- Konu Sahibi antidepresif
-
- #13.941
yuhh yaaaaaa kardeşim ne biliyosunuz özelimizi size neçok patavatsız senin şu kvalide kpeder bizde yok böyle şeyler ama duyunca sinir oluyorum he
ya bende iyi bi dr arıyorum hasta olursamda olmazsamda gideceğim ya bulamadım içime sinen bi dreşimin teyze oğlu hasekide dr insan olsalar sordururm iyi bi dr ama bu sefer altında baska sey ararlar die kimseye müdana etmiyorum
bende seni yerim bebekiimmm öyle umutsuzlanmak yok ben çok üzülüyom sonra anlaştukkkk ?????? kıymatlımmmm
zaten tek atışta tutuyoda biz o tek atımı ne zaman atacağımızı bir bilsek
benim mart ayı kaçtı gülüm bizim çalışma sekteli umudum tamamen sekteli sizden umutluyum o yüzden :106::106::106: bu arada nere dalıyon sen daha beni bilmedin herhal ne gadan eli maşalıyım
Eki Görüntüle 635568
didoşummmm vee serapppımmm başta olmak üzereeeee ilk siz yapın bunu bizde önce ilk 9 aylık hedefi tutturup yapıcaz ALLAH nasip kısmet ederse
fulim tatlım ben sana istanbulda bi doktor tavsiye edebilirim istersen
bu işin uzmanı tek geçerim tatlım
anlaştık anlaştık tatlişkommmm.......
ayyy çok güzellll... aklımızın bi kenarında dursun minnaklarımızın minnakkk ayaklarına yaparızzz... uyvvv yavrimmm
kızlar az önce dünya hapşurma rekorunu kırıyodum heee.. net 13 defa :2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2:
canlarım hepinize günaydın
hepinizi çok özledim hafta sonuda yalnız bıraktınız beni
ama ben sizin hasretinizle yandım yaaaaaa
yani düzenli çalışmadan tek gece ile bulduysa kocam bravo derim halaya dururummmm
benimkide tek seferle tutturmuştuda ben tutmayı beceremedimbazen takılyom len nası yaptığunı bir hatırla bu sefer tutcam diye
aslında hav soğuk değil ama anlamadım
ben kestim kendimden bu ay umut yok tatlım bugün olmasada
yarın gelir kırmızılar
ablam 2 gece boyunca çeşmedeydimmm rüyalarımda çok etkiledi beniiiii
benimde yani huy çıktı budaha randevu fln almadım hangi dr gideceğim onu bile bilmiyorum medicanadan memnun değilim doğan hastanesinden memnun değilim b.köy çamlıktan da memnun değilim kendime gün koydum işte çarşambaya kadar gelmezse gidicem dr güya ama nereye gitcem bilmiyorum avcılar hospitali araştırdım nil hn çok yoğunmuş biri daha var oda kasapmış kadının doğumda bağırsağını delmiş
nereye gitcem ben ya
benim eşşek sıpasıda diyo bak ben gönderiyorum sen tutamıyosun die çarpıvercem ağzının ortasına bitaneeeeesağlam eleman gönder olum bana diyorum bende
ay allahh iyiliğinizi versin emi iremle öldürdünüz beni gülmekten...
kızlar benim işlerim var acık ben buralardayım ama okurum sizi çalışmmam da lazım...
yuhhh artık ya bende var ya bu gerzek dr.lar yüzünden doğumdan bi tırsıyorum anlatamam !!!
En son gittiğimde ben soru soruyorum yarım ağız anlattı bişiler sonra kelimesini şöle tamamladı hayatım internette yazar zaten kafana takılırsa bir göz gezdirirsinne buyuyursun yavru buna bizim ordaki doğan hastanesinden mi memnun değilsin avcılardakinden mi cicim ??? nese takma kafaya hepsi ayrı alem git biran evvel meraktayızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
evet cennetteki doğan hastanesidnen kuzummm avcılardaki medicanadanda memnun değilimmm drların şu burnunun ucuyla konuşmadı yokmu
Ooooo yavru senle dipdibe gelip durmuşuz ben mekanlarda dolanmışsın nese hayırlısıyla bi karşılaşşsak
kesin kaç kez yanyana gelmişisizdir
zaten topikçene buluşucaz Allah nasip ederse havalar ısınsında bir belki göbüşlerde dollarrr
ayyyyyyyyyy amin inş. hayırlısıyla istanbultan kaç kişi var ki yavru ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?