- Konu Sahibi antidepresif
-
- #11.181
kızım kalıyo ablam
yoksa nereye çıkıcam burdan imkansız
afiyet olsun tatlım ben çok severim kalabalık sofraları
insanın kendi işi olması cok zor ne gecesi oluyor ne gündüzü ne bayramı ne seyranı allah kolaylık versin ablacım
maşallah kızına bak sana ne güzel yardımcı
küçük kaynım geldi okuldan ara tatile güzel olacak en azından eşim mutlu olacak
bende hafta başı aldım çift çizgi haberini. haftaya doktora gidicem kısmetse. garip bir duygu, karmaşık bir durum. Allahım hepimizin yardımcısı olsun. sağlıklı hayırlı bebişler nasip etsin.
bende iki sene internet cafe işlerttim ordan biliyorumsorma ablacım çok zor
burdan biyere ayrılamıyosun
tatili geçtim pazar günü bile çalışıyoruz
bide bizim 24 saat karı koca birbirimizin yüzünü zor görüyoruz
bazen kızıyorum ona keşke diyorum memur olsaydın
evet tatlım zaten o olmasa işim harap
evlenip gidince bakalım napıcam
mutludur tabi eşin kardeşi gelmiş ne güzel
kizlar dun gece cok garip bir ruya gordumm.2 erkege sonda takiyordum. bir de ucunu kesip oyle takiyordum. etkisindeyim hala. bi garip kalktim sabah. ruya tabirlerine baktimm. erkek evlada,paraya mulke delaletmis. ama ben kestim yaa onunla ilgili cocugun olmayacahgina delalet diyor. sinirim bozuldu sabah sabah
kizlar dun gece cok garip bir ruya gordumm.2 erkege sonda takiyordum. Bir de ucunu kesip oyle takiyordum. Etkisindeyim hala. Bi garip kalktim sabah. Ruya tabirlerine baktimm. Erkek evlada,paraya mulke delaletmis. Ama ben kestim yaa onunla ilgili cocugun olmayacahgina delalet diyor. Sinirim bozuldu sabah sabah
evlenmeyi düşünüyo mu peki yaşıda baya küçük ama
kizlar dun gece cok garip bir ruya gordumm.2 erkege sonda takiyordum. bir de ucunu kesip oyle takiyordum. etkisindeyim hala. bi garip kalktim sabah. ruya tabirlerine baktimm. erkek evlada,paraya mulke delaletmis. ama ben kestim yaa onunla ilgili cocugun olmayacahgina delalet diyor. sinirim bozuldu sabah sabah
kızlarrrr ben geldimmm...
tabi çoğunluk yok. ben maalesef bu aralar gündüz giremiyorum topiğe yoğunluktan. bu akşam altını üstüne getiresim var. hazır kociş de kurtları seyrediyo
iyiki geldin canım ya.. ben de ikiz bebek bekleyenlerin yazdıklarını okuyordum :) ilk gebeliğim ikizdi benim... nasip olmadı sadece 1 tanesi doğdu mayısta 3 yaşına girecek inş. nasılsın canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?