Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

kızlarr nasılsınız bakalım

fulya başın nasıl geçti mi?

iremcim üzülme her şeyin bir zamanı var diye düşünelim...

bir gün ssıra bize de gelecekinşalllaaahhh

Bugün bat günüm ama daha kırmızılar gelmedi test yapsam mı erken mi yaa.. çok kararsızımmmm

zizag fatmaydı değil mi adın sende ne var ne yok
az önce okudum da eşin neden istemiyor hazır yumtlama dönemiyken?

Aslında erken değil amaa sen bilrisn canım

CNM ASLINDA BU AY GERİ ÇEKİLME YÖNTEMİYLE KORUNDUK BİZ AMA EŞİM Bİ TANESİNDEN EMİN DEĞİL:) YANİ BEN DE 3 AYDIR GÜNÜNDE OLUNCA ŞİMDİ HEVESLENİYORUM ACABA VAR MI DİYE ASLINDA NİSANDA FALAN İSTİYORUM DİYODUM AMA BASBAYA ŞİMDİ İSTİYOMUŞUM BEN BU ÇOCUĞU... YANİ İHTİMAL AZ OLDUĞUNDAN ÜMİTLENMEK İSTEMİYORUM BELKİ PSİKOLOJİMDEN DOLAYI GECİKİR DİYEE :d

zizag fatmaydı değil mi adın sende ne var ne yok
az önce okudum da eşin neden istemiyor hazır yumtlama dönemiyken?

evt canım fatma benim ismim
kimyasal yaşadım ya korkuyor gelecek aya kalsın diyor yarın doktora gidicez bakalım ne dicek gerek yok derse sorun olmaz zaten

evt canım fatma benim ismim
kimyasal yaşadım ya korkuyor gelecek aya kalsın diyor yarın doktora gidicez bakalım ne dicek gerek yok derse sorun olmaz zaten

ben kimyasaldan sonra doktor 3 ay korun demiştim 3 ay bekledik öyle devam ettik cnm senin dr demedi mi öyle bişey

ben geldiiim

kızlar benim ev işime çok yakın
yürüyerek 3 dakika falan
gittim eve temizlik yaptım 3 çeşit yemek yaptım
makineye çamaşırımı attım ve hemen işime geldim
amaaan ne güzel oldu akşama rahatım

ee sen gidince markette kim kalıyor ablacımm
hoşgeldin burada :)
bende akşama eltime davetliyim aile yemeği yencekmiş

bende hafta başı aldım çift çizgi haberini. haftaya doktora gidicem kısmetse. garip bir duygu, karmaşık bir durum. Allahım hepimizin yardımcısı olsun. sağlıklı hayırlı bebişler nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…