- Konu Sahibi antidepresif
-
- #10.941
kızlarrrr günaydınnn.
nasılsınız.. kaç gündür yoğunluktan giremiyorum.
sabahtan akşama kadar envanter girişi yapıyorum. diğer iş yoğunluklarından dolayı da çok bölünüyorum. o yüzden bi türlü bitedi giriş işlemleri.
bi de inanılmz yorgunum sabah zor kalktım. kocişle ben 30-35 yaşındaki insanlar 20 yaşındaki gence ayak uydurmaya kalkarsan böle olur. kocişimin boynu benim sağ kolve omzum tutulmuş durumda... ama çok eğlendik. tüm hafta sonu ve her gece gezdik.
dün akşam uğurladım kardeşimi.
tüm yüzümü ergenler gibi sivilce bastı. ve adet olcakmışım gibi karnım ağrıyo.. gene erken olcam galiba. bu ay hiç umudum yok. yumurtlama belirtim olmadı hiç bi de gezmekten sabah akşam tembellik ettik hiç çalışmadık bu aralar kocişle..
yarın 21. günüm doktor kontrolüm var. kızlar acaba ne kontrolü bu kan mı alır ne yapar...daha önce gideniniz var mı 21. günde....
bu arada atlaya atlaya geçmişe şöle bi baktım dün akşam. ama yetişmek ne mümkün. hepsini okuyamadım.
facebookkk grubu ile ilgili kaçırdığım bi gelişme var mı...
TOTEM ne ben de katılayım toteme
bu arada aktar aktar dolaşmışınız
fatmacım kan değerin normale düşmüş. inşallah hiç bi problem kalmaz...
hepinizi öpüyorum
görüşmek üzereeee
bir kaşık çakışır tozu
bir kaşık bal canım
hayırdır canım neden bu yorgunluk:)))))
günaydın kızlar.................................
kızlarrrr günaydınnn.
sabahtan akşama kadar envanter girişi yapıyorum. diğer iş yoğunluklarından dolayı da çok bölünüyorum. o yüzden bi türlü bitedi giriş işlemleri.
bi de inanılmz yorgunum sabah zor kalktım. kocişle ben 30-35 yaşındaki insanlar 20 yaşındaki gence ayak uydurmaya kalkarsan böle olur. kocişimin boynu benim sağ kolve omzum tutulmuş durumda... ama çok eğlendik. tüm hafta sonu ve her gece gezdik.
tüm yüzümü ergenler gibi sivilce bastı. ve adet olcakmışım gibi karnım ağrıyo.. gene erken olcam galiba. bu ay hiç umudum yok. yumurtlama belirtim olmadı hiç bi de gezmekten sabah akşam tembellik ettik hiç çalışmadık bu aralar kocişle..
yarın 21. günüm doktor kontrolüm var. kızlar acaba ne kontrolü bu kan mı alır ne yapar...daha önce gideniniz var mı 21. günde....
bu arada atlaya atlaya geçmişe şöle bi baktım dün akşam. ama yetişmek ne mümkün. hepsini okuyamadım.
hepinizi öpüyorum
görüşmek üzereeee
günaydın cnm bnde öle giremedim yıl sonu mutabakatları yok şu yok bu ekstreler derken çıldırcaktım çok şükür hafifledi hepinizi öpüyorumm
kızlar merhabalar 3 gün giremedim sayfalarca yazmışsınız maşallah bütün gece okudum ancak bitirdim şimdi uyumaya gidiyorum.. sizler hepiniz tatlı uykularınızdasınızdır RAbbim dogacak bebişlerinizi rüyalarınıza getirsin insallah öpüyorum hepinizi
kızlarrrr günaydınnn.
hepinizi öpüyorum
görüşmek üzereeee
bende rüyamda bi arkadaşımın oğlunu gördüm,benimde mi oğlum olcak acaba?
bende rüyamda bi arkadaşımın oğlunu gördüm,benimde mi oğlum olcak acaba?
herkese günaydınnnnn
Günaydın kızlarr erkenciyimmm bugünKEndimi toparladım kociş iyi baktı bana
Tubişcimm işlernde kolay gelsin sana canım iiyi de gezmiş tozmuşsunuz stres atmışsınız ne güzel.
21. gün doktor kan testi ister canım prolaktin miydi neydi o hormona bakılıyo yumurtlamışmısın diye .
günaydın güzel bayanlar
günaydınn.......
günaydın güzel anne iyileşmene çok sevindim inşallah bulantılarında biran önce geçer
günaydın güzel bayanlar
günaydın tatlım nasılsın dinlendin mıgünaydın kübracımmm canımcımmm
olur canım yüklerim bir araGünaydınn fatmacımm çok şükür yaa yerimden kalkmasam evi pislik götürecekti biraz sağa sola el attım da rahatladım walla :))
GÜnaydın kübracımm senin kızın resmini yüklesen de baksak birazcık olmaz mı ?
canım çok geçmiş olsun bilirim o migren
ağrısını inşallah hemen geçer canım
canlarııııııııım
ben evin yolunu anca bu saatte buldum
bugün bir sürü işim vardı izmire arabayı servisten almaya bile gidemedim
nete giremedim tabi çatladım neler konuştunuz diye
ama şimdi hepsini okudum bide bu arada bir diş ağrısı anlatamam
fulyacım anlar beni vallahi gözümden yaş geliyo ağrısına
ama ben doktorada gidemem çok korkarım dişciden
inşallah gece uyutur beni yoksa mahfolurum ya
kızlar merhabalar 3 gün giremedim sayfalarca yazmışsınız maşallah bütün gece okudum ancak bitirdim şimdi uyumaya gidiyorum.. sizler hepiniz tatlı uykularınızdasınızdır RAbbim dogacak bebişlerinizi rüyalarınıza getirsin insallah öpüyorum hepinizi
günaydın kızlar.................................
kızlarrrr günaydınnn.
hepinizi öpüyorum
görüşmek üzereeee
günaydın güzel bayanlar
ablacımm dün bütün gün çektim ağrıyı akşam hafifledi iyice dinlendim bende ama sabah bi kalktım sağ şakağımda hala ağrı ama migren gibi değil sızı gibi bugünde onunla takılırım artıkınnn
ablişşş çok yorulmuşsun sen dişçi için yeliz çekti ağrıyı ama ben yazmıştım gece tutarsa gripini nemli bi pamuğa batırın pamuğun ilaçlı kısmınıda ağrıyan dişinize koyun die o uyutur anca baska türlü rahat vermez diş ağrısı çok geçmiş olsun sanada dr dan kaçmak çözüm değil ablammm git bir an öncede daha çok acı çekme
çilekimmmmmmmm hoşgelmiş sefalar getirmişsinnn biz çenesidüşüklerin hızına yetişilmiyor değil misende arayı fazla açma özlüyoruz seni bebekimmm
günaydın bebikommmmmnassııınnnnnnnnnnnnnnn
ballı lokmam günaydın hem gözn aydın hem allah kavuştursun gözün aydın kocişle yanlız kaldın allah kavuştursun kardeş neticede ayrı düşürmesin rabbimm21. gün muhtemelen yımırtlamışmısın ona bakar gibime geliyo yinede bilmiyorum kuzucuğummmm dr dan sonra hbr et mutlaka ayrıca totemimizde bebiş kıyafetleri aldık belki cicileri görürde gelirler die avatar resmi yaptık bide onları öyle bi totem işte fakirin umudu derler ya o hesap face grup işi için isim hazır ama çok az kişi fikrini beyan etti inşallah bugün yarın bi karara bağlarız olayı
günaydınnnn kraliçeeeee
ablacımm dün bütün gün çektim ağrıyı akşam hafifledi iyice dinlendim bende ama sabah bi kalktım sağ şakağımda hala ağrı ama migren gibi değil sızı gibi bugünde onunla takılırım artıkınnn
ablişşş çok yorulmuşsun sen dişçi için yeliz çekti ağrıyı ama ben yazmıştım gece tutarsa gripini nemli bi pamuğa batırın pamuğun ilaçlı kısmınıda ağrıyan dişinize koyun die o uyutur anca baska türlü rahat vermez diş ağrısı çok geçmiş olsun sanada dr dan kaçmak çözüm değil ablammm git bir an öncede daha çok acı çekme
çilekimmmmmmmm hoşgelmiş sefalar getirmişsinnn biz çenesidüşüklerin hızına yetişilmiyor değil misende arayı fazla açma özlüyoruz seni bebekimmm
günaydın bebikommmmmnassııınnnnnnnnnnnnnnn
ballı lokmam günaydın hem gözn aydın hem allah kavuştursun gözün aydın kocişle yanlız kaldın allah kavuştursun kardeş neticede ayrı düşürmesin rabbimm21. gün muhtemelen yımırtlamışmısın ona bakar gibime geliyo yinede bilmiyorum kuzucuğummmm dr dan sonra hbr et mutlaka ayrıca totemimizde bebiş kıyafetleri aldık belki cicileri görürde gelirler die avatar resmi yaptık bide onları öyle bi totem işte fakirin umudu derler ya o hesap face grup işi için isim hazır ama çok az kişi fikrini beyan etti inşallah bugün yarın bi karara bağlarız olayı
günaydınnnn kraliçeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?