Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

fulim tatlım ben sana istanbulda bi doktor tavsiye edebilirim istersen
bu işin uzmanı tek geçerim tatlım

yani düzenli çalışmadan tek gece ile bulduysa kocam bravo derim halaya dururummmm

Eki Görüntüle 635568

didoşummmm vee serapppımmm başta olmak üzereeeee ilk siz yapın bunu bizde önce ilk 9 aylık hedefi tutturup yapıcaz ALLAH nasip kısmet ederse

ayyy çok güzellll... aklımızın bi kenarında dursun minnaklarımızın minnakkk ayaklarına yaparızzz... uyvvv yavrimmm

kızlar az önce dünya hapşurma rekorunu kırıyodum heee.. net 13 defa :2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2:

tuğbişimmmmm yapıcaz Allahın izniyle

sen şifayı kapmışsın dikkat et bak kendine hasta olmamamız lazım vitamin al bebeğim bol bol

benimkide tek seferle tutturmuştuda ben tutmayı beceremedim bazen takılyom len nası yaptığunı bir hatırla bu sefer tutcam diye

benim eşşek sıpasıda diyo bak ben gönderiyorum sen tutamıyosun die çarpıvercem ağzının ortasına bitaneeeee sağlam eleman gönder olum bana diyorum bende

yuhhh artık ya bende var ya bu gerzek dr.lar yüzünden doğumdan bi tırsıyorum anlatamam !!!
En son gittiğimde ben soru soruyorum yarım ağız anlattı bişiler sonra kelimesini şöle tamamladı hayatım internette yazar zaten kafana takılırsa bir göz gezdirirsin ne buyuyursun yavru buna bizim ordaki doğan hastanesinden mi memnun değilsin avcılardakinden mi cicim ??? nese takma kafaya hepsi ayrı alem git biran evvel meraktayızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

benim eşşek sıpasıda diyo bak ben gönderiyorum sen tutamıyosun die çarpıvercem ağzının ortasına bitaneeeee sağlam eleman gönder olum bana diyorum bende

ay allahh iyiliğinizi versin emi iremle öldürdünüz beni gülmekten...
kızlar benim işlerim var acık ben buralardayım ama okurum sizi çalışmmam da lazım...

evet cennetteki doğan hastanesidnen kuzummm avcılardaki medicanadanda memnun değilimmm drların şu burnunun ucuyla konuşmadı yokmu

evet cennetteki doğan hastanesidnen kuzummm avcılardaki medicanadanda memnun değilimmm drların şu burnunun ucuyla konuşmadı yokmu

Ooooo yavru senle dipdibe gelip durmuşuz ben mekanlarda dolanmışsın nese hayırlısıyla bi karşılaşşsak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…