Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

didoşummmmm çitlenbiğimmmm günaydınn sana ve yiğenimedeee iyi olmana çok sevindim aslan eniştemmmm iyi bakmış sana ona kocaman bi alkışşşş

Günaydınn fatmacımm çok şükür yaa yerimden kalkmasam evi pislik götürecekti biraz sağa sola el attım da rahatladım walla :))

ev dağınık olunca insanın sinirleri oynuyorrr yorma kendini ama dikkat et

günaydın tatlım nasılsın dinlendin mı

olur canım yüklerim bir ara

valla bebekler gibi uyumuşum dün yemekten sonra bi uyumuşum 10.30da uyandım 12 de geri uyudum filan çok iyi oldu sen nasılsın evdemisin bugün iştemisin

evdeyım cnm persembe cuma evden yürütüyorum işleri
hoşbulduk kübracım
sonunda gelebildim valla

valla özledk ablacm özlettirme kendini

didoşummmmm çitlenbiğimmmm günaydınn sana ve yiğenimedeee iyi olmana çok sevindim aslan eniştemmmm iyi bakmış sana ona kocaman bi alkışşşş

Kocamın yerine teşekkürler canım :))
Bu arada o kadar hızlı cevap yazıyorsunuz kiii tam dedim bana günaydın dememişsin ama o arada yazmışsın bilee pardon canımm.

Uyumak iyi gelmiş sana canım

Öyle üstünden yaptım canım temizliği kocaya yıkıcam haftasonu

günaydın bebikommmmm Nassııınnnnnnnnnnnnnnn
sanada günaydın tatlım, ben ruhsuzum bu aralar kırmızılar gelsede normale dönsem , garip garip rüyalar görüyorummm beyazın psikopatı gibiyim bir yanım tatil diye ağlıyor :84::84::84: Bir yanım dur daha zamanı var diyooo :106::106::106:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…