Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

valla karsıdan bizim taraftan hatta tpikimizin sahibesi de bu tarafta çalışıyo o fln kesinleşince sayıda çıkar ortaya kuzumm

kızzz topikin patronu kübroş değilmi ben onu kocaeli de diye biliodum :44:yavru benim kafa çorba oldu iyice ben ikimiz sanıyodum ist. dan ama varmış o zaman baya

Kızlar söylemişmiydim benim teyzoşumda hamile , testlerde sakat olabilir demişler buda aminio sentez yaptırmış çok kızdım Ama inşallah bişey çıkmaz

siz istanbullular buluşun biz çatlayak burdaaaa

kızzzz skype ile bağlancaz sizede

kızzz topikin patronu kübroş değilmi ben onu kocaeli de diye biliodum :44:yavru benim kafa çorba oldu iyice ben ikimiz sanıyodum ist. dan ama varmış o zaman baya

küboş kocaelinde ama istasnbulda bir yayınevinde çalışıyo haftanın 3 günü yaparız artıkın bi ayar var istanbuldanda şimdi girmeyen arkadaslar

daha iyiyim tatlım
özeline baksana mesaj attım

hemen bakıom ablammm
aynen valla bende çatlarım
çatlma sen daha yazın izmirde toplaşıcazzzz

Kızlar söylemişmiydim benim teyzoşumda hamile , testlerde sakat olabilir demişler buda aminio sentez yaptırmış çok kızdım Ama inşallah bişey çıkmaz

ayyy inşallah çıkmaz kuzum benim yaaaaa

siz hele bi gelmeyin yolarım sacınızı başınızı

wayyy arkadaş kocaelinden ist. ye geliyo hiii
valla bende herkeşleri merak ediyorum mmmmmm Gerçi benim koca kızıyo ama buraya girmeme diyo bana sakın görüşcez filan deme bende dedim tabiki de görüşücez ama biraz zaman geçsin ( ilk zamanlar bende olumlu bakmıyodum ama zamanla okadar ısınsım ki yavrular size evde girmediğimde bile aklımdasınız ) diyo onların bayan olduğu şüpheli nasıl bu kadar eminsin dedim rahat ol sen takılma orasına öle bişe hissetsek herhalde gün boyu vakit geçirmeyiz orda ( bir tek akıllı bizim ki herşeyi de o bilir oyyyyyyyyyyyy )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…