- Konu Sahibi antidepresif
-
- #14.101
yawruşum öncelikle pandispanyayı kendin mi yapmak istiyorsun yoksa pastabanlamı yapmak istiyorusun buna karar vermelisin buna göre de ben mesela hep alt katını damla çikolata ve antep fıstığı ile ikinci katınıda istediğim meyve ile yapıyorum mesela muz kivi çilek böğürtlen ahududu canım çe çekerse yani ben nette sadece görsellerine bakarım mesela dün yaptığım pastayıda pandisyanyayı donduma kasesi ile iki kiilik pasta kıvamında kestim onun altını krem şanti için damla çikolata döktüm üst katına ise pasta kreması yaptım muz kivi ve böğürtlen koydum şeker hamürü ile süsleyeceğim için dısını kaplamadım ağır olmasın die
aaaa ne güzelll olmuşş kız şeker hamuru ile mi yaptın bende denemek istiyorummm
fulicim hazır pandispanya ile çokk yapıyorum ben. Pandispanya tarifi ile birlikte arıyom. Kelepçeli kalıp aldım daYapmam lazım şimdi
bende pasta istiyoruuuum zaten stresliyim deli gibi yiyip içesim vaaar:84::84::84::84::84::84::84:
gel ben sana neler yapıp yediricemmm patroniçemmmm
bende pasta istiyoruuuum zaten stresliyim deli gibi yiyip içesim vaaar:84::84::84::84::84::84::84:
benim canım tiramisu istıo aslındayanında latte offfff
kim stres yaptırdı bakem sanaaa.. ayy benim de iştah çok açıkk.. noollcazzz biz böle ye yee...
neyse ara öğünümde yoğurt var yanımda. pastalara baka baka yiyim balii
benim canım tiramisu istıo aslındayanında latte offfff
devlet izniyle aldığım bir odun var yaaaa işte o strese sokuyor benii
waaauuvvv enişte gene yapmış yapacağınıı.
ay yanlış anlama küboşum devlet izniyle aldığım odun lafına çok güldümallah da seni güldürsün.emi
evetttttt ya ben çok seviyorum böyle şeyler yapmayııı mutfakta zaman geçirmeyiii discovery de varya pastacılar kralı bayılıyorum o programa dün eraya diyorum valla ben orda çalışmak istiyorum bi an bi sessizlik oldu nie çalışıyomusum canım ben oranın patronu olmak istiyorum dedimm ayyy düşünsene butik pasta işine giriyomusum ben
bacııımmmm ne yaptın sen yaww
Sigaram yok da şu obeziteyi ne yapcam. Yidikçe yiyom...
Pastalara bakıp yoğurtla teselli bulayım dedim ağzım burnum yamuldu ekşilikten. Vallla bi yaş pastanın yerini tutmadı yoğurt
Kızlar akşam anam gibi sevdiğim annemin arkadasına gidicem perşembe günü umreye gidiyor kısmetse hepimiz adına ziyaret edeyim bana çok duası dokunur sağolsun kendi kızından ayırmaz beni isimlerimizi vereyim dua etsin kutsal topraklarda bizler içinde
valla ne güzel olur sen kendi ismini ver önce kabeyi görür görmez adını anarak dua etsin senin için
bebeğim ALLAh razı olsun bana zaten gece gündüz dua ediyor benim gönlüm sizlerle bir vereyim isimlerinizi inşallah rabbim kabul etsin dualarımızı arkadasım diyor ki (yani kızı) sen c.tesi veya pazar test yap annem bi gitsin ilk duasını etsin hayrlı haberler alıcaz inşallah die Rabbim hayırlara çıkartsın inşallahhhh çok duası var gerçekten kadının üstümde birde çıkar ne dese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?