- Konu Sahibi antidepresif
-
- #14.021
kızlar benim midemde ziller deil ordu bandosu çalıyo acıktım çoookkk.
mama yemeğe gidiyom
kuzucum bak soğukta piknik fln diyosun vitamn almayı eksik etme gözünü sevim üşütüp hasta olma sen
yawrum strese sokmadım da dr bulamadım ben içime sinecek o sebepten kırmızı gelmeden öğreneyim ne ne değildir die hala gelen giden yok
Meyvemi yiyorum canım merak etme bi de tarhana çorbası yapacağım bugün ohh mis gibi :))
Doktor konusunda malesef yardımcı olmayacağım canım istanbulu bilmiyorum ki.. ama internette doktorlarla ilgili site var orda hem her il için doktor aratıyosun hem de doktorla ilgili hasta yorumlaırnı görebiliyosun istersen bir bak.
Kırmızılar da gelme gelme dedik küstü de gelmiyo heralde canımm
olsun yawrum sen iyi olda dr bulunur en nihayetinde bende çarşamba günü tekrarlıycam testi sonrası dr arayışı hakkımızda hayırlısı herşeyin bası sağlık bebişimm
Eskisi gibi çok uykum gelmiyo artık bünye alıştı galiba da tembellikti benimki :))
Sen o kadar gezmişsin soğuktaa hastalık geliyorum diyoo o kadar hapşırmaya üşümeye dikkat et kendine tubişimm..
Sen soğukta gezmişsin biz de soğukta piknik yaptıkDelilik işte :))
Fulyacım strese soktun kendini yaa şu gün gel bu gün gel onlar seni biraz yorabilir ama olsun bunları yaptır için rahatlasın.
Evet öyle olacak fatmacım ama doğsun da bir an önce sevelimmm
olsun yawrum sen iyi olda dr bulunur en nihayetinde bende çarşamba günü tekrarlıycam testi sonrası dr arayışı hakkımızda hayırlısı herşeyin bası sağlık bebişimm
çok şükür canım çok yorucu gidiyor... dün kaba temziliğini yaptım camlardaki yapışkanları söktüm,banyoyu yıkadım duşakabin yapılacak yeri özellikle temizledim,kızıdım vs. :) bugünn parmaklarımda acayip yaralar var alçılarda yakmış delmiş hep :S
cnm o kadar yüklenme tek başına da yapmaya yani ufaklık var sende enerjini sadece temizlikle tüketme benim evde öle inşaat temizliği yapıldım resmen ama ben protesto ettim gitmedim kaba temizleğe
cnm o kadar yüklenme tek başına da yapmaya yani ufaklık var sende enerjini sadece temizlikle tüketme benim evde öle inşaat temizliği yapıldım resmen ama ben protesto ettim gitmedim kaba temizleğe
yakınd abende bu kervana katılacağım gibi görünüyor
kadın almak en doğrusu böyle ağır işlerde ben normal temizliğimi yapamıyorum fıtık var inşaat pisliği temizlemek çok zor
kuzum sen devlette yaptır tüm testlerini sonra al doktoruna gösterrr boşuna bi dünya para verme özelde yaptırıp
devlete git de ki hormon testi yaptırcam yazıyolar
iremcik günaydınn teyzoş olabilir filan diodun da hamile dememiştin. İnşallah sağlıklıdır bebişi. aminio sentez nedir ama bilemedim
bebişim herkes anlatmış bende anlatayım, benim doktor adetin 2-3. günü gidiyosun kan vercen kanda hormonlarına bakıyo, sonra adet bitiminden 2-3 gün sonra tekrar randevu veriyo yumurtana bakıyo yumurtanın mm değerine görede sana ilişki öneriyobu arada yumurta takibi değil sanırım bende bilmiyorum gebelik için gerekli hormonlara bakıcak sanırsam peşinede yumurtayı takip eder herhalde
evet fatom ama bizim ki öle bişe ye hayatta yanaşmaz ne gereği var normal şeyleri bile erteliyo ama kendisi çok iyi temizlik yapar Allah için
fuli taşınıyomusun kızzz
ev mi alıyosunuz kuzum
benim evim 2+1 bende 3+1 istiyorum kocamda çok istiyosan yaza taşınalım dedi bi sene içinde taşınmakta içime sinmiyor o kadar boya badana yaptık
ben özele gidince hormon testleri muayene üzretine dahil ekstra bişey vermiyorum :44::44:
göbekten bebeğin bulunduğu sıvıdan bir miktar alıp bakıyolar canım amniyosentez deniyo onada eğer 2 li 3 lü testerde bir sıkıntı çıkarsa yapılması öneriliyo , şahsen benim fikrim yaptırmamak, testlerde çocuğunuz sakat alabilir denipte sağlıklı doğan çok kişi duydum, olabilir demelerinin nedenide referans değerler ağırlıklı avrupaya göre ilk onlar bulmuş ya , ama bizim yediğimiz içtiğimiz farklı olunca değerlerimizdede küçük farklılıklar var , amniyo sentezide yaptırmak iyi bişey değil deniyo eğer sakat bile olsa aldırmayacaksan çocuğunu yaptırmaycan bence, benim teyzoş 40 falan ve 18 sene üstüne hamile kaldı hayırlısı hakkında inşallah ...............
bebişim herkes anlatmış bende anlatayım, benim doktor adetin 2-3. günü gidiyosun kan vercen kanda hormonlarına bakıyo, sonra adet bitiminden 2-3 gün sonra tekrar randevu veriyo yumurtana bakıyo yumurtanın mm değerine görede sana ilişki öneriyobenim hormon değerlerimde sıkıntı yoktu herhangi bişey kullanmadım, ama ilk gittiğimde biraz akıntım vardı fitil vermişti :83:
:120::120::120:
av alma söz konusu kızlar bakalım bizimde mart 20 de dolu bu oturduğumuz evde kontratımız hayırlısı iyi bi fırsat çıktı karşımıza allah nasip ederse olur c.tesi gittim gördüm beğendim ama daha 2 aylık işi var evin
saol bebekimmm bende gider baktırırım artıkın ya hormona ya velede
aynen canım. yanaşmaz pek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?