- Konu Sahibi antidepresif
-
- #14.041
canım hayırlısı olsun inş. Allah kolaylık versin. temizledikçe ortaya çıkıyor güzelliğiinsan yorgunluğunu unutuyor :) yeni ev yeni bebiş )
hayırlı olsun tatlım içinize sinsin huzurla bebişlerinizle mutlulukla oturun inşallahbebişe baktır bebişe hormon neymiş
av alma söz konusu kızlar bakalım bizimde mart 20 de dolu bu oturduğumuz evde kontratımız hayırlısı iyi bi fırsat çıktı karşımıza allah nasip ederse olur c.tesi gittim gördüm beğendim ama daha 2 aylık işi var evin
saol bebekimmm bende gider baktırırım artıkın ya hormona ya velede
yeni eve yeni bebekkkk :):)):):hayırlısı olsun
evet fatom ama bizim ki öle bişe ye hayatta yanaşmaz ne gereği var normal şeyleri bile erteliyo ama kendisi çok iyi temizlik yapar Allah için
valla önce ehliyet sınavı sonra ev işi olursa taşınmaz yerleşme faslı yeni eve yeni düzen derken biz bebiş beklemeyiz o gelirse bu yoğunluğa eyvallahhh
kız yoksa kısmetiylemi geliyo bizim bu ev işi bir anda çıktı meydana
yok canım dublex değil normal bir daire. 128 metrekare kullanım alanı var. Ankarada böyle yeni yerleşim yerleri sayılır. antreyi küçük odaları büyük tutmuş. mutfağı büyük banyoyu küçük yapmış. oturma odası ve salon geniş, çocuk odası ve yatak odası ufak ufak derken eşyalar anca sığar ortada boşluk kalmaz yani... Ankarada genelde böyle yeni yapılan binalar. hem buradaki 4+1 binaların fiyatı istanbuldaki 2+1 lere eşit canım...
ay inşallahhh kız yaaaa inşş kısmeti ile geliyodurrrr
valla canım mecbur alacak 2 ayda bir 100 tlden batmayız ben yapamıyorum
kocam çok güzel temizlik yapar ama büyük temizliğe olmuyor işte
amaaannnn fakirin umduuu işteeeeeee
valla biz ev alıcazz ama maaleseff çok pahalı 3+1ler bile 200binden başlıyor bizim orda alamıcaz sanırım
yok canım dublex değil normal bir daire. 128 metrekare kullanım alanı var. Ankarada böyle yeni yerleşim yerleri sayılır. antreyi küçük odaları büyük tutmuş. mutfağı büyük banyoyu küçük yapmış. oturma odası ve salon geniş, çocuk odası ve yatak odası ufak ufak derken eşyalar anca sığar ortada boşluk kalmaz yani... Ankarada genelde böyle yeni yapılan binalar. hem buradaki 4+1 binaların fiyatı istanbuldaki 2+1 lere eşit canım...
kocamla abiside almaya niyetli ama bakalım bebekler gelince baya zorlanırızz heralde
KUZUM PAHALI ÇOK EVLERRR BENDE AVCILARDAN ÇOK İSTİYORDUM FAKAT DUYSAN ÇILDIRIRSIN KÜÇÜKÜCK ODALAR SIFIR BİNA AMA PAHABİÇEMİYOLAR BAHÇEKATINA BİLE 150 BİN İSTİYOLAR ORTA KAT OLSUN DİYOSUN AMA M2 KÜÇÜK 85- 90 M2 YENİ BİNALAR AVCILARDA HEM KÜÇÜK HEM PAHALI ADAM 85 M2 YE 240 DİO YA BENDE BÜYÜK İHTİMAL Fİ YAPININ ALTINA DOĞRU GELCEM B.ÜDÜZÜ ESENYURT TARAFI 2+1 120 M2 SIFIR BİNA VE BİZİM İÇİN BÜYÜK FIRSAT (ben inşaat firmasında olduğum için)
Rabbim nasip ederse tabii
valla biz ev alıcazz ama maaleseff çok pahalı 3+1ler bile 200binden başlıyor bizim orda alamıcaz sanırım
fuliiii bana komşu olacakkkkkdemiştim canm sana geçen kıştan beri avcılar çevresinde döndük ama biz baktıkça fiyatlar arttı ve evler çok küçük
kızlar Ankaraya buyurun :) ben size sıfır geniş daireler bulurum zevkle :) böylelikle internetimiz olmasa da görüşmüş oluruz pastalı,börekli :) iş imkanları da bol Ankarada :) valla bakın şaka değil, daha sakin bir yer :) bebklerimizi de birlikte büyütelim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?