- Konu Sahibi antidepresif
-
- #14.121
aminnn kuzum aminn böyle mübarek insanların duaları yüzü suyu hürmetine allah muradımızı versin
Kızlar akşam anam gibi sevdiğim annemin arkadasına gidicem perşembe günü umreye gidiyor kısmetse hepimiz adına ziyaret edeyim bana çok duası dokunur sağolsun kendi kızından ayırmaz beni isimlerimizi vereyim dua etsin kutsal topraklarda bizler içinde
noluuuuuuuuuuurrrrrrrrrrr etsinUnutmasın inş. şimdiden allah razı olsun
eder yawrum söyliycem akşama
hadi hayırlısıKıslar bi de bişi sorucam fuli sen yaptmışsın bilirsin ovu testi gün içinde ne zaman yapılsa uygun olur ?
canım benimmm 11 ile 20:00 arası die biliyorum en iyi sonuçta 3 te fln 3 -4 saat sıvı tüketimini yapmıycaksın
:)) kızlarrr ben geldimmmm fly canım ya sana zahmet benim içinde etsin inş. :) hakkınızı da helal edin ama :)
azönce sizler yokken başka bir topiğe gittim. bir kardeşimiz doğuma 8 hafta kala aldatıldığını öğrenmiş. tüylerim diken diken sinir hat safhada.. Allah yar ve yardımcıları olsun inş.
mrv canım hoşgeldin. Allah kavuştursun öncelikle... eşimde de geçen yıl oluşmuştu. sıkıntıdan çıkıyor canım muhtemelen çok bunaldın sen... dr. bir krem ve hap vereek düzenli kullan onları... iyileşecek inş. çok sıkıntılı oluyor biliyorum ama kalıcı bir hastalık değil Allah şifa versin... dermansız dert de vermesin inş.
amin canimm, bana sadece krem verdi. cok bi etkisi oldugunu da dusunmedim kullanirken.renkleri solunca biraktim kremi de
denizim şoka girdi,m okuyunca ne diyeceğimi bilemedim... Allahım dermansız dert vermesin. Allah sabır versin inş.
yok bırakma antibiotik kullanımı gibidir bu krem. eşim düzenli kullandı rengi solduğunda bile kullandı ondan sonra düzeldi.. sen bunalmışsın üst üste gelenler heleki işine karışan varsa içine de atıyorsan sıkıntını böyle patlıyorsun işte... inş. önceki gibi çıkmaz ve birdaha hiç çıkmaz inş...
aynen ya bende öle çok şaşırdım Allah'ım üzülüyoruz sıkılıyoruz ama halimize şükürler olsun beterin beteri var dedikleri bu ama meryem canm hani bazen böle bu formda konu açıyolar ya bana pek inandırıcı gelmiyo tabi doğru olanlarıda var yardım almak için gelen bizim gibi çewresindekilere her derdini dökemeyip burda döktürenama Allah biliyo ya cnm fake hesaplar var geçen biri bi konu oluşturmuş ok derdi acıklı ama gerçekci değil sanki bi dengesiz gelmiş orda hatunlarla dalgasını geçiyo şaşırdım inandırıcı gelmedi çünkü konu hep belden aşşağıydı yani soruları sorunları yok tu da hani şöle sölim kocam beni ...... yapmıyor ne yapıyım ne önerirsiniz gibi ....
karisanim gorusenim yok hic, bi de ben icime atan biri de degilim. neyse icimdeki dilimde hemen. anneme de dalga gecti bu yuzden, icine atsan ne olur acaba die. saskinimmm
offf sorma canım vicdan meselesi işte... nedne bilmiyorum bu kız inandırıcı geldi çünkü bel altı değil, tamamen sorununu anlatmış yani gelen cevaplar karşısında da verdiği cevaplar çok tutarlıydı. ben içimden geçeni yazdım. belki belden aşşağıya bahsetmiş olsaydı kesinlikle yazmazdım... huylanıyorum ama bu tarz bir konuyu sahte açsa ne olacak açmasa ne olacak... içimden bir ses doğru söylediğini söylüyor... Allah sabır versin canım ya... eğer doğru ise çok zor... burdaki yalansa gerçek hayatta malesef çok fazla yaşayan ....
doğru anladıysam canım kayınvaliden de gelmiş ister istemez bunalmışsındır. ne kadar söylesende bir zaman sonra susuyorsun uymamak için... rahat hareket edememek bunaltır ister istemez canım. o geldi aklıma benim. Allah daha önemli bir rahatsızlık ile imtihan etmesin inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?