim " onun izni ile bi canlı getiriyorux dünyaya

ama bütün hücreler yenileniyorr ve günahlardan arınıyorsun ne yüce bi özellik allah bize nasip etmiş kadınlara kendi ismini bize bir organ olarak vermiş "rahim " onun izni ile bi canlı getiriyorux dünyaya

çok dogru demişsin canım rabbimin hikmeti öyle yüce ki dogum bittiği an agrıların nerdeyse tamamen kesiliyor ben sok olmustm hatta doktoruma diyorum ki benım hiç agrım yok bişey mi oluyor acaba diye

bugün benden kimseye hayır gelmez içimde sıkılıyo allah hayır etsin

aynı durum bende de var çok gerilere gidemedim yaptığım iş bile yapııp kalıyo elime , akşam iştahımda yoktu eve gittim kırmızılar geliyo sinyal çakmış, moralim bozuldu, kayganam diyo yesene dedim canım istemiyo, garibim herşeyi toruna yorduğundan direk hayır mı hadi hayırlısı dedi Bende dedim yoo yooo hayırr

Eki Görüntüle 620323
anüüüüüüüüüüüüüüüüü totoyu yirim

bende yiycemmm bu totoyu yawwww................

kızlar değerim sıfırlanmış 0,77 çıkmış çok şükürrr

kuzum bende migren ağrısıyla uyandım serseme bağladım bugun aynı durum tabi regli dönemindede oluyo çok sıkıcı bi durummm
anneler hep öyle ota boka hayır olsun inşallah diyip sırıtırlar bende totem için yelek papuç aldım ya annemle k.validem varda söylemiyomusun deyip duruyo dedim yaa olan çocuğa nie yok diyim yok işte gelsin diye heves ettim alla allaaaaa

ayrıca ye sende o kokoş totoyuuuuu

Çörek Otu Macunu Nasıl Yapılır.

hamile kalmak için Çörek otu Bal Tarçın Macunu

12 silme tatlı kaşığı taze öğütülmüş çörek otu (30 gr.)
10 çay kaşığı toz tarçın
10 yemek kaşığı saf bal

Bu karışımdan her gün 1 yemek kaşığı adetin 2. günü başlanıp

12. güne kadar sabah akşam yenir. Bu karışım yumurtaları

büyütüp hormonları düzenler.
Dolayısıyla hamile kalma ihtimalini yükseltir.

ben sabah akşam 1 er tatlı kaşıgı yedim:)

fulyacim bu tarifi hamile kalan bi forumdastan aldim.foruma yazmis. bilgine buna gore hazirlayacagim simdi ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…