- Konu Sahibi antidepresif
-
- #13.961
kesin kaç kez yanyana gelmişisizdir
zaten topikçene buluşucaz Allah nasip ederse havalar ısınsında bir belki göbüşlerde dollarrr
valla karsıdan bizim taraftan hatta tpikimizin sahibesi de bu tarafta çalışıyo o fln kesinleşince sayıda çıkar ortaya kuzumm
günaydın ablışkooooo nasıl olsun bugün ağrın varmı?
ablam 2 gece boyunca çeşmedeydimmm rüyalarımda çok etkiledi beniiiii
siz istanbullular buluşun biz çatlayak burdaaaa
Kızlar söylemişmiydim benim teyzoşumda hamile , testlerde sakat olabilir demişler buda aminio sentez yaptırmış çok kızdımAma inşallah bişey çıkmaz
ayy kızlar bi dünya kaçırdım yazdıklarınızı bende temiz bir sayfa açtım sizinleyimm şimdiiii
siz istanbullular buluşun biz çatlayak burdaaaa
kızzz topikin patronu kübroş değilmi ben onu kocaeli de diye biliodum :44:yavru benim kafa çorba oldu iyice ben ikimiz sanıyodum ist. dan ama varmış o zaman baya
daha iyiyim tatlım
özeline baksana mesaj attım
çatlma sen daha yazın izmirde toplaşıcazzzzaynen valla bende çatlarım
Kızlar söylemişmiydim benim teyzoşumda hamile , testlerde sakat olabilir demişler buda aminio sentez yaptırmış çok kızdımAma inşallah bişey çıkmaz
ayy kızlar bi dünya kaçırdım yazdıklarınızı bende temiz bir sayfa açtım sizinleyimm şimdiiii
kızzzz skype ile bağlancaz sizede
küboş kocaelinde ama istasnbulda bir yayınevinde çalışıyo haftanın 3 günü yaparız artıkın bi ayar var istanbuldanda şimdi girmeyen arkadaslar
hemen bakıom ablammm
çatlma sen daha yazın izmirde toplaşıcazzzz
ayyy inşallah çıkmaz kuzum benim yaaaaa
siz hele bi gelmeyin yolarım sacınızı başınızı
Amin tatlım, teyzoş bile tutturdu o kadar sene sonra bende var elde sıfır :106::106::106:
yolma ablamm yolmaaa yanan saçlarım anca 6 ayda kendine geldi zatennnelinde kalır vallaaaa
hoşgeldin bitanem
hşbulduk ablişkommmm
kızzzz skype ile bağlancaz sizede
küboş kocaelinde ama istasnbulda bir yayınevinde çalışıyo haftanın 3 günü yaparız artıkın bi ayar var istanbuldanda şimdi girmeyen arkadaslar
hemen bakıom ablammm
çatlma sen daha yazın izmirde toplaşıcazzzz
ayyy inşallah çıkmaz kuzum benim yaaaaa
hoşgeldin fatmikimmmmmmmm
siz hele bi gelmeyin yolarım sacınızı başınızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?