Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

yaaa yawru ceylanlarımmm ben sizlere bişiler sormak istiyorum

şimdi benim bu kırmızılar gelince ben hormon testi yaptırıcam ya ama daha hangi dr gideceğimi bilmiyorum o bakımdan ben dr bulana kadar kırmızı gelirse 2. günü gidip bi poliklnkte yaptırsam olurmu tesltleri? ve oluyosa gidip ne demem gerekiyo bu testleri yaptırmam için? yani sadece kan alıp ordan mı bakıyolar bi deyiverin hele ??? testi alır ayarladığım dr a gösteririm olur mu ki öyle ?

aydınlatın beni bi bebeklerimmm

hiç bilmiyomki tatlım aslında evet öğrensek nasıl olduğunu
iyi olur bende yaptırıyım benimde kırmızı gelirse 7 ci aya giriyorum

benim doktor kaçıncı gündesin diyodu 2 deyince haa hrmona bakcaz diyodu direk anlıyodu Bebeiş düşünüyoruz hormonlarıma baktırmak istiyorum de oldu bitti maşallah inşallah gelmez kırmızılar tabi

benim doktor kaçıncı gündesin diyodu 2 deyince haa hrmona bakcaz diyodu direk anlıyodu Bebeiş düşünüyoruz hormonlarıma baktırmak istiyorum de oldu bitti maşallah inşallah gelmez kırmızılar tabi
hımmm o zaman gidip bi yerde yaptırabilirim derim bende öyle madem hertürlü ihtmiali düşünüyorum şuan tabi en çok kırmızı kartı

canlarım ben şimdi çıkıyom çok işim var
önce dükkanı temizliycem sonra evi bide yemek yapcam
çamaşırım var ütüm var ooooofffffffff yandım ben yandım
sizleri öpüyom sonra görüşürüz

kuzum sen devlette yaptır tüm testlerini sonra al doktoruna gösterrr boşuna bi dünya para verme özelde yaptırıp
devlete git de ki hormon testi yaptırcam yazıyolar

valla çok enteresan kadın dio bi de ultrason görüntülerim var di şaşırtıcı birde hemen ultrason konrtolu fln yapmadan nasıl sezeryana almış dr lar biz yengemin bi gece ağrısı tuttu medicanaya götürdük kendi dr bakırköyde çamlık hastanesindeydi ulamadık medicana almadı bizi gebelik süreci bizde yapılmamış yanlış mudahale olmaması acısından kendi drunuzla görüşmeden alamayız demişlerdi

ablam kolay gele görüşürüzzzzzz

kuzum sen devlette yaptır tüm testlerini sonra al doktoruna gösterrr boşuna bi dünya para verme özelde yaptırıp
devlete git de ki hormon testi yaptırcam yazıyolar

ya devlet hastanesi bizim burda çok kötü bide onun içinde devletten randevu alınıyomu??? bana bi bilgi ver hele olmadı b.köye giderim direk avcılara değilde

günaydın kuzularrrrrrrrrrrr

günaydın fatmacık nasılsın??

benim salı 7000 civarı birşey olur...görünmeyebilir mi...aletten alete farkediyormuş ama...benim doktorun ki dandik olanından büyük bir ihtimal...

serapcım değerin güzel artmış doktor bana 2000 lerde görünür demişti ama aleti yeniye benziyodu o yüzden bişey diyemeyeceğim ki zatenn sen cuma ancak gidecekmişsin.o zaman karından kesin görünür.tek kese mi iki kese mi :))

günaydın kuzulaar

günaydın kübüşşş

Ayni bende en kotusu de belirsizlik haftasonu temizlik yaptim icimdn diyorum ki ya hamileysem bu yorgunluk zarar verir mi bebege beni en cok bu yordu

hamileysen zaten hemen yorulursun canımm. Elin ayağın kalkmaz karnını germediysen ağır kaldırmadıysan çok bi problem olmaz.

valla ne diyim tubişimmm Allah yardımcımız olsun bebişler gitti diemi üzülelim hamile kalamadık die mi üzülelim dr çaresini bulamadık die mi üzlülelim ana bacı ağzını mı çekelim bilemedim

günaydınnn fulimmm ne üzülmesi yaa ben geçmişi okuyana kadar bir ruh halinden öbürüne girmişsinizz.. Üzülmek yok!

Eki Görüntüle 635568

didoşummmm vee serapppımmm başta olmak üzereeeee ilk siz yapın bunu bizde önce ilk 9 aylık hedefi tutturup yapıcaz ALLAH nasip kısmet ederse

Güzelmiş az önce ben de gördüm face de çok tatlılar :)

aslında hav soğuk değil ama anlamadım
ben kestim kendimden bu ay umut yok tatlım bugün olmasada
yarın gelir kırmızılar

günaydın hülya ablaa. Kolay gelsin işlerin baya birikmiş.

Kızlar söylemişmiydim benim teyzoşumda hamile , testlerde sakat olabilir demişler buda aminio sentez yaptırmış çok kızdım Ama inşallah bişey çıkmaz

iremcik günaydınn teyzoş olabilir filan diodun da hamile dememiştin. İnşallah sağlıklıdır bebişi. aminio sentez nedir ama bilemedim

seni aydınlatmış arkdaşlar kuzumm :))

kuzucum polikliniğe git. adetin 2. veya 3. günü. "adetimin şu günündeyim jinekolojik olarak hormon tahlili" istiyorum de. onları doktora götürdüğünde seni 21. gün de kan tahlili için tekrar çağırıcak. adetin 2. ve 21. günü çıkıcak sonuçlara göre, eğer değerlerinde bi problem varsa bi sonraki adetinin 3. günü seni çağırcak ve ihtiyaç görürse adetin 5. günü başlanan ilaçlar var ondan verecek sana. benim süreç öle işliyo ama ben ilaç başlama aşaması için işte 1 ay bekledim.

bu arada yumurta takibi değil sanırım bende bilmiyorum gebelik için gerekli hormonlara bakıcak sanırsam peşinede yumurtayı takip eder herhalde

v

ya devlet hastanesi bizim burda çok kötü bide onun içinde devletten randevu alınıyomu??? bana bi bilgi ver hele olmadı b.köye giderim direk avcılara değilde

evet alman lazım randevu alacaksın kadın doğumdan doktora diceksin ben hormon testlerimi yaptırmak istiyorum yazıyo onlar

hani bana hani banaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…