Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

Kızlar görüyorum ki şenşakrak çok neşelisiniz Allah daim etsin umarım ömür boyu ağzınızın tadı hiç bozulmasın. Keyfinizi kaçırmak istemem ama pek bi tatsızım inşaallah herşey olmasada bir çok şey yoluna girer iyiki sizi sanalda olsa tanıdım çok iyii geliyosunuz bana

Kalpler ancak ALLAH ' ı anmakla huzur bulurmuş. Hani zaman zaman içimizden ahh keşke inşallah Allah'ım dediğiniz dilekleriniz var ya onu hayırlısıyla ömrünüze sunsun. HAYIRLI CUMALAR.

rabbim dayanamayacağını yüklemez kuluna.. cok güçlü insanlarmış Allah bundan sonra yüzlerini evlatlarıyla güldürsün

günaydın canımmm.. hayırdır ne oldu.
ağzından bal damlıyo ama, ne güzel dua etmişsin

Kızlar günaydın hepinizeee akşamdan kalma hepiniz pestil olmuşsunuzz. Benimde her yanım ağrıyo ama kurs yeniden başladı onun hamlığı :))
dizin adamlar romantik çıkmış bizimkiler odun var aramızda böyle 3-4 tane

Ben daha yeni uyandım bu arada rüyamda diar arkdaşımı gördüm artık topikten ne kadar çok etkilendiysem

Kahvaltı yapıcam daha pöfff çok uyumak yaramadı bana

günaydınnn topiğimizin annesi ve yiğenimiz....
ay senin iletiyi okurken süt döktüm üzerime. neyle açtıysam ağzımı
yediklerime dikkat etmeye başladım ya, ara öğün olarak süt tüketiyorum

günaydın canımmm.. hayırdır ne oldu.
ağzından bal damlıyo ama, ne güzel dua etmişsin

bugün cuma rabbimin her günü mubarek ama bugün daha çok dua etmek istiyorum. Kendimi mutsuz hissediyorum evime yerleşmek anlaşılmak düzene girmek istiyorum sakin dingin olmak ne bilim eşimle daha uyumlu olmak dün nikahlandığımız gündü 14 şubatın şirinliğine bi özellik katalım dedik ozamanlar bizim ki sus pus bişiler yapmayı geç konuşmadı bile doğru dürüst normalde erken bile yattı sanki bişi için inatlaşır gibi ondan çok soğutuyo beni bu tarz tutumlar kimseye bişi diyemiyosun evdekiler onun ailesi annem hasta üzülür diye asla anlatamam bi yakınına anlatsan çözüm değil sonunda düzeliyo evet ya da yapı itibariyle çok fazla içimde büyütmem ama çözümsüz sonuçlardan hiç hoşlanmam bir konu varsa o içinde bi sıkıntı barındırıyorsa önce o halledilmeli (kavga veya konuşmayla ) ama sessizce o sürecin üzeri örtülüyor hiç bişeye olmamış gibi devam ediliyor sonra doğal olarak başka bi sıkıntı bir yeni çözülmemiş problem düğümler düğümler sıkılıp kabuğuma çekilincede halletme çabaları dahada sevimsizleşiyor. Off tüm samimiyetimle sölemek istiyorum ki bazen diyorum evlenmesemiydik çok gerginim . Bak açtırdınız azımı

günaydınnn topiğimizin annesi ve yiğenimiz....
ay senin iletiyi okurken süt döktüm üzerime. neyle açtıysam ağzımı
yediklerime dikkat etmeye başladım ya, ara öğün olarak süt tüketiyorum

afiyet olsun tubişimm sen iç sütü huylanmadann ben süt değil yoğurttan bile huylandımm o derece yaniii

gunaydınlar.. cumanız mubarek olsun kızçelerim, nasılsınız, rabbim dualarımızı kabul eylesinn.. aminnn
ortaya güzel bi yazı olsun dedim ve yeşil yaptım, hayırlı uğurlu gelir insaAllah

Son düzenleme:

acaba deniz biz senle kardeş olabilir miyiz? acaba kan bağımız var mı? bu kadar mı? özetlenir benim hayatım... kimseyle paylaşma özellikle aileiçinde sıkıntında seni dinl,yorlarda mutlu anında yüzüne vuruyorlar... şu hayatta Allahtan başkasına güvenme, dayanma... ilk zamanlarda herşey çok romantik evlendikten sonra peh.... sıkma canını güzel düşün istediğin yavrunu hayal et, yeni taşınacağın evini sana özel içine sinerek aldığın eşyaları.... kocaman bir aile olacağını yavrun ile annelik tacı giyeceğini... şu hayatta herşey gelip geçici canım

günaydın canlarım

anaaaam geçmişi okuycam diye canım çıktı
neler olmuş akşam öyle ayva pestilimiz bile var
ekşınlar 10000000000 u bulmuş odunları ateşe vermişsiniz
oku oku bitiremedim valla beni sorarsanız benim kociş beni yeniden keşfetti
akşam çok güzeldi hediyesi çiçeği veeeeee sonrası harikaydı
tek kusur sabah bitik bi halde yataktan kalkmak için debelenmem oldu

canım benimmm güzel evliliklerin hiç biri süt liman olmaz. arada sırada yaşanan kavgalar tartışmalar küsmeler veee sonra yeniden barışmalar evliliği canlı tutar. hiç bir şeyin olmadığı hep sus pus olunan evlilikler daha tehlikelidir bence. benim de eşimle zamn zaman buhranlı dönemlerimiz olur. ben de çok yazmışımdır burda. tabiki paylaşıcaz burda hepimiz bacılar kardeş gibi olduk. yeri geliyo aileleirmize bile anlatmadığımız şeyleri anlatıyoruz birbirimize.
ama bence eşinle konuşmak en doğrusu senin için. evet dün hem sevgliler günü hem evlilik yıldönümünüzdü. hiç bir şey yapaması çok anormal. bence bu konuyu konuşmalısın. beklentilerini isteklerini dile getirmelisin. aynı zamanda belki adamcağızın da bi derdi vardır. onun da istek ve beklentilerini dinleyip verebildiğin kadar kendinden bi şeyler kaybetmeden vermelisin. belirsizlik çok kötü. bu belirsizliği de senin adımın ortadan kaldırabilir. konuş bence. kabuğuna çakileceksen de çok uzatma, önce eşinin kabuğunu kır bakalım içinden neler çıkıcak
ve ne olur umutsuzluğa kapılma gerilme. tadı tuzu bunlar evliliğin. bi daha duymayım keşke evlenmeseydim diyee

gunaydınlar.. cumanız mubarek olsun kızçelerim, nasılsınız, rabbim dualarımızı kabul eylesinn.. aminnn
ortaya güzel bi yazı olsun dedim ve yeşil yaptım, hayırlı uğurlu gelir insaAllah
günaydın kuzucumm RAbbim bütün dualarını kabul etsin cuman mübarek olsun

meleklerim, aksam neler olmus topikte okuyamadım henüz de..:44: kimler neler yaptı, birbir ötsün simdik, biz bisey yapmadık.. cünkü esim biraz soğuk almıs,. uyudu fln.. zaten de ona çiçek hediyesni veremezdim, cünkü perhizli olacak hasteneye gidirnkene,
yani, bu is yerinde grev vaarrrrr .. e artık çalısma yapacak olanlara kolay gelsiiinnnnn

afiyet olsun tubişimm sen iç sütü huylanmadann ben süt değil yoğurttan bile huylandımm o derece yaniii
oy bebikim ama kalsiyum çok gerekli. ilk üç ay kas iskelet sistemi olşuyomuş bebişin. kemikleri süngerimsi iken kalsiyum çökmeye başlıyomuş. evet hamişlikte süt kötü kokuyomuş ama yoğurt ye canım. yoğurtta daha çokmuş süte oranla kalsiyum..

günaydın umutçum. duan için ağzına sağlık AMİNNN

ha haaa bi gazi daha geldiii.
günaydın ablacım. o ayva pestilin yisin seni...

canım böyle yaparak kendini daha çok yıpratıyosun
bence eşinle oturup bazı şeyleri açık açık konuşman lazım sen isteklerini
oda sana isteklerini söylesin karşılıklı anlaşabilirsiniz hem bak yeni ev diyosun bunlar bu zamanda kolay
olmuyo erkek biraz daha hassas bu konularda ama sen onunla konuşmayı denersen bence bi çözüm yolu bulursunuz hem ayrıca inan her evde var tu tarz tatsızlıklar oda evliliğin tadı tuzu

günaydın kuzucumm RAbbim bütün dualarını kabul etsin cuman mübarek olsun

amiinn balım hepimizin insaaAAllahhhh Allahım niyeyse zımba gibiyim, enerjikimm masasAllah bana
e yorucu bir tedavi süreci baslıycak yakın zamanda insaAllah, o yüzden böyle olmak zorundayım,. ruh halim pek elverisil olmasa da

ay az önce kocama msj attım aklıma bi şeytanlık geldi..
kov kov aklından onları bugün sakin ol diyoo
garibimin gözü korkmuş benden. o da pestil olmuş

amaaaan soğuk algınlığı neymiş kız valla yatalak olsa
kaçamazdı elimden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…