Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

ahhh iremcim... maalesef ben de atlatamadım o düşünceyi. benim hamişliğim de devam etseydi 28 marttı doğumum... kocaman göbişim olacaktı benim de şimdi
allahım tez zamanda sağlıklı bi bebiş versin bize de yaralarımız sarılsın...
ben de mart ayının gelmesini hiç istemiyorum.. gelecekse de hamiş olmak istiyorum. buhran ayım o benimm. umutlarımı bağladığım, heyecanlarımı hayallerimi yüklediğim ay mart boğazıma bişey düğümlendiii

ikizimin teki öldüğünde hayat durdu sanki diğeri de eşinden zehirlenmişti ve düştü düşecek kürtaj oldum olacağım korkusuyla zamanım geçiyordu ağladım doğum yaptım tek doğunca ağladım ikizdi diye.... zaman geçti ben onu unutamadım ama zaman bana kabullenmeyi öğretti. diyeceksin ki enazından birisi hayatta ama canım o o kadr kolay olmuyor hepsinin yeri ayrı.... çok ayrı... allah sabır versin

benim kızkardeşimde 24 yaşında bende onu büyütemiyorum gözümde ama bi gün evlenecekler allah hayırlı insanlar çıkarsın karşılarına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…