Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

Meyvemi yiyorum canım merak etme bi de tarhana çorbası yapacağım bugün ohh mis gibi :))

Doktor konusunda malesef yardımcı olmayacağım canım istanbulu bilmiyorum ki.. ama internette doktorlarla ilgili site var orda hem her il için doktor aratıyosun hem de doktorla ilgili hasta yorumlaırnı görebiliyosun istersen bir bak.

Kırmızılar da gelme gelme dedik küstü de gelmiyo heralde canımm

olsun yawrum sen iyi olda dr bulunur en nihayetinde bende çarşamba günü tekrarlıycam testi sonrası dr arayışı hakkımızda hayırlısı herşeyin bası sağlık bebişimm

evt ya doğsunda kokusunu çek bol bolll

olsun yawrum sen iyi olda dr bulunur en nihayetinde bende çarşamba günü tekrarlıycam testi sonrası dr arayışı hakkımızda hayırlısı herşeyin bası sağlık bebişimm

Hayırlısı canım benim her şeyin geçen ay 8 gün gecikmiştin bakalım bebek mi saklanmış yoksa ne var niye gelmiyo bi öğren canım.

çok şükür canım çok yorucu gidiyor... dün kaba temziliğini yaptım camlardaki yapışkanları söktüm,banyoyu yıkadım duşakabin yapılacak yeri özellikle temizledim,kızıdım vs. :) bugünn parmaklarımda acayip yaralar var alçılarda yakmış delmiş hep :S

cnm o kadar yüklenme tek başına da yapmaya yani ufaklık var sende enerjini sadece temizlikle tüketme benim evde öle inşaat temizliği yapıldım resmen ama ben protesto ettim gitmedim kaba temizleğe

cnm o kadar yüklenme tek başına da yapmaya yani ufaklık var sende enerjini sadece temizlikle tüketme benim evde öle inşaat temizliği yapıldım resmen ama ben protesto ettim gitmedim kaba temizleğe

kadın almak en doğrusu böyle ağır işlerde ben normal temizliğimi yapamıyorum fıtık var inşaat pisliği temizlemek çok zor

kadın almak en doğrusu böyle ağır işlerde ben normal temizliğimi yapamıyorum fıtık var inşaat pisliği temizlemek çok zor

evet fatom ama bizim ki öle bişe ye hayatta yanaşmaz ne gereği var normal şeyleri bile erteliyo ama kendisi çok iyi temizlik yapar Allah için

kuzum sen devlette yaptır tüm testlerini sonra al doktoruna gösterrr boşuna bi dünya para verme özelde yaptırıp
devlete git de ki hormon testi yaptırcam yazıyolar

ben özele gidince hormon testleri muayene üzretine dahil ekstra bişey vermiyorum :44::44:

iremcik günaydınn teyzoş olabilir filan diodun da hamile dememiştin. İnşallah sağlıklıdır bebişi. aminio sentez nedir ama bilemedim

göbekten bebeğin bulunduğu sıvıdan bir miktar alıp bakıyolar canım amniyosentez deniyo onada eğer 2 li 3 lü testerde bir sıkıntı çıkarsa yapılması öneriliyo , şahsen benim fikrim yaptırmamak, testlerde çocuğunuz sakat alabilir denipte sağlıklı doğan çok kişi duydum, olabilir demelerinin nedenide referans değerler ağırlıklı avrupaya göre ilk onlar bulmuş ya , ama bizim yediğimiz içtiğimiz farklı olunca değerlerimizdede küçük farklılıklar var , amniyo sentezide yaptırmak iyi bişey değil deniyo eğer sakat bile olsa aldırmayacaksan çocuğunu yaptırmaycan bence, benim teyzoş 40 falan ve 18 sene üstüne hamile kaldı hayırlısı hakkında inşallah ...............

bu arada yumurta takibi değil sanırım bende bilmiyorum gebelik için gerekli hormonlara bakıcak sanırsam peşinede yumurtayı takip eder herhalde
bebişim herkes anlatmış bende anlatayım, benim doktor adetin 2-3. günü gidiyosun kan vercen kanda hormonlarına bakıyo, sonra adet bitiminden 2-3 gün sonra tekrar randevu veriyo yumurtana bakıyo yumurtanın mm değerine görede sana ilişki öneriyo benim hormon değerlerimde sıkıntı yoktu herhangi bişey kullanmadım, ama ilk gittiğimde biraz akıntım vardı fitil vermişti :83:
:120::120::120:

fatma haklısın c anım ama elimizdeki para belli. son kuruşuna kadar harcamak zorunda kalıyoruz kayınvalideme bırakıyorum ufaklığı eşimle anca yetişebiliyoruz. Ankaranın evleri geniş yapılıyor. bir kadın tutsam ona da para vermeliyim. kolay değil bazı şeyler. ev 4+1 yeni yapıldı. zamana yaydım mecburen... büyük bir kısmı da bitti çok şükür.

fuli taşınıyomusun kızzz

ev mi alıyosunuz kuzum
benim evim 2+1 bende 3+1 istiyorum kocamda çok istiyosan yaza taşınalım dedi bi sene içinde taşınmakta içime sinmiyor o kadar boya badana yaptık

av alma söz konusu kızlar bakalım bizimde mart 20 de dolu bu oturduğumuz evde kontratımız hayırlısı iyi bi fırsat çıktı karşımıza allah nasip ederse olur c.tesi gittim gördüm beğendim ama daha 2 aylık işi var evin

saol bebekimmm bende gider baktırırım artıkın ya hormona ya velede

hayırlı olsun tatlım içinize sinsin huzurla bebişlerinizle mutlulukla oturun inşallah bebişe baktır bebişe hormon neymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…