Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

fulicim hazır pandispanya ile çokk yapıyorum ben. pandispanya tarifi ile birlikte arıyom. kelepçeli kalıp aldım da yapmam lazım şimdi

aaaa ne güzelll olmuşş kız şeker hamuru ile mi yaptın bende denemek istiyorummm

evetttttt ya ben çok seviyorum böyle şeyler yapmayııı mutfakta zaman geçirmeyiii discovery de varya pastacılar kralı bayılıyorum o programa dün eraya diyorum valla ben orda çalışmak istiyorum bi an bi sessizlik oldu nie çalışıyomusum canım ben oranın patronu olmak istiyorum dedimm ayyy düşünsene butik pasta işine giriyomusum ben

ayy ne güzel olur bi kadın varya kanaltürkte çıkıyor ne güzel şeyler yapıyorrrr

kız tutarmıııı

Benim herife gönderdim haberi tövbe yarabbimmmm benim 100 milyon hala dio madem öyle üstüne nie göndermiyon dedim bende

Kızlar akşam anam gibi sevdiğim annemin arkadasına gidicem perşembe günü umreye gidiyor kısmetse hepimiz adına ziyaret edeyim bana çok duası dokunur sağolsun kendi kızından ayırmaz beni isimlerimizi vereyim dua etsin kutsal topraklarda bizler içinde

valla ne güzel olur sen kendi ismini ver önce kabeyi görür görmez adını anarak dua etsin senin için

valla ne güzel olur sen kendi ismini ver önce kabeyi görür görmez adını anarak dua etsin senin için

bebeğim ALLAh razı olsun bana zaten gece gündüz dua ediyor benim gönlüm sizlerle bir vereyim isimlerinizi inşallah rabbim kabul etsin dualarımızı arkadasım diyor ki (yani kızı) sen c.tesi veya pazar test yap annem bi gitsin ilk duasını etsin hayrlı haberler alıcaz inşallah die Rabbim hayırlara çıkartsın inşallahhhh çok duası var gerçekten kadının üstümde birde çıkar ne dese

aminnn kuzum aminn böyle mübarek insanların duaları yüzü suyu hürmetine allah muradımızı versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…