Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

borç yeni başladı bebeğim 4 yıl ödecez daha

kızma kızma güzel anneee biş demedik anrakaranaaaa herkesin doğu büyüdüğü yer kendine güzel işteee

evet canım başka yerler daha da güzel de iştee yine de insan özlüyoo memleketini ve büyükşehir sonuçta :)

yeşilcikk :)) annecikk ankaraya geldiğinde görüşelim :) çok sevinirim :)

inşallah canımm ben doğuma giderim heralde ankaraya ...

bu evde bizim ortak ama aileye ait yani

anladım canım ucundan kıyısından da olsa sizinmiş o zzaman iyi :)

Allah hepimize kendi evlermzde gönlümüze göre oturmayı nasip etsin.

bu evde bizim ortak ama aileye ait yani

fatmam canım Allah cc. ağız tatlılığıyla oturmayı nasip etsin inş. Allah utandırmasın... bebişinle, sağlıklı,mutlu,huzurlu otur inş. bütün hepiniz inş. kızlar duam hepimiz için :) hepinizi koocaman öpüyorum Allaha emanet olun inş. yemek yapmalıyım ve evi toparlamalıyım :) görüşmek dileğiylee

yeşimcim bunlar ne anlar ankaranın güzelliğinden , kocaları ankarada bulsalar nası tatlı gelirdi zilliler aha benim ev deniz manzaralı ama ankaram burnumda tütüyooo :106::106::106:

hehehhe doğru diyosun canım :) ankarada olsaydık şimdi bi kızılayda gezer alışveriş yapardık :) sonra da giderdik bir pastaneye tatlılarımızı yerdik :)

(bu arada yeşim değil didem memnun oldum :)

Son düzenleme:
yeşimcim bunlar ne anlar ankaranın güzelliğinden , kocaları ankarada bulsalar nası tatlı gelirdi zilliler aha benim ev deniz manzaralı ama ankaram burnumda tütüyooo :106::106::106:

hehe ben gocayı da orda buldummmm kaptım yumurta gibi çocuğuuuuuuuu bırakmadım aldımmm
borç yeni başladı bebeğim 4 yıl ödecez daha

anamm neremle okuyosammmm artıkınnnn

yavrular ben mama yemeğe gidiyorum yemekte kuru var töbe töbe berbat kokuyo meryem,fuli,irem ,didem ,fato kim varsa öpüyom gelirim yine ama siz olmassanız öperim şimdiden kuşlar

bu ev aileye ait derken şöyle abisi ile almışlar yarısı bizim aslında kocam ödemiş kendi maaşıylaa
ama ben kendimize ait bir ev istiyorum senin gibi herşeyini bizim ödediğimizzz

hehehhe doğru diyosun canım :) ankarada olsaydık şimdi bi kızılayda gezer alışveriş yapardık :) sonra da giderdik bir pastaneye tatlılarımızı yerdik :)

(bu arada yeşim değil didem memnun oldum :)
kuşunla seni karıştırıyom hala alışamadın mı bundan sonra adın yeşim he kız ya madoya gidelim yada konurda plaklı fügürana

bu ev aileye ait derken şöyle abisi ile almışlar yarısı bizim aslında kocam ödemiş kendi maaşıylaa
ama ben kendimize ait bir ev istiyorum senin gibi herşeyini bizim ödediğimizzz

evet bebişim ne kaa kardeş te olunsa bi gün sorun olur en iyisimi sorun olmadan sen mülkünü yap

1 çay kaşığı tarçın
4 adet orta boy havuç (rendelenmiş)
4 adet yumurta
2 su bardağı tozşeker
1’er çay bardağı sıvıyağ ve süt
2 çorba kaşığı yoğurt
1 su bardağı ceviz
2 su bardağı un
1 paket vanilya
1 paket kabartma tozu

kızlar cuma günü havuçlu cevizli kek tarifi arıyodum ya buldum ve yaptım tarifini sizle paylaşayım dedim. deneyin bence
175 C 45 dk da pişiyooo (benim fırınım elektrikli, önceden 10 dk da ısıtıım fırını)

ellerine sağlık kuzummmmmm ben kaçırdım mı bunu aradığını zira bende vardı tarifi :26::26::26::26:

Bende dün şeker hamurlu pasta yaptımmm can sıkıntısına ama minnakkk pastaaaa bek dadlu oldu kızzz

ellerine sağlık bacımmm.
benim hedefimde de şimdi yaş pasta yapmak varrr. tarif arıyorum ama resimli olmalı bana o yüzden netten bakıyom

içi çikolatalı dışı beyaz kremalı. Mevli olmasın, çook krem şanti olmasın üzerinde Amma histerik isteklerim vaaaarrr

yawruşum öncelikle pandispanyayı kendin mi yapmak istiyorsun yoksa pastabanlamı yapmak istiyorusun buna karar vermelisin buna göre de ben mesela hep alt katını damla çikolata ve antep fıstığı ile ikinci katınıda istediğim meyve ile yapıyorum mesela muz kivi çilek böğürtlen ahududu canım çe çekerse yani ben nette sadece görsellerine bakarım mesela dün yaptığım pastayıda pandisyanyayı donduma kasesi ile iki kiilik pasta kıvamında kestim onun altını krem şanti için damla çikolata döktüm üst katına ise pasta kreması yaptım muz kivi ve böğürtlen koydum şeker hamürü ile süsleyeceğim için dısını kaplamadım ağır olmasın die

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…