- Konu Sahibi antidepresif
-
- #14.081
hoşgeldin bebekimmmmmm aaahh ahhhh keşke gelebilsekkkk sizin adınıza sevindim bak bitmiş bile borcunuzzz darısı bizim basımıza istanbul yaşancak yer değil ama işte napıcaksın bizde eşimle diyoruz gençken yapalım dünyalığı basar gideriz yaşlanınca sakin sessiz bi yere ohhh misssss
nasip canım rabbim kimsenin ağız tadını bozmasın...
kızma kızma güzel anneee biş demedik anrakaranaaaa herkesin doğu büyüdüğü yer kendine güzel işteee
yeşilcikk :)) annecikk ankaraya geldiğinde görüşelim :) çok sevinirim :)
bu evde bizim ortak ama aileye ait yani
bu evde bizim ortak ama aileye ait yani
yeşimcim bunlar ne anlar ankaranın güzelliğinden , kocaları ankarada bulsalar nası tatlı gelirdi zillileraha benim ev deniz manzaralı ama ankaram burnumda tütüyooo :106::106::106:
yeşimcim bunlar ne anlar ankaranın güzelliğinden , kocaları ankarada bulsalar nası tatlı gelirdi zillileraha benim ev deniz manzaralı ama ankaram burnumda tütüyooo :106::106::106:
borç yeni başladı bebeğim 4 yıl ödecez daha
aileye ait değil insan kendine ait istiyo bizimde abndırmada var aileye ait biz orda oturmadık eşim geldi burda kurduk düzenimizi belki yaşlanınca orda oturulur ama insanın kendi çalışıp kazanıp yaptığı daha bi baŞKA fatmikimmmm anı düşünüyoruz bak senle
yavrular ben mama yemeğe gidiyorum yemekte kuru var töbe töbe berbat kokuyo meryem,fuli,irem ,didem ,fato kim varsa öpüyom gelirim yine ama siz olmassanız öperim şimdiden kuşlar
kuşunla seni karıştırıyom hala alışamadın mı bundan sonra adın yeşimhehehhe doğru diyosun canım :) ankarada olsaydık şimdi bi kızılayda gezer alışveriş yapardık :) sonra da giderdik bir pastaneye tatlılarımızı yerdik :)
(bu arada yeşim değil didem memnun oldum :)
bu ev aileye ait derken şöyle abisi ile almışlar yarısı bizim aslında kocam ödemiş kendi maaşıylaa
ama ben kendimize ait bir ev istiyorum senin gibi herşeyini bizim ödediğimizzz
1 çay kaşığı tarçın
4 adet orta boy havuç (rendelenmiş)
4 adet yumurta
2 su bardağı tozşeker
1er çay bardağı sıvıyağ ve süt
2 çorba kaşığı yoğurt
1 su bardağı ceviz
2 su bardağı un
1 paket vanilya
1 paket kabartma tozu
kızlar cuma günü havuçlu cevizli kek tarifi arıyodum ya buldum ve yaptım tarifini sizle paylaşayım dedim. Deneyin bence
ellerine sağlık kuzummmmmm ben kaçırdım mı bunu aradığını zira bende vardı tarifi :26::26::26::26:
Bende dün şeker hamurlu pasta yaptımmm can sıkıntısına ama minnakkk pastaaaa bek dadlu oldu kızzz
Ellerine sağlık bacımmm.
Benim hedefimde de şimdi yaş pasta yapmak varrr. Tarif arıyorum ama resimli olmalı bana o yüzden netten bakıyom
ben sana tarif edim yawrucan aşk olsun ben pasta börek çok yaparımmmm nasıl bişi istiyosunnn
içi çikolatalı dışı beyaz kremalı. Mevli olmasın, çook krem şanti olmasın üzerindeAmma histerik isteklerim vaaaarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?