Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

tatlım ovu testi alsana bence
ateş ölçmeden daha iyi

Ovulasyan testi aldı eşim ama sadece 2 adet var içinde benim periyodlarım düzensiz ablacım o yüzden çizelgeyi karıştırıorum onu ne zaman yabilirim ? bu arada rüyanın yorumunu yazmıştım umarım okudun geçmişten

okudum tatlım hatta cevapda yazdım
eczanelerde 5 li testler var ben onlardan
aldım çokta memnunum bakalım inşallah bu ay tutar

canlarım Allaha emanet olun inş. ben kapatıyım. yemek yapmalıyım birde toplanıyım biraz daha.. herşey gönlünüzce olsun inş.
canım kolay gelsin sana gene bekleriz.
çok zor hayatım ben çok iyi bilirim onu
ilk başlarda annem vardı şimdi çocuklar var
zaten o gece çalışıyo adam bana hasret gidcek valla
yatarken benim pijamalarımı giyiyo kokunu alıyorum diyo bana

ayyy ya sizin işte çok zor. internet cafemiydi sizin iş yeri ablacım.

ilk günden başlanmalı deniyo ama ben ilk ay adet sonu başlamıştım , yinede başla bence en azından ateş durumun hakkında fikrin olur ben mesela düşük ateşli bir gacıymışım 34,5 a çıkıyı yumurtlarken 35,8-36 arası genel ateşim Eğer daha yumurtlamadığına eminsen hemen başla ovu ile desteklemekte çok iyi oluyo ..........

kızlar buranın bi yemek tarifleri topiği var ben azcık ordayım. bu hafta sonu hem gidilecek hem gelecek misafir var azcık tarişf aşırayım ordan burdan.
buralardayım ama. sistem çalışmadığı için çok yoğun deil işim bugün.

ben yumoşları hiç bilmem doktor bana demişti uzayan akıntı olursa yumurtluyosun demek bende o olduğu ay yine de gebelik oluşmadı doktor oluşmayabilir dedi o yüzden takip etmedim şimdi bu siteye takıldığımdan beri bu testleri ateş ölçerli öğrendim yani düşüncem şu ki; en azından o dönemei sıkıntılı değilde eğlenceli geçirebilirim =)

kızlar sevgilier günü için kocişime süpriz
yapcam ama hala karar veremedi şöyle güzel bişey olsun
istiyorum o geçen sene bana hayatımda unutamıycam bi süpriz yapmıştı
bu senede benden olsun ama ne fikir versenize

canım kimisinin yumurtlarken kasığında ağrı olur kimisi akıntısından anlar ama benimde hiç bir belirtim olmuyo, normalde 28 günde bir oluyordum ve 13-14 te yumurtluyordum ama düşükten beri o düzenimde şaştı artık belli olmuyo o yüzden ateş bana çok yardımcı oldu yumurtlamadan önce ki ateşimi bile biliyorum , mesela şuan 36.1 bir iki gündür bu bir iki güne yumurtluycam demek benim için, ovu testinide gitti gidiyordan 20 liraya aldım labuguick mi ne markası 20 lira 20 ovu 6 gebelik testi oda destekliyo ben çok memnunum eğer eşimde sorun olmasaydı şimdiya çoktan hamiştim bana kalsa , eğer ateş ölçecek olursan yardımcı olacağım bişey olursa seve seve yardım ederim anlamadığın kısımda, zaten 2. Aya netleşiyo herşey bu ay başlaki acemiliğin gitsin.........

aslında evet öyleyim bu aralar
nedense bende anlamadım gerçi şikayetcide değilim ama işte biraz
zor oluyo sadece o valla o günden sonra artık anamı komşuya gönderiyom

bitti galiba son bi test vardı yaptım
çok silik çıktı bundan sonrakiler keyf işi

ayy yazık kadında anlıyordur sen gönderince bende senin gibiyim çakşırı ben yemiş gibi

o zaman keyif diyosun tamam bende 3 gün yakaladım yakaladım bakalım artık ne olacak

ayy yazık kadında anlıyordur sen gönderince bende senin gibiyim çakşırı ben yemiş gibi

o zaman keyif diyosun tamam bende 3 gün yakaladım yakaladım bakalım artık ne olacak

anlıyo tabi ama napıyım başka çare yok
zaten oda şu aralar yeni torun gelcek diye
garibim ben bi komşuya gidiyim diyo

çoookm tşk. ederim irem benim kafa çokm karıştı yumoştu ateşti filan ama bir sürü durum varmış meğer iğneler ilaçlar öğrenmiş oldum ben bu ay gebelik oluşucanı sanmıyorum ama Allah bilir . kimisi adet bittikten hemen sonra peşpeşe ilişkide gebelik oluşuyormuş kimisinin ki adetin son haftası kimisi ise ortalarda bende meraklandım hem kendimi tanıtırım dedim iyi olur bakalım bu hafta başlıcam nasipse hem yumurtlama zamanımıda öğrenmiş olur dediğin gibi acemilik atarım eşinin sıkıntısı ne (yazmak istemessen anlarım tabi )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…