Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

kuzucuk benim ki askerliği orda yapmış adını duymak istemiyor ne olduysa orda bide çok soğukmuş kuzenim oraya gelin geldi

ben ankarada okudum deniz olmayan yerde ruhum daralıyo benimmm inek gibi üniye gittim geldimmm sen gel istanbula denize giririz

ben ist. doğdum büyüdüm canım :) ist ünv.den mezun oldum :) denize girdim hevesimi aldım :) burada da havuz giriyoruz :) annemler hala ordalar :) bir ayağım hala orda :)

bennn gelldimmmmm...
fuliiimmm inşallah allah gönlüne göre versinnn bebeğimm.
ama ist. uçmuş gerçekten. o fiyatlar ne öle yawww.
burda evler geniş ve modern. fiyatları da daha uygun. bizde gözümüzü kararttık aldık bi tane. yavaş yavaş anca öderiz diye. 1 yıl var daha bitmesine..
bence hepiniz buraya gelin. miss gibi orman havası. yer bol parkı piknik alanı. trafik yok. çok güzel ilçeeri var, denizi doğal güzellikler. ılgaz kış turizmi var. bi de otantik havası..(benim başım kel mi ben de oturduğum şehrimethedeyim )
ama memleketim olan izmirim de bambaşkadır haniii... ama orda da evler istanbul kadar olmasa da biraz yüksek. ama iklimi sıcak denizi sıcak.

Son düzenleme:

canım sen şuanda nerde oturuyorsun ki?

iyi ya işte sen gel bu tarafaaaa anadan ayrı kalınmazzz

anammmm soğuk ne demekkk buzz buzz :) ayazı çok oluyor ama yaz aylarında yaşanacak yer nem yok ya bunaltıcı değil yakıcı sıcağı var :)

aynen meryemcim annenlere gelirsen bize de görün insan oğlu belkide mecbur kalınca heryere alışıyor ben ist. dan uzun süre ayrı kalmadım küçükken memlekete gitmiştim hayal mayel hatırlıyorum balayına kıbrısa gittim oda 1 hafta dan fazla kalamazdım diye düşünüyorum ama düzen kurmak başka bişe tabi kuzenimde o tarafta buraya gelmiyo doğru dürüst ev bark sorumluluk başka mesele

hoşgeldin bebekimmmmmm aaahh ahhhh keşke gelebilsekkkk sizin adınıza sevindim bak bitmiş bile borcunuzzz darısı bizim basımıza istanbul yaşancak yer değil ama işte napıcaksın bizde eşimle diyoruz gençken yapalım dünyalığı basar gideriz yaşlanınca sakin sessiz bi yere ohhh misssss

:) çok istedim canım. ama bazı şeyler var olmuyor :S nasip diyelim...

nasip canım rabbim kimsenin ağız tadını bozmasın...

yakınd abende bu kervana katılacağım gibi görünüyor

hayırlı olsun canım inşallah gönlüne göre güzel bir evin olurr :)Bebekler kısmetiyle gelirmiş :)

ev mi alıyosunuz kuzum
benim evim 2+1 bende 3+1 istiyorum kocamda çok istiyosan yaza taşınalım dedi bi sene içinde taşınmakta içime sinmiyor o kadar boya badana yaptık

kendi evin olduktan sonra o uğraşları gözün görmez bile canım :) gel de elin evini boya badana yap temizle insanın içine oturuyo..

canım evin 4+1 miş ne güzel tam hayalimdeki gibi :))

Ankaranın evlerinin gözünü seveyimmm. Anam şehir değişince evlerin planı bile değişiyo yatak odasını yanında mutfak acayip bişey :))

ben ankarada okudum deniz olmayan yerde ruhum daralıyo benimmm inek gibi üniye gittim geldimmm sen gel istanbula denize giririz

Ankaranın neyini beğenmedin kızz herkes bi tutturmuş deniz deniz napacan denizi meryem in de dediği gibi istemediğin kadar park var yeşillik oyun alanları havuzlar :))

kuzucuk benim ki askerliği orda yapmış adını duymak istemiyor ne olduysa orda bide çok soğukmuş kuzenim oraya gelin geldi

Ankara soğuktur evet ama bence o kadar aşırı bir soğuğu yok. istanbuldan gidene soğuk geliyor evet ( ben de annemlere gittiğimde soğuk geliyor ama serin desek daha güzel ) Yazları yatarken terlemiyosun rahat rahat uyuyosun yiyeceklerin kurtlanmıyo bitlenmiyo daha ne olsun :)

inş. görüşürüz geldiğimde canım bende çok isterim görmeyi. dediğin gibi mecburiyetler şartları makbul kılıyor işte... çok şükür bilgisayardan görüşürüyoruz da yeni evde internet yok :S nasıl olacak bilmiyorum :S

haklısın canım birazda sağlıkla alakalı

kızma kızma güzel anneee biş demedik anrakaranaaaa herkesin doğu büyüdüğü yer kendine güzel işteee

Ben yaz çocuğum kışı pek sevmiyorum Allah afetsin... Yazı 4 gözle bekliyorum gerçi her sene tatil köylerindemiyiz hayır ama yaz başkaaa yaaaaa kışın ısınmaya çalış lahana gibi giyin falan filan

bu evde bizim ortak ama aileye ait yani

bu evde bizim ortak ama aileye ait yani

aileye ait değil insan kendine ait istiyo bizimde abndırmada var aileye ait biz orda oturmadık eşim geldi burda kurduk düzenimizi belki yaşlanınca orda oturulur ama insanın kendi çalışıp kazanıp yaptığı daha bi baŞKA fatmikimmmm anı düşünüyoruz bak senle

yeşimcim bunlar ne anlar ankaranın güzelliğinden , kocaları ankarada bulsalar nası tatlı gelirdi zilliler aha benim ev deniz manzaralı ama ankaram burnumda tütüyooo :106::106::106:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…