Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

Yaa benim adet ağrısı gibi ağrım var gidip gidip geliyo sökülcem inşallahhhh bu arada dr henüz karar veremesemde bu süreçte en olmadı avcılar hospital nil hanıma bi gideyim çok yoğunmuş ama şikayet almamış sadece çok yoğun diyolar napalım bekleyip tanışalım bakalım içimize sinerse devame derzi artık

Noluuuuuuuuuuurrrrrrrrrrr etsin unutmasın inş. Şimdiden Allah razı olsun

:)) kızlarrr ben geldimmmm fly canım ya sana zahmet benim içinde etsin inş. :) hakkınızı da helal edin ama :)
azönce sizler yokken başka bir topiğe gittim. bir kardeşimiz doğuma 8 hafta kala aldatıldığını öğrenmiş. tüylerim diken diken sinir hat safhada.. Allah yar ve yardımcıları olsun inş.

selamm kizlar hepinizi ozledim. buraya oturunca kalkmak bilmedigimden, firsat bulamadigimdan 2 haftadir giremedim. gecmise de hic bakmadim ne var ne yok sizlerde. benim icin yogun 2 hafta oldu. annem geldi dr. kontrolu vardi. israr israr 10 gun kadar kalmasini sagladik. annem gitti kayinvalidemler geldi onlar da bu sabah gitti. yoruldumm daraldim.annem burdayken gul hastaligi die bi sey cikti vucudumda. annem gelmeden de vardi ama cildimin hassasiyetinden dolayi oldugunu dusundum. ciddiye almadim ama vucuduma yayilinca dr. gittim. sonuc gul hastaligi. bir de tatli tatli kasinmaz mi, simdi azaldi ama eskisi gibi degil. bu arada esimin de bileginde bilgisayar kullanmaktan yirtilma oldu. geldi mi hepsi ustuste geliyor boylee iste.

offff Allah kader etmesin

mrv canım hoşgeldin. Allah kavuştursun öncelikle... eşimde de geçen yıl oluşmuştu. sıkıntıdan çıkıyor canım muhtemelen çok bunaldın sen... dr. bir krem ve hap vereek düzenli kullan onları... iyileşecek inş. çok sıkıntılı oluyor biliyorum ama kalıcı bir hastalık değil Allah şifa versin... dermansız dert de vermesin inş.

amin canimm, bana sadece krem verdi. cok bi etkisi oldugunu da dusunmedim kullanirken.renkleri solunca biraktim kremi de

amin canimm, bana sadece krem verdi. cok bi etkisi oldugunu da dusunmedim kullanirken.renkleri solunca biraktim kremi de

yok bırakma antibiotik kullanımı gibidir bu krem. eşim düzenli kullandı rengi solduğunda bile kullandı ondan sonra düzeldi.. sen bunalmışsın üst üste gelenler heleki işine karışan varsa içine de atıyorsan sıkıntını böyle patlıyorsun işte... inş. önceki gibi çıkmaz ve birdaha hiç çıkmaz inş...

denizim şoka girdi,m okuyunca ne diyeceğimi bilemedim... Allahım dermansız dert vermesin. Allah sabır versin inş.

aynen ya bende öle çok şaşırdım Allah'ım üzülüyoruz sıkılıyoruz ama halimize şükürler olsun beterin beteri var dedikleri bu ama meryem canm hani bazen böle bu formda konu açıyolar ya bana pek inandırıcı gelmiyo tabi doğru olanlarıda var yardım almak için gelen bizim gibi çewresindekilere her derdini dökemeyip burda döktüren ama Allah biliyo ya cnm fake hesaplar var geçen biri bi konu oluşturmuş ok derdi acıklı ama gerçekci değil sanki bi dengesiz gelmiş orda hatunlarla dalgasını geçiyo şaşırdım inandırıcı gelmedi çünkü konu hep belden aşşağıydı yani soruları sorunları yok tu da hani şöle sölim kocam beni ...... yapmıyor ne yapıyım ne önerirsiniz gibi ....

karisanim gorusenim yok hic, bi de ben icime atan biri de degilim. neyse icimdeki dilimde hemen. anneme de dalga gecti bu yuzden, icine atsan ne olur acaba die. saskinimmm

offf sorma canım vicdan meselesi işte... nedne bilmiyorum bu kız inandırıcı geldi çünkü bel altı değil, tamamen sorununu anlatmış yani gelen cevaplar karşısında da verdiği cevaplar çok tutarlıydı. ben içimden geçeni yazdım. belki belden aşşağıya bahsetmiş olsaydı kesinlikle yazmazdım... huylanıyorum ama bu tarz bir konuyu sahte açsa ne olacak açmasa ne olacak... içimden bir ses doğru söylediğini söylüyor... Allah sabır versin canım ya... eğer doğru ise çok zor... burdaki yalansa gerçek hayatta malesef çok fazla yaşayan ....

karisanim gorusenim yok hic, bi de ben icime atan biri de degilim. neyse icimdeki dilimde hemen. anneme de dalga gecti bu yuzden, icine atsan ne olur acaba die. saskinimmm

doğru anladıysam canım kayınvaliden de gelmiş ister istemez bunalmışsındır. ne kadar söylesende bir zaman sonra susuyorsun uymamak için... rahat hareket edememek bunaltır ister istemez canım. o geldi aklıma benim. Allah daha önemli bir rahatsızlık ile imtihan etmesin inş.

cnm benim doğrudur Allah yardımcısı olsun dedim ya hepimiz bir tutam rahatlamak adına geliyoruz buraya iyi hissediyoruz benim sinir olduğum dalga geçenler neyse bizden uzak dursun dengesizler ya da ben benim ki yüzünden böle paranoyak oldum o da ilk girdiğimde daha çok söleniyodu ama bişe demiyo pek sen onların kız olduğunu nerden biliyosun diye ama şimdi ses çıkarmıyo pek Allah çaresizlerin çaresidir yardımcısı olsun o kızcağızın ve onu gibilerin cnm bnm enesim nasıl bu arada ?

evet evet geldiler canim. ondan once de annem burdaydi. ondan, butun bu gelip gitmelerden once cikmisti zaten. ammann bosverdim zaten. tek dilegim bi daha olmamasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…