- 1 Şubat 2013
- 2.539
- 5
- 66
- Konu Sahibi antidepresif
-
- #12.461
tatlım ovu testi alsana bence
ateş ölçmeden daha iyi
senin kırmızılığın gitmemiştir zaten bir müddettt
Ovulasyan testi aldı eşim ama sadece 2 adet var içinde benim periyodlarım düzensiz ablacım o yüzden çizelgeyi karıştırıorum onu ne zaman yabilirim ? bu arada rüyanın yorumunu yazmıştım umarım okudun geçmişten
canım kolay gelsin sana gene bekleriz.canlarım Allaha emanet olun inş. ben kapatıyım. yemek yapmalıyım birde toplanıyım biraz daha.. herşey gönlünüzce olsun inş.
çok zor hayatım ben çok iyi bilirim onu
ilk başlarda annem vardı şimdi çocuklar var
zaten o gece çalışıyo adam bana hasret gidcek valla
yatarken benim pijamalarımı giyiyo kokunu alıyorum diyo bana
ben ateş ölçeri temin edemedim ayrıca o topiğe de göz gezdiyorum bi çizelge var ama kafam karıştı bide sanırım adetin 1. Gününden ölçmeye başlıyosun ben fırsat bulamadım almaya bitti adet 4 gün oldu
canım kolay gelsin sana gene bekleriz.
ayyy ya sizin işte çok zor. internet cafemiydi sizin iş yeri ablacım.
kıpkırmızı gezdim valla
ilk iki gün benimki barut gibiydi ama şimdi oda gülüyo
hatta dalga geçiyo benle azgın kedim diye yolcam o olcak
okudum tatlım hatta cevapda yazdım
eczanelerde 5 li testler var ben onlardan
aldım çokta memnunum bakalım inşallah bu ay tutar
eee kedi olcak tabi biliyosun mart geliyorr malunmmm
ablaaaa bittimi yumurtlama ben seni takip ediyorum biliyosun 3 gece yakaladım ve kandırdım adamı
ilk günden başlanmalı deniyo ama ben ilk ay adet sonu başlamıştım , yinede başla bence en azından ateş durumun hakkında fikrin olur ben mesela düşük ateşli bir gacıymışım 34,5 a çıkıyı yumurtlarken 35,8-36 arası genel ateşimEğer daha yumurtlamadığına eminsen hemen başla ovu ile desteklemekte çok iyi oluyo ..........
okudum tatlım hatta cevapda yazdım
eczanelerde 5 li testler var ben onlardan
aldım çokta memnunum bakalım inşallah bu ay tutar
ben elimdekileri kullanıyım rastgele o halde :26:
kullan tatlım hem 5liler daha uygun fiyatlı
ben yumoşları hiç bilmem doktor bana demişti uzayan akıntı olursa yumurtluyosun demek bende o olduğu ay yine de gebelik oluşmadı doktor oluşmayabilir dedi o yüzden takip etmedim şimdi bu siteye takıldığımdan beri bu testleri ateş ölçerli öğrendim yani düşüncem şu ki; en azından o dönemei sıkıntılı değilde eğlenceli geçirebilirim =)
aslında evet öyleyim bu aralar
nedense bende anlamadım gerçi şikayetcide değilim ama işte biraz
zor oluyo sadece o valla o günden sonra artık anamı komşuya gönderiyom
bitti galiba son bi test vardı yaptım
çok silik çıktı bundan sonrakiler keyf işi
ayy yazık kadında anlıyordur sen gönderince bende senin gibiyim çakşırı ben yemiş gibi
o zaman keyif diyosun tamam bende 3 gün yakaladım yakaladım bakalım artık ne olacak
canım kimisinin yumurtlarken kasığında ağrı olur kimisi akıntısından anlar ama benimde hiç bir belirtim olmuyo, normalde 28 günde bir oluyordum ve 13-14 te yumurtluyordum ama düşükten beri o düzenimde şaştı artık belli olmuyo o yüzden ateş bana çok yardımcı oldu yumurtlamadan önce ki ateşimi bile biliyorum , mesela şuan 36.1 bir iki gündür bu bir iki güne yumurtluycam demek benim için, ovu testinide gitti gidiyordan 20 liraya aldım labuguick mi ne markası 20 lira 20 ovu 6 gebelik testi oda destekliyo ben çok memnunum eğer eşimde sorun olmasaydı şimdiya çoktan hamiştim bana kalsa , eğer ateş ölçecek olursan yardımcı olacağım bişey olursa seve seve yardım ederim anlamadığın kısımda, zaten 2. Aya netleşiyo herşey bu ay başlaki acemiliğin gitsin.........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?