- Konu Sahibi antidepresif
-
- #10.921
kızlar değerim sıfırlanmış 0,77 çıkmış çok şükürrr
ooyyyy butlarını ye onunnnnnnkızlar ben gidip mervemi yıkayım miss koksun anasının kuzusu bal böcüğü gelmeye calısırım tekrar
Çörek Otu Macunu Nasıl Yapılır.
hamile kalmak için Çörek otu Bal Tarçın Macunu
12 silme tatlı kaşığı taze öğütülmüş çörek otu (30 gr.)
10 çay kaşığı toz tarçın
10 yemek kaşığı saf bal
Bu karışımdan her gün 1 yemek kaşığı adetin 2. günü başlanıp
12. güne kadar sabah akşam yenir. Bu karışım yumurtaları
büyütüp hormonları düzenler.
Dolayısıyla hamile kalma ihtimalini yükseltir.
ben sabah akşam 1 er tatlı kaşıgı yedim:)
fulyacim bu tarifi hamile kalan bi forumdastan aldim.foruma yazmis. bilgine buna gore hazirlayacagim simdi ben de
ooyyyy butlarını ye onunnnnnn
bebeğim çok tşkrederim paylaşımın içinnnn artık kırmızı kartı yedikten sonra düşünürüm bende bunu
Fulyacımm canım benim inşallah akşama kadar bir sıkıntın çıkmaz canım, çok yorma kendini
Fatmacım değerinin sıfırlanmasına sevindim canım
Kübracım temizliği yapmış akşama menüyü de hazırlamış kızını da yıkıyorr ohh daha ne olsunn bi de bana gel temizliğe her yer her yerde
Bu arada ben biraz daha toparladım kendimi çok şükür ama hala yerimden kalkasım yok
gecende sormustun ya canim, ondan dedim. basin ayni sanirimm umarimm gecer aksama kadar.karanlik sart ama yaa. kayinvaliden gitmedi mi?
kuzuuummm benimm sen kalkma zaten yerindenn kurban olduğummm iki canlısın sen ne kaa yatmak istiyosan yat en iyisi dinlenmek bu dönemde oohhh misssss
ayy canım benimm senin gibi bir komşum olmasını isterdimmmYata yata her yanım ağrıdıı dün öğlenden beri yatıyorumm
Yine de dinlenmeye devam edicemm
gözümüz aydın o zaman fatmişimmmm çok sevindimmmm
gözünaydın canım yaa..buna sevinecegim hiç aklıma gelmezdi:26:
gozun aydin canimmkorunmayla ilgili bi sey dedi mi?
Fulyacımm canım benim inşallah akşama kadar bir sıkıntın çıkmaz canım, çok yorma kendini
Kübracım temizliği yapmış akşama menüyü de hazırlamış kızını da yıkıyorr ohh daha ne olsunn bi de bana gel temizliğe her yer her yerde
Bu arada ben biraz daha toparladım kendimi çok şükür ama hala yerimden kalkasım yok
bu ay oyle hulya abla.takmayacgim mumkun oldugunca. disari ciktim da kendime geldimm. totemimi de yaptimm. hayir olsun insallah hakkimizda.
aa kızıcam ama enişteme seni çok yoruyor ama öğlene kadar sensiz kaynatırız azcık sonra ben sana özet geçerim
günaydın yavru kuşlarımm nasılsınızzzz yorgun bir gecenin ardından sabah yine işteyimm uykuluyum mahmurum
günaydın kuzucum bizde aldık çakşırı ama nasıl yapacağımıza karar veremedik hala duruyor hangi oranda karıştıracağızz bilmiyorum
denedim bende kuzum onu daha çok bulantım oldu benim birde şu migren bantları var oda anca uyumana yardımcı oluyo ama kalktığında bazen ağrın kaldığı yerden devam ediyo dediğin gibi şu gün bi bitse evime gitsem kapasam kendimi odama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?