- Konu Sahibi antidepresif
-
- #14.001
kuzucum polikliniğe git. adetin 2. veya 3. günü. "adetimin şu günündeyim jinekolojik olarak hormon tahlili" istiyorum de. onları doktora götürdüğünde seni 21. gün de kan tahlili için tekrar çağırıcak. adetin 2. ve 21. günü çıkıcak sonuçlara göre, eğer değerlerinde bi problem varsa bi sonraki adetinin 3. günü seni çağırcak ve ihtiyaç görürse adetin 5. günü başlanan ilaçlar var ondan verecek sana. benim süreç öle işliyo ama ben ilaç başlama aşaması için işte 1 ay bekledim.
evet alman lazım randevu alacaksın kadın doğumdan doktora diceksin ben hormon testlerimi yaptırmak istiyorum yazıyo onlar
günaydın güzel anniş iyiyim saol sen nasılsınn pazartesi miskinliği ile çalışmaya çalışyıorum
şimdi sen söleyince okudum şekerrr.. çok muallak durum. allahım kimseye yaşatmasın. ama kadın diyo ki ultrasonda gördümm..
bu arada yumurta takibi değil sanırım bende bilmiyorum gebelik için gerekli hormonlara bakıcak sanırsam peşinede yumurtayı takip eder herhalde
hadi bakalım görelim kırmızı kartıda yapacağım işlem belli oldu çok saol kuzucummmmm
şimdi sen söleyince okudum şekerrr.. çok muallak durum. allahım kimseye yaşatmasın. ama kadın diyo ki ultrasonda gördümm..
olmayan bebk ultrasonda görülmez kiiibence hastane bi haltlar karıştırmış...
canım ilaç kullanmaya başlayınca yumurta takibi yapıyolar. eğer o ay ilaca başlarsan 13. gün yumoşa bakmak için çağırıyo. eğer gelişip de çatlamazsa yumoşun çatlatma iğnesi vuruluyosun. o iğneden 12 saat sonra ilişki öneriyo doktor.
ben de bi arkadaştan öğrendim bunları...
Pazartesi miskinliği bende de var canım yaa 11 e kadar uyudum maşallah bana :)))
Denizcim bebeğim de ben de iyiyizz dün annesini biraz yordu ama iyiyz :)
Tembellik yaptım daha uykum açılmadı sizlere takılıyorum işte
ben de her an kırmızıları görürsem diye öğrendimmm...
sadece dr. arıcam ben de tekrar.. geçen ayki 21. gün testi sayılıyo mu yoksa bu ay 21. günde yani 24-25 şubatta gidip tekrar yaptırmam gerekçek mi. yoksa direk regl olduğumda mı gidicem. zira bu ay yumurtladım gibi :44::44::44:
Pazartesi miskinliği bende de var canım yaa 11 e kadar uyudum maşallah bana :)))
olmayan bebk ultrasonda görülmez kiiibence hastane bi haltlar karıştırmış...
canım ilaç kullanmaya başlayınca yumurta takibi yapıyolar. eğer o ay ilaca başlarsan 13. gün yumoşa bakmak için çağırıyo. eğer gelişip de çatlamazsa yumoşun çatlatma iğnesi vuruluyosun. o iğneden 12 saat sonra ilişki öneriyo doktor.
ben de bi arkadaştan öğrendim bunları...
günaydınlar herkese :)
ohh ohhh uyu didoşumm.. 8 ay sora arıcan bu günleri..
zaten uyumak iyi bi şey ilk aylarda. hormonlar ne kadar düzgünse o kadar uykun geliyomuş..
biz bugün topikçe tembeliz. hiç hafta sonu tatilinden çıkmış pazartesi enerjisi yok bizde, hele bende.
hafta sonu pert durumu da olmadı amaa
ben bi de hasta olucam galiba donuyorum üşümektennn :18::18::18:
ne kadar karışık işler değil miiii Allahım sen yardım et bizlere (amin)
aman bol bol uyu sonra o yaramaz doğunca çok ararsın uykuyuuuu
Eskisi gibi çok uykum gelmiyo artık bünye alıştı galiba da tembellikti benimki :))
Sen o kadar gezmişsin soğuktaa hastalık geliyorum diyoo o kadar hapşırmaya üşümeye dikkat et kendine tubişimm..
Sen soğukta gezmişsin biz de soğukta piknik yaptıkDelilik işte :))
Fulyacım strese soktun kendini yaa şu gün gel bu gün gel onlar seni biraz yorabilir ama olsun bunları yaptır için rahatlasın.
Evet öyle olacak fatmacım ama doğsun da bir an önce sevelimmm
Hmmm demek öle demiştim ya ben gittiğimde dedim bebek düşünüyorum dedi keşke adette gelseydin ozaman anlayamamıştım ama öle bakılıyomuş dedi bi daha ki ay adetin 3-4 günü gel bakalım sonra dedim yumurta oluşursa ilişki olucak sonra bebek ala ala dedim ne güzel sonra gittim kontrol sonuçları almaya bi kaç gün bakıcaktı yine bende işyerinde izin aldım dedim ara ara dr. randevularım var çatlak hatun dedi bişey yok 4 ay takıl olmassa gelamannnnnn ne gıcık durumlar ya doktor olduk resmen
Didoş Allah korusun sizi neden yordu minnak seni bu arada hamilelik takviminden seninle beraber bebişi izliyoruz ya inanılmaz bişi bu uygulamayı yapan çok iyi iş çıkarmış süper yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?