- 1 Şubat 2013
- 2.539
- 5
- 66
- Konu Sahibi antidepresif
-
- #13.561
anne adayını birebir tanımıyorum. ikizlerin babası ve babaannesi bizde çalışıyo. ama stresli bi dönemden geçtiler. tedavi ile oldu bebekler bir, ikincisi erken doğum riski vardı ve erken doğdular. burda doğum olmadı ankaraya sevk ettiler. bi süre yoğun bakımda kaldılar... allaha şükür iyiler şimdi.
Kızlar görüyorum ki şenşakrak çok neşelisiniz Allah daim etsin umarım ömür boyu ağzınızın tadı hiç bozulmasın. Keyfinizi kaçırmak istemem ama pek bi tatsızım inşaallah herşey olmasada bir çok şey yoluna girer iyiki sizi sanalda olsa tanıdım çok iyii geliyosunuz bana
Kalpler ancak ALLAH ' ı anmakla huzur bulurmuş. Hani zaman zaman içimizden ahh keşke inşallah Allah'ım dediğiniz dilekleriniz var ya onu hayırlısıyla ömrünüze sunsun. HAYIRLI CUMALAR.
Kızlar günaydın hepinizeee akşamdan kalma hepiniz pestil olmuşsunuzz. Benimde her yanım ağrıyo ama kurs yeniden başladı onun hamlığı :))
dizin adamlar romantik çıkmış bizimkiler odun var aramızda böyle 3-4 tane
Ben daha yeni uyandım bu arada rüyamda diar arkdaşımı gördüm artık topikten ne kadar çok etkilendiysem
Kahvaltı yapıcam daha pöfff çok uyumak yaramadı bana
günaydın canımmm.. hayırdır ne oldu.
ağzından bal damlıyo ama, ne güzel dua etmişsin
günaydınnn topiğimizin annesi ve yiğenimiz....
ay senin iletiyi okurken süt döktüm üzerime. neyle açtıysam ağzımı
yediklerime dikkat etmeye başladım ya, ara öğün olarak süt tüketiyorum
günaydın bebişlerim
bugün cuma rabbimin her günü mubarek ama bugün daha çok dua etmek istiyorum. Kendimi mutsuz hissediyorum evime yerleşmek anlaşılmak düzene girmek istiyorum sakin dingin olmak ne bilim eşimle daha uyumlu olmak dün nikahlandığımız gündü 14 şubatın şirinliğine bi özellik katalım dedik ozamanlar bizim ki sus pus bişiler yapmayı geç konuşmadı bile doğru dürüst normalde erken bile yattı sanki bişi için inatlaşır gibi ondan çok soğutuyo beni bu tarz tutumlarkimseye bişi diyemiyosun evdekiler onun ailesi annem hasta üzülür diye asla anlatamam bi yakınına anlatsan çözüm değil sonunda düzeliyo evet ya da yapı itibariyle çok fazla içimde büyütmem ama çözümsüz sonuçlardan hiç hoşlanmam bir konu varsa o içinde bi sıkıntı barındırıyorsa önce o halledilmeli (kavga veya konuşmayla ) ama sessizce o sürecin üzeri örtülüyor hiç bişeye olmamış gibi devam ediliyor sonra doğal olarak başka bi sıkıntı bir yeni çözülmemiş problem düğümler düğümler sıkılıp kabuğuma çekilincede halletme çabaları dahada sevimsizleşiyor. Off tüm samimiyetimle sölemek istiyorum ki bazen diyorum evlenmesemiydik çok gerginim . Bak açtırdınız azımı
bugün cuma rabbimin her günü mubarek ama bugün daha çok dua etmek istiyorum. Kendimi mutsuz hissediyorum evime yerleşmek anlaşılmak düzene girmek istiyorum sakin dingin olmak ne bilim eşimle daha uyumlu olmak dün nikahlandığımız gündü 14 şubatın şirinliğine bi özellik katalım dedik ozamanlar bizim ki sus pus bişiler yapmayı geç konuşmadı bile doğru dürüst normalde erken bile yattı sanki bişi için inatlaşır gibi ondan çok soğutuyo beni bu tarz tutumlarkimseye bişi diyemiyosun evdekiler onun ailesi annem hasta üzülür diye asla anlatamam bi yakınına anlatsan çözüm değil sonunda düzeliyo evet ya da yapı itibariyle çok fazla içimde büyütmem ama çözümsüz sonuçlardan hiç hoşlanmam bir konu varsa o içinde bi sıkıntı barındırıyorsa önce o halledilmeli (kavga veya konuşmayla ) ama sessizce o sürecin üzeri örtülüyor hiç bişeye olmamış gibi devam ediliyor sonra doğal olarak başka bi sıkıntı bir yeni çözülmemiş problem düğümler düğümler sıkılıp kabuğuma çekilincede halletme çabaları dahada sevimsizleşiyor. Off tüm samimiyetimle sölemek istiyorum ki bazen diyorum evlenmesemiydik çok gerginim . Bak açtırdınız azımı
günaydın kuzucumm RAbbim bütün dualarını kabul etsin cuman mübarek olsungunaydınlar.. cumanız mubarek olsun kızçelerim, nasılsınız, rabbim dualarımızı kabul eylesinn.. aminnn
ortaya güzel bi yazı olsun dedim ve yeşil yaptım,hayırlı uğurlu gelir insaAllah
oy bebikim ama kalsiyum çok gerekli. ilk üç ay kas iskelet sistemi olşuyomuş bebişin. kemikleri süngerimsi iken kalsiyum çökmeye başlıyomuş. evet hamişlikte süt kötü kokuyomuş ama yoğurt ye canım. yoğurtta daha çokmuş süte oranla kalsiyum..afiyet olsun tubişimm sen iç sütü huylanmadann ben süt değil yoğurttan bile huylandımm o derece yaniii
günaydın umutçum. duan için ağzına sağlık AMİNNNgunaydınlar.. cumanız mubarek olsun kızçelerim, nasılsınız, rabbim dualarımızı kabul eylesinn.. aminnn
ortaya güzel bi yazı olsun dedim ve yeşil yaptım,hayırlı uğurlu gelir insaAllah
ha haaa bi gazi daha geldiii.günaydın canlarım
anaaaam geçmişi okuycam diye canım çıktı
neler olmuş akşam öyle ayva pestilimiz bile var
ekşınlar 10000000000 u bulmuş odunları ateşe vermişsiniz
oku oku bitiremedim valla beni sorarsanız benim kociş beni yeniden keşfetti
akşam çok güzeldi hediyesi çiçeği veeeeee sonrası harikaydı
tek kusur sabah bitik bi halde yataktan kalkmak için debelenmem oldu
günaydın kuzucumm RAbbim bütün dualarını kabul etsin cuman mübarek olsun
meleklerim, aksam neler olmus topikte okuyamadım henüz de..:44: kimler neler yaptı, birbir ötsün simdik,biz bisey yapmadık.. cünkü esim biraz soğuk almıs,. uyudu fln.. zaten de ona çiçek hediyesni veremezdim, cünkü perhizli olacak hasteneye gidirnkene,
yani, bu is yerinde grev vaarrrrr ..e artık çalısma yapacak olanlara kolay gelsiiinnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?