- 1 Şubat 2013
- 2.539
- 5
- 66
- Konu Sahibi antidepresif
-
- #14.061
kızlar Ankaraya buyurun :) ben size sıfır geniş daireler bulurum zevkle :) böylelikle internetimiz olmasa da görüşmüş oluruz pastalı,börekli :) iş imkanları da bol Ankarada :) valla bakın şaka değil, daha sakin bir yer :) bebklerimizi de birlikte büyütelim :)
ben ankarada okudum deniz olmayan yerde ruhum daralıyo benimmm inek gibi üniye gittim geldimmm sen gel istanbula denize giririz
ben ist. doğdum büyüdüm canım :) ist ünv.den mezun oldum :) denize girdim hevesimi aldım :) burada da havuz giriyoruz :) annemler hala ordalar :) bir ayağım hala orda :)
kuzucuk benim ki askerliği orda yapmış adını duymak istemiyor ne olduysa ordabide çok soğukmuş kuzenim oraya gelin geldi
iyi ya işte sen gel bu tarafaaaaanadan ayrı kalınmazzz
bennn gelldimmmmm...
fuliiimmm inşallah allah gönlüne göre versinnn bebeğimm.
ama ist. uçmuş gerçekten. o fiyatlar ne öle yawww.
burda evler geniş ve modern. fiyatları da daha uygun. bizde gözümüzü kararttık aldık bi tane. yavaş yavaş anca öderiz diye. 1 yıl var daha bitmesine..
bence hepiniz buraya gelin. miss gibi orman havası. yer bol parkı piknik alanı. trafik yok. çok güzel ilçeeri var, denizi doğal güzellikler. ılgaz kış turizmi var. bi de otantik havası..(benim başım kel mi ben de oturduğum şehrimethedeyim)
ama memleketim olan izmirim de bambaşkadır haniii... ama orda da evler istanbul kadar olmasa da biraz yüksek. ama iklimi sıcak denizi sıcak.
iyi ya işte sen gel bu tarafaaaaanadan ayrı kalınmazzz
anammmm soğuk ne demekkk buzz buzz :) ayazı çok oluyor ama yaz aylarında yaşanacak yer nem yok ya bunaltıcı değil yakıcı sıcağı var :)
bennn gelldimmmmm...
fuliiimmm inşallah allah gönlüne göre versinnn bebeğimm.
ama ist. uçmuş gerçekten. o fiyatlar ne öle yawww.
burda evler geniş ve modern. fiyatları da daha uygun. bizde gözümüzü kararttık aldık bi tane. yavaş yavaş anca öderiz diye. 1 yıl var daha bitmesine..
bence hepiniz buraya gelin. miss gibi orman havası. yer bol parkı piknik alanı. trafik yok. çok güzel ilçeeri var, denizi doğal güzellikler. ılgaz kış turizmi var. bi de otantik havası..(benim başım kel mi ben de oturduğum şehrimethedeyim)
ama memleketim olan izmirim de bambaşkadır haniii... ama orda da evler istanbul kadar olmasa da biraz yüksek. ama iklimi sıcak denizi sıcak.
:) çok istedim canım. ama bazı şeyler var olmuyor :S nasip diyelim...
yakınd abende bu kervana katılacağım gibi görünüyor
ev mi alıyosunuz kuzum
benim evim 2+1 bende 3+1 istiyorum kocamda çok istiyosan yaza taşınalım dedi bi sene içinde taşınmakta içime sinmiyor o kadar boya badana yaptık
fatma haklısın c anım ama elimizdeki para belli. son kuruşuna kadar harcamak zorunda kalıyoruz kayınvalideme bırakıyorum ufaklığı eşimle anca yetişebiliyoruz. Ankaranın evleri geniş yapılıyor. bir kadın tutsam ona da para vermeliyim. kolay değil bazı şeyler. ev 4+1 yeni yapıldı. zamana yaydım mecburen... büyük bir kısmı da bitti çok şükür.
yok canım dublex değil normal bir daire. 128 metrekare kullanım alanı var. Ankarada böyle yeni yerleşim yerleri sayılır. antreyi küçük odaları büyük tutmuş. mutfağı büyük banyoyu küçük yapmış. oturma odası ve salon geniş, çocuk odası ve yatak odası ufak ufak derken eşyalar anca sığar ortada boşluk kalmaz yani... Ankarada genelde böyle yeni yapılan binalar. hem buradaki 4+1 binaların fiyatı istanbuldaki 2+1 lere eşit canım...
ben ankarada okudum deniz olmayan yerde ruhum daralıyo benimmm inek gibi üniye gittim geldimmm sen gel istanbula denize giririz
kuzucuk benim ki askerliği orda yapmış adını duymak istemiyor ne olduysa ordabide çok soğukmuş kuzenim oraya gelin geldi
aynen meryemcim annenlere gelirsen bize de görün insan oğlu belkide mecbur kalınca heryere alışıyor ben ist. dan uzun süre ayrı kalmadım küçükken memlekete gitmiştim hayal mayel hatırlıyorum balayına kıbrısa gittim oda 1 hafta dan fazla kalamazdım diye düşünüyorum ama düzen kurmak başka bişe tabi kuzenimde o tarafta buraya gelmiyo doğru dürüst ev bark sorumluluk başka mesele
canım senin fıtığın var yapamaman normal tabi. o durumda elinizde varsa tabiki tutmanız en doğrusu canım. benim durumum farklı, evlenmeden önce tutmuşlardı ben tertemiz bir eve getirdim çeyizimi ama bu ev için çok masraf yaptık, elde avuçta kalmadı maaşımızında yarısını ödeme ile harcıyoruz para sayılı, çocuk küçük ihtiyaçları var, faturalar vs. herşeyi hesaplayınca malesef bana kalıyor eşimle. kayınvalidem bebeğe bakıyor, kayınpederimin kolu rahatsız çağırabileceğimiz birileri yok özellikle benim akrabam arkadaşım vs. yok burada yabancıyım buralara... çok şükür fıtık olsaydı ben de yapamazdım o zaman başkasına temizletebilirdi herhalde
hayırlı olsun canım inşallah gönlüne göre güzel bir evin olurr :)Bebekler kısmetiyle gelirmiş :)
kendi evin olduktan sonra o uğraşları gözün görmez bile canım :) gel de elin evini boya badana yap temizle insanın içine oturuyo..
canım evin 4+1 miş ne güzel tam hayalimdeki gibi :))
Ankaranın evlerinin gözünü seveyimmm. Anam şehir değişince evlerin planı bile değişiyo yatak odasını yanında mutfak acayip bişey :))
Ankaranın neyini beğenmedin kızz herkes bi tutturmuş deniz deniz napacan denizi meryem in de dediği gibi istemediğin kadar park var yeşillik oyun alanları havuzlar :))
Ankara soğuktur evet ama bence o kadar aşırı bir soğuğu yok. istanbuldan gidene soğuk geliyor evet ( ben de annemlere gittiğimde soğuk geliyor ama serin desek daha güzel ) Yazları yatarken terlemiyosun rahat rahat uyuyosun yiyeceklerin kurtlanmıyo bitlenmiyo daha ne olsun :)
hayırlı olsun canım inşallah gönlüne göre güzel bir evin olurr :)Bebekler kısmetiyle gelirmiş :)
kendi evin olduktan sonra o uğraşları gözün görmez bile canım :) gel de elin evini boya badana yap temizle insanın içine oturuyo..
Ankaranın evlerinin gözünü seveyimmm. Anam şehir değişince evlerin planı bile değişiyo yatak odasını yanında mutfak acayip bişey :))
Ankaranın neyini beğenmedin kızz herkes bi tutturmuş deniz deniz napacan denizi meryem in de dediği gibi istemediğin kadar park var yeşillik oyun alanları havuzlar :))
Ankara soğuktur evet ama bence o kadar aşırı bir soğuğu yok. istanbuldan gidene soğuk geliyor evet ( ben de annemlere gittiğimde soğuk geliyor ama serin desek daha güzel ) Yazları yatarken terlemiyosun rahat rahat uyuyosun yiyeceklerin kurtlanmıyo bitlenmiyo daha ne olsun :)
bu evde bizim ortak ama aileye ait yani
canım sen şuanda nerde oturuyorsun ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?