Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

yok canım dublex değil normal bir daire. 128 metrekare kullanım alanı var. Ankarada böyle yeni yerleşim yerleri sayılır. antreyi küçük odaları büyük tutmuş. mutfağı büyük banyoyu küçük yapmış. oturma odası ve salon geniş, çocuk odası ve yatak odası ufak ufak derken eşyalar anca sığar ortada boşluk kalmaz yani... Ankarada genelde böyle yeni yapılan binalar. hem buradaki 4+1 binaların fiyatı istanbuldaki 2+1 lere eşit canım...

canım hayırlısı olsun inş. Allah kolaylık versin. temizledikçe ortaya çıkıyor güzelliği insan yorgunluğunu unutuyor :) yeni ev yeni bebiş )

amin kuzummm daha ortada bişey yok işte karar vermem lazım 4-5 güne ona göre kontratı yenilemeyeceğiz ev sahibiyle

hayırlı olsun tatlım içinize sinsin huzurla bebişlerinizle mutlulukla oturun inşallah bebişe baktır bebişe hormon neymiş

amin inşallah iremimmm dediğim gibi daha bi söylenti yani eşime göre okey de benim onayımda bakalım nasibimizse olur

evet evet hiç umudum olmamakla birlikte bakarsın el sallar bize

yeni eve yeni bebekkkk :):)):): hayırlısı olsun

yeni eve yeni bebekkkk :):)):): hayırlısı olsun

valla önce ehliyet sınavı sonra ev işi olursa taşınmaz yerleşme faslı yeni eve yeni düzen derken biz bebiş beklemeyiz o gelirse bu yoğunluğa eyvallahhh

kız yoksa kısmetiylemi geliyo bizim bu ev işi bir anda çıktı meydana

evet fatom ama bizim ki öle bişe ye hayatta yanaşmaz ne gereği var normal şeyleri bile erteliyo ama kendisi çok iyi temizlik yapar Allah için

valla canım mecbur alacak 2 ayda bir 100 tlden batmayız ben yapamıyorum
kocam çok güzel temizlik yapar ama büyük temizliğe olmuyor işte

ay inşallahhh kız yaaaa inşş kısmeti ile geliyodurrrr

valla biz ev alıcazz ama maaleseff çok pahalı 3+1ler bile 200binden başlıyor bizim orda alamıcaz sanırım

valla canım mecbur alacak 2 ayda bir 100 tlden batmayız ben yapamıyorum
kocam çok güzel temizlik yapar ama büyük temizliğe olmuyor işte

canım senin fıtığın var yapamaman normal tabi. o durumda elinizde varsa tabiki tutmanız en doğrusu canım. benim durumum farklı, evlenmeden önce tutmuşlardı ben tertemiz bir eve getirdim çeyizimi ama bu ev için çok masraf yaptık, elde avuçta kalmadı maaşımızında yarısını ödeme ile harcıyoruz para sayılı, çocuk küçük ihtiyaçları var, faturalar vs. herşeyi hesaplayınca malesef bana kalıyor eşimle. kayınvalidem bebeğe bakıyor, kayınpederimin kolu rahatsız çağırabileceğimiz birileri yok özellikle benim akrabam arkadaşım vs. yok burada yabancıyım buralara... çok şükür fıtık olsaydı ben de yapamazdım o zaman başkasına temizletebilirdi herhalde

valla biz ev alıcazz ama maaleseff çok pahalı 3+1ler bile 200binden başlıyor bizim orda alamıcaz sanırım

KUZUM PAHALI ÇOK EVLERRR BENDE AVCILARDAN ÇOK İSTİYORDUM FAKAT DUYSAN ÇILDIRIRSIN KÜÇÜKÜCK ODALAR SIFIR BİNA AMA PAHABİÇEMİYOLAR BAHÇEKATINA BİLE 150 BİN İSTİYOLAR ORTA KAT OLSUN DİYOSUN AMA M2 KÜÇÜK 85- 90 M2 YENİ BİNALAR AVCILARDA HEM KÜÇÜK HEM PAHALI ADAM 85 M2 YE 240 DİO YA BENDE BÜYÜK İHTİMAL Fİ YAPININ ALTINA DOĞRU GELCEM B.ÜDÜZÜ ESENYURT TARAFI 2+1 120 M2 SIFIR BİNA VE BİZİM İÇİN BÜYÜK FIRSAT (ben inşaat firmasında olduğum için)
Rabbim nasip ederse tabii

cnm huzurla otur inş. burada da tam aksi genelde yeni evler küçük yapılıyo ama geniş miş evin benim de hep hayalim dublex tide 4+1 i görünce heveslendim yine

fuliiii bana komşu olacakkkkk demiştim canm sana geçen kıştan beri avcılar çevresinde döndük ama biz baktıkça fiyatlar arttı ve evler çok küçük

canım istanbulda yer altın değerinde... heelki merkeze yaklaştıkça daha da artıyor fiyatı babamların evi 50 yıllık bina. 3 odası 1 geniş girişi var banyosu,tuvaleti mutfağı küçük... öyle olmasına rağmen 150 milyardan açtı ağzını ve 148 e satıldı o ev ama avrupa yakasında 1. leventteydi ana caddenni arka sokağındaydı... bizim Ankarada kızılayda alırsan 300 milyar ama biz keçiörende aldık 180 milyara evin kendisi iç masrafı vestiyeer, kabin vs. eklenince 195 milyara mal oldu. petek kombi bize ait düşün... ama merkeden uzaklaştıkça istanbulda da uygun daireler var canım. ankaraya gelmeyi düşünmez misin? sen de memursun bizim gibi

kızlar Ankaraya buyurun :) ben size sıfır geniş daireler bulurum zevkle :) böylelikle internetimiz olmasa da görüşmüş oluruz pastalı,börekli :) iş imkanları da bol Ankarada :) valla bakın şaka değil, daha sakin bir yer :) bebklerimizi de birlikte büyütelim :)

fuliiii bana komşu olacakkkkk demiştim canm sana geçen kıştan beri avcılar çevresinde döndük ama biz baktıkça fiyatlar arttı ve evler çok küçük

evet bu gişile öyle olucak gibi görünüyo avcılar cozuttu canım benim hele şimdi duysan fiyatları dama daha binanın temelini atmamış daireye 200bin istiyo

canlarım hem burada ekmek, su birçok gıda maddesi daha uygun :) deniz yok ama şelaleler bol bol :)) parklar geniş sokaklar geniş :) çocuklarımıza bol bol oyun alanları var.biz istanbulda oyun oynayacak park bulamazdık teyzemlere ankaraya geldiğimizde gözümüz park görürdü

ben ankarada okudum deniz olmayan yerde ruhum daralıyo benimmm inek gibi üniye gittim geldimmm sen gel istanbula denize giririz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…